- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 32
Oh iyi güzelmiş sen 2 aya kalmaz kalırsın hamileCanım sen diyince Bi daha baktım tsh oluyor sanırım test adı 1.98 sonucum
Canım bende yaptırdım. Ve yaptır hiç değilse için rahatlar. Övülasyon testi ile hamile kaldım ben inş sana da yararKızlar Selam,
25 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum 9 oldu. 2 ay önce prolaktinim yüksekti ilaç kulladım geçen ay düştü. Bu ay da olmadı özel hastaneye gidiyorum doktor sprem testi de istedi. Yaptırmalı mıyız bilmiyorum. Genelde 1 sene sonra yaptırın diyorlar. Şimdi yumurtlama testi de aldım bakalım. Kararsız kaldım böyle yumurtalama testinide denedikten sonra mı gitsek sprem testine bilemedim. Prolaktin düşünce hemen hamile kalan oldu mu kimseyle paylaşmıyorum artık kafamda deli sorular stres yapmaya başladım
Testi bodoslama aldım. Sanırım en koyu olduğu zaman yumurtlama günün değil mi?Canım bende yaptırdım. Ve yaptır hiç değilse için rahatlar. Övülasyon testi ile hamile kaldım ben inş sana da yarar
T çizgisi c çizgisinden koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor. Eğer sonraki günde yaparsan ve t çizgisi silikleşmiş ise bu yumurtanın çatladıgı anlamına gelir. Kırmızı olunca ve sonraki 2 günü değerlendirmen lazım.Testi bodoslama aldım. Sanırım en koyu olduğu zaman yumurtlama günün değil mi?
Çok teşekkür ederim canım bakalım deneyelim bu ayT çizgisi c çizgisinden koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor. Eğer sonraki günde yaparsan ve t çizgisi silikleşmiş ise bu yumurtanın çatladıgı anlamına gelir. Kırmızı olunca ve sonraki 2 günü değerlendirmen lazım.
Allah hepimize sağlık sıhhat versin canım annene de çok geçmiş olsun.. İnan elimde değil çok takıyorum kafama inş dua edin bana
Merhaba canim öncelikle çok geçmiş olsunKızlar Selam,
25 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum 9 oldu. 2 ay önce prolaktinim yüksekti ilaç kulladım geçen ay düştü. Bu ay da olmadı özel hastaneye gidiyorum doktor sprem testi de istedi. Yaptırmalı mıyız bilmiyorum. Genelde 1 sene sonra yaptırın diyorlar. Şimdi yumurtlama testi de aldım bakalım. Kararsız kaldım böyle yumurtalama testinide denedikten sonra mı gitsek sprem testine bilemedim. Prolaktin düşünce hemen hamile kalan oldu mu kimseyle paylaşmıyorum artık kafamda deli sorular stres yapmaya başladım
İnşallah kuzummmmOh iyi güzelmiş sen 2 aya kalmaz kalırsın hamileHadi inş
Prolaktinim 50 çıkmıştı benim. İlacı kullanınca hatta olması gerekende de düşük çıktı dr çok iyi dedi. Ama göğüsümde ağırılar daha çok acılar olurdu o geçti prolaktinim düşünce. Bu arada ilaç kulladığım zaman benim doktorum ilişkiye girme demedi ama okuduğumda korunmak gerektiğini söyleyen doktorlar olmuş. Senin dr ne dedi bilmiyorum ama dikkat et canım.Merhaba canim öncelikle çok geçmiş olsun
. Prolaktinim kac çıkmıştı? Bende aynı durum var 5 aydır çocuk düşünüyoruz prolaktinim 77 çıktı ilaç verdi bu ay kullanmaya başladım ve inanılmaz buyukbi yük Omuzlarımda varmış gibi hissediyorum. Bende özel hastaneye gidiyorum yni şeyi Dr da bana söyledi. Eğer bu ay kalamazsan sperm testi yapılacak eşine dedi. Bunda anormal hiçbir şey yok yaptırabilirsiniz içiniz rahat eder. Selamlarr
Canım benim doktorum korunma dedi :SProlaktinim 50 çıkmıştı benim. İlacı kullanınca hatta olması gerekende de düşük çıktı dr çok iyi dedi. Ama göğüsümde ağırılar daha çok acılar olurdu o geçti prolaktinim düşünce. Bu arada ilaç kulladığım zaman benim doktorum ilişkiye girme demedi ama okuduğumda korunmak gerektiğini söyleyen doktorlar olmuş. Senin dr ne dedi bilmiyorum ama dikkat et canım.
Her doktor ayrı birşey diyor benimde kafam çok karışıyor o yüzden. Ben ilacı kullandğım zaman hamile kalamadım zaten bittikten sonraki ayda birşey olmadı. Şimdi yumurtlama testine başlayacağım bakalım. Bu şekilde hamile kalan çok oluyormuş. Prolaktin için de doktor 6 ayda bir baktır dedi gebelik dışında. Hayırlısı olsun bakalım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıklaCanım benim doktorum korunma dedi :S
Bizde korunmadık, sadece gebelik oluşursa ilacı kes demişti. Zaten çok kısa süre dostinexi kullanmıstım..Canım benim doktorum korunma dedi :S
Yumurta takibi klomen falan yapmadan önce kesinlikle eşin sperm testi versin çünkü bana klomen verdi doktor eşime bakmadan boşu boşuna kullandım hamile kalamadım sonraki ay zaten eşimde sorun olduğunu gördükKızlar Selam,
Kızlar Benim prolaktinim 32 çıkmış çok mu fazla acaba ya
Hamile Kaldınız mı pekiBizde korunmadık, sadece gebelik oluşursa ilacı kes demişti. Zaten çok kısa süre dostinexi kullanmıstım..
Kızlar Benim prolaktinim 32 çıkmış çok mu fazla acaba ya
Bende ilacı yeni kullandım. Bakalım bu y insallah olur. Klomene basladım bugun. Hatta ilk hapı şimdi içtim, eşim anca getirdi ilacı.Hamile Kaldınız mı peki
Olur inş canım. Klomen ne için acabaBende ilacı yeni kullandım. Bakalım bu y insallah olur. Klomene basladım bugun. Hatta ilk hapı şimdi içtim, eşim anca getirdi ilacı.bakalım 5gün sonra tekrar gidicem doktora nedicek
Olur inş canım. Klomen ne için acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?