Prolaktin yüksek olanlar lütfen bir bakin!!!

Canım bana şişenin içinde 2 tane ilaç vardı bana yarıya böl iç demedi 2 hafta iç haftada Bi tane dedi hatta gün verdi birini salı ötekini de önümüzdeki salı iç demişti içtim bitirdim . İlacım bittiğinin ertesi günü yumurta takibine çağırmıştı 18 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırdı o gün (adetimin 13. Günü oldum iğne)... maalesef yumurta yine çatlamadı gibi hissediyorum ben ya

Sana kaç mg lık ilaç verdi canım Benimprolaktin 41 iken 2 tane verdi hap toplamda 2 yuttum

Peki senin prolaktin neden yüksekmiş canım öğrenebildin mi

Canım internette okumuştum çatlatma iğnesinden sonra herkes progestan yutuyormuş doktorum bana neden vermedi bilmiyorum milletten duydum hatta burda da doktor vermeden yutanlar var progestan o. Bebek tutunamadıktann sonra yumurtanın çatlamasının manası da Yok ki zaten

Önümüzdeki ay da çatlama iğnemden sonra progestan alıp yutucam doktor yazsa da yazmasa da öyle yapıcam Bi zararı Yokmuş bayağı Bi araştırma yaptım canım

Canim hic takip etme bence akisina birak ben o ay hic yumurtlamayi takip etmedim catlayip catlamadigini hic kontrol etmedim. O ay olmazsa nasilsa igneye baslayacagiz diye kafam rahatti. Gelisiguzel esimle beraber olduk ve cok sukur Rabbim nasip etti. Yeter ki Rabbim istesin inan hepsi hikaye

Sana kaç mg lık ilaç verdi canım Benimprolaktin 41 iken 2 tane verdi hap toplamda 2 yuttum

Benimki 0.5 mg yazıyor canım 8 adet var içinde haftada 2 içiyorum yarım bölerek seninki kaç mg bide nezamana kadar içicem dedim hamile kalana kadar devam ediceksin dedi çok yüksekte degil aslında degerlerimiz

Çatlamıştır canım bazıları anlıyor çatladıgını bazıları anlamıyor normaldir benimde 3 yumurtam oluşmuş 2 si 20 mm digeride 19 mm di igne yapmadı 3 üde çatlarsa 3 üz olur diye ilişkide yasak iptal ediyoruz bu ay tedaviyi dedi diger ay 1 tane klomen içiceksin dedi igne olmadım ama bende anlamadım çatladıgını 3 gün yoktu yanımda eşim gelincede ilişkide oldu ondada çatlamışmıydı tutarmı bilmiyorum Zaten 3 üde çatlamaz çok zor ihtimal dedik ilişki oldu :) bakalım olursa bu ay sürpriz olcak

Maşallah canım ben de senden sürpriz bekliyorum bu ay olacak senin hissediyorum :) 3 yumurta da tedaviyi iptal mi ediyorlarmış hayrettt

Kaç aylık evlisin zemhos kaç aydın deniyorsun Bi de

Çok heyecanlı di mi bekleyiş ya tutarsa diye Bi ihtimal yüreklerimizi pırr pırr ediyor

Maşallah canım ben de senden sürpriz bekliyorum bu ay olacak senin hissediyorum :) 3 yumurta da tedaviyi iptal mi ediyorlarmış hayrettt

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inş igne yapmadıgını anlarımda siz deneyin dese yine neyse tedaviyi iptal etmesi benimde aklıma yatmadı burda okuyorum 6 yumurtası olup hiç biri tutmayan çatlamayan falan belki hiç biri çatlamaz yada çatlasada tutmaz kısmet artık 3 üz çok zor olması yani bence yinede degerlendirdik biz

Çok heyecanlı di mi bekleyiş ya tutarsa diye Bi ihtimal yüreklerimizi pırr pırr ediyor

Fazla umutlandırmıyorum ben kendimi 1 hafta var adetede hiç kasık agrısı akıntı falan hiç bi belirti yok adet olayım tekrar gideriz diye çatlatma ignesiyle daha net olur gibi geliyo artık kendimimi kandırıyorum olmazsa üzülmeyim diye :) 8 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz siz ne kadardır düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar ben iki buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadik. Benim sorunum ne inanın bilmiyorum. Gittiğim her doktor farklı şeyler söyledi. Adetlerim gec geliyor.daha doğrusu adet sokturucu almadan adet olmuyorum. Fsh 22 çıktı bi dönem sonra duzeldi. Daha sonra Tiroid yükseldi Ilac tedavisi ile o da iyi oldu. Catlatma iğnesi aldım klomen kullandım işe yaramadı. İki gün önce yine hormonlara baktirdim prolaktin 32 çıktı tsh 4.4 dostinex verdi doktorum 3 günde bir yarım icecem bugün başladım ilaca adetin 21. günü yumurtlama olup olmadığına bakacak

Sizce Benimde hamilelik şansım olur mu kızlar. Çok istiyorum etrafımda çocuk görünce ağlayacak gibi oluyorum.

Sizce Benimde hamilelik şansım olur mu kızlar. Çok istiyorum etrafımda çocuk görünce ağlayacak gibi oluyorum.

Olur tabiki neden olmasın herşeyin bi zamanı var kısmet herşey Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah stres çok etkiliyor insanı hormonlardan olmamıştır belki tam düzelsin herşey yine klomen denetir doktorunuz umut herzaman var kendi kendimizi motive edelim olacak inşallah testere dişli aslan pençeside hormonları çok güzel düzenliyor tavsiye ederim bende kullandım klomen kullanırken bal çörek otu tarçın yaptım daha iyi gelişsin diye biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış

İnşallah allah isteyen herkese nasip eder. Aslan pencesini uzun zaman kullandım o dönem yurt disindaydim gelir gelmez doktora gittim yumurtalarim için çok iyi dedi adetininadetimin 21. günü bakalım ne diyecek Umarim yumurtlama oluyordur

Testere dişli aslan pençesi hormonlar için mucize bence benim.e2 15 idi prolaktin 68 idi bu bitki ile e2 40 a cikti prolaktin 32 ye düştü. Sonra dostinex ile 2 ye kadar düşürdum ama sonra kaliteli yumurtlama için çörek otu bal yaptım bir baktim 20 olmuş prolaktin. Memelerde de ağrı oldu çıktığını anladim zaten. Şimdi de adete 2 gun kaldi gebelik var mi bilmiyorum cumartesi test yapicam. Prolaktin meme uyarılmasında bile çıkıyor. Yumurtanın çatlamasına ya da kalitesiz olmasına sebep oluyor doktorun dediğine göre düşüge bile neden oluyormuş. O yüzden kızlar düşürün ondan sonra gebelik çalışmasına başlayın. Aslan pençesi de rahime çok iyi gelen bir bitki yumurtlamaya kadar iciyorum ben demleyip sonra bırakıyorum gebelik olursa diye

Evet bende kullandım 36ydı prolaktin dostinexte kullanıyorum yüksek olunca agrı oluyor mide bulantısı baş agrısı bende öyle anlamıştım gebelige yeme içmene engel olur demişti doktorum şimdi nasıl düştümü bilmiyorum tekrar test yaptırmadım 2 haftadır ilaç kullanıyorum yumurtlama dönemindede testere dişli aslan pençesini içmeyi bırakmıştım bende 1 aya yakın içtim yumurtalama dönemi bal tarçın çörek otu yaptım çok etkisi oluyor 3 yumurtam oluşmuştu 20 mm 2 si digeri 19 mm e2 benim 68 di incir kürüde artırıyormuş çatlama dönemi yapmadım onu çok etkisi oluyor bunların adetede az kalmış sizin hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız benimde 1 hafta var adetime inşallah olur sizde varmı hiç belirti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…