Merhabalar, forumda çok yeniyim. Hep sorularıma burada cevap aradım ve sonunda kendi sorularımı yazarak cevap aramaya karar verdim. 26 yaşındayım ve 4 yıldır evliyim. Eşim hiç çocuk istemiyor ben istiyorum. Bu yıl regl gecikmesiyle doktora gittim. Duphaston verdi 4 ay kullanmamı söyledi, ilk Ay dedikleri gibi regl oldum 2.ay kullandım ilacı reglim 14 gün kadar geçikti. Başka doktora gittim ve hormon test sonucumda prolaktin 59 civarı çıktı. Ve yumurtalıkların zayıf dedi. Dostinex yazdı şuan yine 10.gün gecikiyorum ve moralim çok bozuk sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten eşim bu konuda beni çok yanlız bırakıyor beni anlamadığını düşünüyorum, sanki çocuğum olsa yalnızlığım yok olacakmış gibi geliyor.
Doktorumu aradım hamilelik şüpheniz varsa test yaptırın mutlaka dedi, hamilelik yoksa tarnusal sanırım bu ilacı kullanın regl olunca gelin hormon tedavisine başlarız dedi. Hamilelik şüphem zerre yok..
Doktorumu aradım hamilelik şüpheniz varsa test yaptırın mutlaka dedi, hamilelik yoksa tarnusal sanırım bu ilacı kullanın regl olunca gelin hormon tedavisine başlarız dedi. Hamilelik şüphem zerre yok..
Son düzenleme: