Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksek olanlar lütfen bir bakin!!!
- Konu Sahibi fnd_50
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Kuzum 1 senelik evliyiz biz hep bebek istedik hiç olmadı . İlk 7 ay hormonlRımda ve rahimimde Bi problem yoktu olmadıkça ben kafada kurdum takıntı yaptım bu süreçte 13 kilo aldım şuanda 80 kiloyum böyle ola ola hormonlarımı bozdum kuzum gebe de 10 aydır hiç kalmadım benim de adete 1 hafta kaldı ama yine olmadı ben hissediyorum çünkü yumurtam çatlasa hissederdim ... bazı şeyler olmuyor maalesef zorlasan da insanın makus talihini yenmesi gerek o da Allah ın izniyle olur benim tüm hayatım zorluklarl geçti zorla zorla okudum yaşım geç evlendim şimdi 27 yaşıma girdim daha yeni. Hormonlar tavan yaptı dans ediyorlar bu ay 43 gümden gelmişti adetimin 41. Günü doktora ben adeta olamıyorum diye gittiğimde doktor hormon testi aldı prolaktin 41 çıktı . Yumurtamsa geçen ay 41 günde sadece 14 mm olmuştu. Delirecektim taş gibi kesilmiştim adet olamamaktan . Özele gittim özel tüp bebek yap dedi direk 1 sene olmuş hemen rahim filmi çekin dedi hormon testi bile istemedi devletteki doktorumdan şuanki tedavime başladı hormonlarımı görünce (dostinex iki tablet+ klomen +çatlatmak iğnesi ) ya nasip diyorum Allah a bıraktım 12 aydır kafayı üşüttüm iyice artık adetimin günü geçmeden gebelik testi dahi yapmamaya karar verdim eskiden takıntılı gibi test yapardım o kötü günlerimi anımsamak bile istemiyorumFazla umutlandırmıyorum ben kendimi 1 hafta var adetede hiç kasık agrısı akıntı falan hiç bi belirti yok adet olayım tekrar gideriz diye çatlatma ignesiyle daha net olur gibi geliyo artık kendimimi kandırıyorum olmazsa üzülmeyim diye :) 8 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz siz ne kadardır düşünüyorsunuz
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım prolaktin insanı koruyor yumurtlama gerçekleşmediği için hamile kalamıyosundur kafanı takma üzülme aynı şeyleri yaşıyoruz stres yaparsak hormonlarımızı iyice bozarız lütfen kafana takma hiçbir şeyi bize sen doktorlar hepsi farklı bi şey diyor hangisi doğru bilmiyoruz biz 1 semedirnuğraiıypruz 1 kere bile hamile kalamdım problemimin ne olduğunu bile tespit edemedik biz ilk 11 ay.... siz kaç aydır deniyorsunuz . Ben son 7 ayda hep 35. 36 günde adet gördüm bu süreçte doktora hiç gitmedim çok çalıştığım için. İite bu Bi ay önce doktor gittiğimde gebe kalamamanın nedeni yumurtlamıyor olman dedi. Prolaktin yüksek oldukça yumurtlamazsın dedi. Bu ay yumurta oluştu prolaktin düşürücü de içtim üstüme düşenleri yaptım artık gerisini Allah a emanet bıraktım bu Allah ın vereceği birşey kendimizi de parçalasak olmuyor işte rabbim ol desin prolaktin mrolaktin rahim kalınlığı tüpler hepsi hikaye ...Merhaba kızlar ben iki buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadik. Benim sorunum ne inanın bilmiyorum. Gittiğim her doktor farklı şeyler söyledi. Adetlerim gec geliyor.daha doğrusu adet sokturucu almadan adet olmuyorum. Fsh 22 çıktı bi dönem sonra duzeldi. Daha sonra Tiroid yükseldi Ilac tedavisi ile o da iyi oldu. Catlatma iğnesi aldım klomen kullandım işe yaramadı. İki gün önce yine hormonlara baktirdim prolaktin 32 çıktı tsh 4.4 dostinex verdi doktorum 3 günde bir yarım icecem bugün başladım ilaca adetin 21. günü yumurtlama olup olmadığına bakacak
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Aynı zor şeyleri yaşıyoruz benim de eşimin Kardeşi kaçıncıya Doğum yapacak bizde 1 tane bile Yok ne diyelim neyler neylerse güzel eyler . Gittiğim her akraba ziyaretinde karnıma dokunup hamile misin diyorlar Kilo aldığım için. Her seferinde değilim demek dünyanın en mutsuz şeyi .Sizce Benimde hamilelik şansım olur mu kızlar. Çok istiyorum etrafımda çocuk görünce ağlayacak gibi oluyorum.
