• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksek olanlar lütfen bir bakin!!!

Aynen bende çok doktora gittim birinin dedigini diğeri demedi. Hangisine inancam bilemedim ondan dolayı tek doktorla yetinme bence. Birde soğan suyu hiç yaptin mi senin adetlerini önce düzenlemen gerek. Soğan suyu bu konuda çok iyi.
Yok Canın soğan suyu yapmadım ama bu hayatta en çok tükettiğim sebze soğandır İnan genç kızlığımda meyve gibi yerdim . Şuanda da hayatımda baş köşede . Yine de soğan kürü yapmalıyım tabi önümüzdeki ay yapayım ben o zaman canım

Bizimde 1 sene dolmadı daha gidince doktora deneyin 1 sene içinde mutlaka olur diyip gönderiyorlar bende en son gıttıgım doktora 1 senelik evliyiz dedim yalan söylemek zorunda kaldım parasınını veriyoruz özel zaten çok pahalı detaylı muayene olmak istedim iyiki demişim çikolata kistim çıktı prolaktinim yüksek çıktı tedavıye başladı niye zaman kaybedeyim aslında bakmaları lazım
Allah şifa versin kuzum kisti nasıl gördü neden oluşuyor acaba hayret ediyorum ya :( bu doktorlar neden 1 sene bizi oyalamak istiyorlar olmuyor kardeşim işte bak beni 1 sene boyunca doktorlar hastaneden resmen kovdular git dene gel git dene gel . Yumurta takibine bile çağırmadılar yazıklar olsun bu sağlık sistemine . Yumurtlamıyormuşum aylardır . Neymiş efendim 1 sene dolmazsa bakmazlarmış

1 senedir benek için kendimizi parçalıyoruz bende yumurta yokmuş büyümüyormuş ki boşa uğraşıyormuşuz bana dene 1 sene deyip durdular 1 sene beklediğinde kaldım.

Allah şifa versin kuzum kisti nasıl gördü neden oluşuyor acaba hayret ediyorum ya :KK43: bu doktorlar neden 1 sene bizi oyalamak istiyorlar olmuyor kardeşim işte bak beni 1 sene boyunca doktorlar hastaneden resmen kovdular git dene gel git dene gel . Yumurta takibine bile çağırmadılar yazıklar olsun bu sağlık sistemine . Yumurtlamıyormuşum aylardır . Neymiş efendim 1 sene dolmazsa bakmazlarmış

Amin canım ultrasonda çıktı hemen bakınca kist dedi hormonla smear testi yaptı yumurta takibi yapalım sonra eşine sperm testi falan bakarız dedı bu ay klomen kullandım igne yapmadı bakalım beklıyoruz normalde bakmaları lazım boşuna oyalıyolar şimdi bişey kullanıyomusun yumurta takip falan yaptılarmı

Amin canım ultrasonda çıktı hemen bakınca kist dedi hormonla smear testi yaptı yumurta takibi yapalım sonra eşine sperm testi falan bakarız dedı bu ay klomen kullandım igne yapmadı bakalım beklıyoruz normalde bakmaları lazım boşuna oyalıyolar şimdi bişey kullanıyomusun yumurta takip falan yaptılarmı
Canım şimdi hiç Bi şey kullanmıyom bu ay klomen dostinex artı çat iğnesi vuruldum .aklıma gelirse arada İnofolic combi yuttum bu ay kutum bitti Bi daha da almıcam o folik asit çok pahalı geldi bana 40 tl içinde 20 tane var

Canım şimdi hiç Bi şey kullanmıyom bu ay klomen dostinex artı çat iğnesi vuruldum .aklıma gelirse arada İnofolic combi yuttum bu ay kutum bitti Bi daha da almıcam o folik asit çok pahalı geldi bana 40 tl içinde 20 tane var

Bende kullanıyorum inofolik çok pahalı gerçekten 3 kutu bitti benimde 45 tl alıyorum kahverengi olandan 20 li bende bitsin tekrar almayı düşünmüyorum

Canım prolaktin insanı koruyor yumurtlama gerçekleşmediği için hamile kalamıyosundur kafanı takma üzülme aynı şeyleri yaşıyoruz stres yaparsak hormonlarımızı iyice bozarız lütfen kafana takma hiçbir şeyi bize sen doktorlar hepsi farklı bi şey diyor hangisi doğru bilmiyoruz biz 1 semedirnuğraiıypruz 1 kere bile hamile kalamdım problemimin ne olduğunu bile tespit edemedik biz ilk 11 ay.... siz kaç aydır deniyorsunuz . Ben son 7 ayda hep 35. 36 günde adet gördüm bu süreçte doktora hiç gitmedim çok çalıştığım için. İite bu Bi ay önce doktor gittiğimde gebe kalamamanın nedeni yumurtlamıyor olman dedi. Prolaktin yüksek oldukça yumurtlamazsın dedi. Bu ay yumurta oluştu prolaktin düşürücü de içtim üstüme düşenleri yaptım artık gerisini Allah a emanet bıraktım bu Allah ın vereceği birşey kendimizi de parçalasak olmuyor işte rabbim ol desin prolaktin mrolaktin rahim kalınlığı tüpler hepsi hikaye ...
Merhaba canım inan hiç kafaya takmiyorum ama yine olmuyor biz hiç korunmadik ki ama eşim hep yurt dışında. Birlikte en fazla 2 yada 3 ay kaldık. Ben yanına gittim 6 ay kalıp geldim. Zaten adet duzensizligim var her tahlilde başka bi hormon yüksek çıkıyor şaştım bende

