- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım bana şişenin içinde 2 tane ilaç vardı bana yarıya böl iç demedi 2 hafta iç haftada Bi tane dedi hatta gün verdi birini salı ötekini de önümüzdeki salı iç demişti içtim bitirdim . İlacım bittiğinin ertesi günü yumurta takibine çağırmıştı 18 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırdı o gün (adetimin 13. Günü oldum iğne)... maalesef yumurta yine çatlamadı gibi hissediyorum ben yaGeçmiş olsun benimde 36 çıktı dostinex verdi pazartesi perşembe yarım içiyorum 2 hafta oldu şişede 8 adet falan var yarım içince 16 oluyor degerlerimiz yakın nerdeyse sizin azmı içinde ilaç bitti hemen banada progestan vermedi klomen verdi ama igne yapmadı
Sana kaç mg lık ilaç verdi canım Benimprolaktin 41 iken 2 tane verdi hap toplamda 2 yuttumGeçmiş olsun benimde 36 çıktı dostinex verdi pazartesi perşembe yarım içiyorum 2 hafta oldu şişede 8 adet falan var yarım içince 16 oluyor degerlerimiz yakın nerdeyse sizin azmı içinde ilaç bitti hemen banada progestan vermedi klomen verdi ama igne yapmadı
Peki senin prolaktin neden yüksekmiş canım öğrenebildin miGeçmiş olsun benimde 36 çıktı dostinex verdi pazartesi perşembe yarım içiyorum 2 hafta oldu şişede 8 adet falan var yarım içince 16 oluyor degerlerimiz yakın nerdeyse sizin azmı içinde ilaç bitti hemen banada progestan vermedi klomen verdi ama igne yapmadı
Canım internette okumuştum çatlatma iğnesinden sonra herkes progestan yutuyormuş doktorum bana neden vermedi bilmiyorum milletten duydum hatta burda da doktor vermeden yutanlar var progestan o. Bebek tutunamadıktann sonra yumurtanın çatlamasının manası da Yok ki zatenCanim hayir bence doktorun ne verdiyse onu kullan. Doktorun o tedavi yontemini uygun gormus onu yap simdi bizim dememizle olmaz.bana da adetin 3. Gunu gel degerlere bakalim tekrar demisti. Ama cok sukur gerek kalmadi adete hamile oldugumu ogrendim. ALLAH cumlemizden razi olsun canim benim inan bana yeter Ki RABBim istesin. InsaALLAH hayirla saglikla gelsin evladin
Canim hic takip etme bence akisina birak ben o ay hic yumurtlamayi takip etmedim catlayip catlamadigini hic kontrol etmedim. O ay olmazsa nasilsa igneye baslayacagiz diye kafam rahatti. Gelisiguzel esimle beraber olduk ve cok sukur Rabbim nasip etti. Yeter ki Rabbim istesin inan hepsi hikayeCanı m bana da adetin 3. Günü gel dedi kontrol edelim değerleri dedi. Yumurtam çatlamamış gibi hissediyorum ben maalesef çatlasa anlardı m bence benim hiç ağrım sızım Yok.çatlatma iğnesi vuruldum ona rağmen çatlamama ihtimali var mı sence yumurtamın
Sana kaç mg lık ilaç verdi canım Benimprolaktin 41 iken 2 tane verdi hap toplamda 2 yuttum
Peki senin prolaktin neden yüksekmiş canım öğrenebildin mi
Canım bana şişenin içinde 2 tane ilaç vardı bana yarıya böl iç demedi 2 hafta iç haftada Bi tane dedi hatta gün verdi birini salı ötekini de önümüzdeki salı iç demişti içtim bitirdim . İlacım bittiğinin ertesi günü yumurta takibine çağırmıştı 18 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırdı o gün (adetimin 13. Günü oldum iğne)... maalesef yumurta yine çatlamadı gibi hissediyorum ben ya
Maşallah canım ben de senden sürpriz bekliyorum bu ay olacak senin hissediyorum :) 3 yumurta da tedaviyi iptal mi ediyorlarmış hayretttÇatlamıştır canım bazıları anlıyor çatladıgını bazıları anlamıyor normaldir benimde 3 yumurtam oluşmuş 2 si 20 mm digeride 19 mm di igne yapmadı 3 üde çatlarsa 3 üz olur diye ilişkide yasak iptal ediyoruz bu ay tedaviyi dedi diger ay 1 tane klomen içiceksin dedi igne olmadım ama bende anlamadım çatladıgını 3 gün yoktu yanımda eşim gelincede ilişkide oldu ondada çatlamışmıydı tutarmı bilmiyorum Zaten 3 üde çatlamaz çok zor ihtimal dedik ilişki oldu :) bakalım olursa bu ay sürpriz olcak
Çatlamıştır canım bazıları anlıyor çatladıgını bazıları anlamıyor normaldir benimde 3 yumurtam oluşmuş 2 si 20 mm digeride 19 mm di igne yapmadı 3 üde çatlarsa 3 üz olur diye ilişkide yasak iptal ediyoruz bu ay tedaviyi dedi diger ay 1 tane klomen içiceksin dedi igne olmadım ama bende anlamadım çatladıgını 3 gün yoktu yanımda eşim gelincede ilişkide oldu ondada çatlamışmıydı tutarmı bilmiyorum Zaten 3 üde çatlamaz çok zor ihtimal dedik ilişki oldu :) bakalım olursa bu ay sürpriz olcak
Çatlamıştır canım bazıları anlıyor çatladıgını bazıları anlamıyor normaldir benimde 3 yumurtam oluşmuş 2 si 20 mm digeride 19 mm di igne yapmadı 3 üde çatlarsa 3 üz olur diye ilişkide yasak iptal ediyoruz bu ay tedaviyi dedi diger ay 1 tane klomen içiceksin dedi igne olmadım ama bende anlamadım çatladıgını 3 gün yoktu yanımda eşim gelincede ilişkide oldu ondada çatlamışmıydı tutarmı bilmiyorum Zaten 3 üde çatlamaz çok zor ihtimal dedik ilişki oldu :) bakalım olursa bu ay sürpriz olcak
Maşallah canım ben de senden sürpriz bekliyorum bu ay olacak senin hissediyorum :) 3 yumurta da tedaviyi iptal mi ediyorlarmış hayrettt
Çok heyecanlı di mi bekleyiş ya tutarsa diye Bi ihtimal yüreklerimizi pırr pırr ediyor
Sizce Benimde hamilelik şansım olur mu kızlar. Çok istiyorum etrafımda çocuk görünce ağlayacak gibi oluyorum.
Testere dişli aslan pençesi hormonlar için mucize bence benim.e2 15 idi prolaktin 68 idi bu bitki ile e2 40 a cikti prolaktin 32 ye düştü. Sonra dostinex ile 2 ye kadar düşürdum ama sonra kaliteli yumurtlama için çörek otu bal yaptım bir baktim 20 olmuş prolaktin. Memelerde de ağrı oldu çıktığını anladim zaten. Şimdi de adete 2 gun kaldi gebelik var mi bilmiyorum cumartesi test yapicam. Prolaktin meme uyarılmasında bile çıkıyor. Yumurtanın çatlamasına ya da kalitesiz olmasına sebep oluyor doktorun dediğine göre düşüge bile neden oluyormuş. O yüzden kızlar düşürün ondan sonra gebelik çalışmasına başlayın. Aslan pençesi de rahime çok iyi gelen bir bitki yumurtlamaya kadar iciyorum ben demleyip sonra bırakıyorum gebelik olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?