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım ben çok okurum internette senin durumunda biriyle karşılaşmıştım bu infertilite konularının altına yazmış iri 3 ufak 3 yumurtam vardı ikisi tuttu 3. Yumurta da baştan tütmüş sonra düşmüş geriye ikiz bebekleri kalmıştı içini rahat tut yumurtan oluyorsa hala umut vardır . Ayrıca bu arkadaş adet olmuştu ikizlere hamile haliyle adet görmüştü herhalde düşen yumurtalar ve bebek temizlenmiş olsa gerek bu süreçteİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inş igne yapmadıgını anlarımda siz deneyin dese yine neyse tedaviyi iptal etmesi benimde aklıma yatmadı burda okuyorum 6 yumurtası olup hiç biri tutmayan çatlamayan falan belki hiç biri çatlamaz yada çatlasada tutmaz kısmet artık 3 üz çok zor olması yani bence yinede degerlendirdik biz
Kuzum 1 senelik evliyiz biz hep bebek istedik hiç olmadı . İlk 7 ay hormonlRımda ve rahimimde Bi problem yoktu olmadıkça ben kafada kurdum takıntı yaptım bu süreçte 13 kilo aldım şuanda 80 kiloyum böyle ola ola hormonlarımı bozdum kuzum gebe de 10 aydır hiç kalmadım benim de adete 1 hafta kaldı ama yine olmadı ben hissediyorum çünkü yumurtam çatlasa hissederdim ... bazı şeyler olmuyor maalesef zorlasan da insanın makus talihini yenmesi gerek o da Allah ın izniyle olur benim tüm hayatım zorluklarl geçti zorla zorla okudum yaşım geç evlendim şimdi 27 yaşıma girdim daha yeni. Hormonlar tavan yaptı dans ediyorlar bu ay 43 gümden gelmişti adetimin 41. Günü doktora ben adeta olamıyorum diye gittiğimde doktor hormon testi aldı prolaktin 41 çıktı . Yumurtamsa geçen ay 41 günde sadece 14 mm olmuştu. Delirecektim taş gibi kesilmiştim adet olamamaktan . Özele gittim özel tüp bebek yap dedi direk 1 sene olmuş hemen rahim filmi çekin dedi hormon testi bile istemedi devletteki doktorumdan şuanki tedavime başladı hormonlarımı görünce (dostinex iki tablet+ klomen +çatlatmak iğnesi ) ya nasip diyorum Allah a bıraktım 12 aydır kafayı üşüttüm iyice artık adetimin günü geçmeden gebelik testi dahi yapmamaya karar verdim eskiden takıntılı gibi test yapardım o kötü günlerimi anımsamak bile istemiyorum
Bende 28 yaşıma girdim canım zor oluyor çevre çok soruyo varmı bişey diyolar deli oluyorum yok düşünmüyoruz daha diyip geçiyorum ama artık takmıyorum umrumda olmuyo kimse bende çok zorluk çektim evlenmeden önce hep bi zorluk sınav sonra mutluluk geldi bundada diyorum demekki aynı olacak önce zorluk çekicem yine bekliycem ugraşıcam sonunda olacak Allahın izniyle hep hayırlısını istiyoruz herşeyin inşallah hayırlı saglıklı evlatlarımıza dn kısa zamanda kavuşuruz hiç bişeyim öyle kolay olmadı bu zamana kadar hep bı mücadele bi ugraş verdim inşallah sende moralini yüksek tut stres hormonları çok etkiliyor başka şeylerle ugraş aklına getırmemeye çalış ben sürekli bi ugraş buluyorum kendime unutmaya çalışıyorum olacak inşallah çatlamıştır yumurtalarında
Yarın test yapicam bakalım ne çıkacak midemde şişlik ve kaşınma var. Baş ağrısı ve mide bulantısı var ama bunlar adet önceside olan belirtiler. Hayırlısı olsun hakkımızda inş ikimizde bu ay tuttururuzEvet bende kullandım 36ydı prolaktin dostinexte kullanıyorum yüksek olunca agrı oluyor mide bulantısı baş agrısı bende öyle anlamıştım gebelige yeme içmene engel olur demişti doktorum şimdi nasıl düştümü bilmiyorum tekrar test yaptırmadım 2 haftadır ilaç kullanıyorum yumurtlama dönemindede testere dişli aslan pençesini içmeyi bırakmıştım bende 1 aya yakın içtim yumurtalama dönemi bal tarçın çörek otu yaptım çok etkisi oluyor 3 yumurtam oluşmuştu 20 mm 2 si digeri 19 mm e2 benim 68 di incir kürüde artırıyormuş çatlama dönemi yapmadım onu çok etkisi oluyor bunların adetede az kalmış sizin hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız benimde 1 hafta var adetime inşallah olur sizde varmı hiç belirti falan