Bende kullanıyorum inofolik çok pahalı gerçekten 3 kutu bitti benimde 45 tl alıyorum kahverengi olandan 20 li bende bitsin tekrar almayı düşünmüyorum
Gülüm folbiol 5-6 tl inofolic 40 tl bu nasıl Bi folik asit farkı ki bu kadar arada maliyet farkı koymuşlar birinin işinde altın mı var folbiol içelim paramıza acıyorum :(

Merhaba canım inan hiç kafaya takmiyorum ama yine olmuyor biz hiç korunmadik ki ama eşim hep yurt dışında. Birlikte en fazla 2 yada 3 ay kaldık. Ben yanına gittim 6 ay kalıp geldim. Zaten adet duzensizligim var her tahlilde başka bi hormon yüksek çıkıyor şaştım bende
Canım bizim nasibimiz vaktine esir.. senin eşin yanında yokmuş sen deneme yapamıyorsun benim yanımda da eşim var deniyoruz ama benden kaynaklı olmuyor bebişimiz . Rabbim gününü belirlemiştir biz boşa panik de yapıyoruzdur belki . Benim arkadaşın eşi askerdeydi Bi gün askerden kaçtı geldi iZinsiz o gün birlikte olmuşlar iki gün sonra askere geri döndü meğer o çocuğunu yapmaya diye gelmiş evine haberi bile yok o gittikten 1 ay sonra kız hanile olduğu meydana çıktı herkes şok oldu.Rabbim istemiş ki oldu .kimin aklına gelir askerden kaçan gelen birinin Bebişi için gelmiş olduğu.İnan o isterse senin yumurtladığın gün eşini getirir biz ilaçtan falan çok medet umuyoruz ben kendime kızıyorum bu olayın manevi boyutunu çok atlıyorum :(

Dua edip Allah tan istememiz lazım ben en çok bınu atlıyorum çalışıyorum deyip maneviyatımı eksik bıraktım :(

Kızlar benim işim öyle stresli ki bazen gerginlikten elim ayağım tutmuyor titriyor . diyorum bu haksızlık ev hanımı olmak her açıdan avantajlı diyorum biz çalışan bayanlar hem eve yemeğe bulaşığa çamaşıra temizliğe hem işe hem eşe hizmete hem aileye hizmete sürekli yetişmeye çalışıyoruz herşey yarım yangalak oluyor. Bunın sonunda çocuğumuz da olmuyor . Ev hanımı arkDaşlarım çatır çatır hamiş kaldılar ben ve çalışan arkadaşlarımda tık Yok :( :))) Stresli Bi hayatın içinde Bi sürü yük omuzlarımızda hormonlar da bozulur kafada bozulur Böyle giderse malesef:(

Merhaba kızlar size söyleyeceklerim saçma gelebilir ama denemekte fayda var. Hatay /samandaginda bi türbe var kizmadinyen hakim ismi. Sanırım yaşadığı dönemde doktormus. 3 cuma sabahı bu turbeye gidilip duanizi edecek sonra da uyuyacaksinuz ziyaretin icinde. Perşembe gecesi de gidilirmis. Gidip faydasını gören var.Tabii içinizden geldiği gibi adakta adanmasi gerekiyor. Bugün yeni öğrendim bunu. Faydasını goren bi tanidigimin yengesi. 3 cumadan sonra hamile kalmış. İmkanınız varsa gidilmege değer.

Kızlar benim çatlatma iğnem tutmadı iki yumurtam çöpe gidiyor bu ay da . Sağlık olsun ne diyeyim . Dün ve bugün idrar testi yaptım negatif . Adetimin 26. Günü bugün. Çatlatma iğnemin ise 14. Günüdeyim . Sonuç koskocaman bir negatif

Kızlar benim çatlatma iğnem tutmadı iki yumurtam çöpe gidiyor bu ay da . Sağlık olsun ne diyeyim . Dün ve bugün idrar testi yaptım negatif . Adetimin 26. Günü bugün. Çatlatma iğnemin ise 14. Günüdeyim . Sonuç koskocaman bir negatif

Canım üzülme moralini de bozma hem idrar yanilta bilir bence kanda baktir insallah pozitiftir

Slm kızlar bugün progesteron tahlili yaptım 11.34 çıktı sonucu aldım ama doktoruma gösteremedilgosteremedim. 5 ila 10 arası iyi demişti benimki ccok mu yüksek sizce

Back