Yarın test yapicam bakalım ne çıkacak midemde şişlik ve kaşınma var. Baş ağrısı ve mide bulantısı var ama bunlar adet önceside olan belirtiler. Hayırlısı olsun hakkımızda inş ikimizde bu ay tuttururuz
İnşallah tutar bu ay hayırlı sonuçlar alırız benımde 1 hafta var ama hiç bişey yok bende agrı bulantı şişlik falan hiç bişey yok acaba çatlamadıda kist falanmı oldu diyorum hayırlısı bakalım rabbim nasip eder inş
Canım bende test yaptım sabah tek çizgi hamile değilim. Hayırlısı değilmiş demek ki bu ay çalışmalara devam çörek otu bal yapmıştım.bu ay demek ki bende kist yaptı dediğin gibi çünkü yumurtlama akı hep 13.gün gelirdi bu ay 18.gün gelmiştir şaşırmıştım. Ya da geç çatladı.İnşallah tutar bu ay hayırlı sonuçlar alırız benımde 1 hafta var ama hiç bişey yok bende agrı bulantı şişlik falan hiç bişey yok acaba çatlamadıda kist falanmı oldu diyorum hayırlısı bakalım rabbim nasip eder inş
Canım bende test yaptım sabah tek çizgi hamile değilim. Hayırlısı değilmiş demek ki bu ay çalışmalara devam çörek otu bal yapmıştım.bu ay demek ki bende kist yaptı dediğin gibi çünkü yumurtlama akı hep 13.gün gelirdi bu ay 18.gün gelmiştir şaşırmıştım. Ya da geç çatladı.
Kısmet canım hayırlısı olsun belkı daha çıkmamıştır testte sonradan çıkanlarda oluyo adet olmazsan bidaha denersin bende yaptım bal tarçın çörek otu faydası oluyor baya yumurta oluşumuna bende de öyle galiba kist falan yoksa hamilelik belirtisi neler yaşıyor millet burda okuyorum hiç bişey yok bende nasip artık Allahım nezaman kısmet ederse
Ben bu ay Hiç Bir şey yapmicam artık çünkü yumurta gelişimim var fazla olunca kist oldu sanirim bende. Bazılarında çörek otu o kadar ise yarıyor ki hemen hamile kalınıyor ama çörek otu Prolaktini de yükseltiyor. Bu ay sadece aslan pençesi adaçayı yapicam. Nisanda hamilelik çok istiyordum doğum izni için. Ama kafa da rahat olması gerek ben bunu anladim hayırlısı olsun.Inşallah sen hamilesindir canım. Belirti vermeyebiliyor bazen beklemekte zor.Kısmet canım hayırlısı olsun belkı daha çıkmamıştır testte sonradan çıkanlarda oluyo adet olmazsan bidaha denersin bende yaptım bal tarçın çörek otu faydası oluyor baya yumurta oluşumuna bende de öyle galiba kist falan yoksa hamilelik belirtisi neler yaşıyor millet burda okuyorum hiç bişey yok bende nasip artık Allahım nezaman kısmet ederse
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım bugün adetinin kaçıncı günü ki hemen test yaptın ? Çıkmayabilir adeti en az 3 gün geçmesi gerekiyor . Arkadaşımın Bi arkadaşı vardı onun da adet günü çıkmamıştı kan testi yaptırdı orda çıktı hamilelik .Ben bu ay Hiç Bir şey yapmicam artık çünkü yumurta gelişimim var fazla olunca kist oldu sanirim bende. Bazılarında çörek otu o kadar ise yarıyor ki hemen hamile kalınıyor ama çörek otu Prolaktini de yükseltiyor. Bu ay sadece aslan pençesi adaçayı yapicam. Nisanda hamilelik çok istiyordum doğum izni için. Ama kafa da rahat olması gerek ben bunu anladim hayırlısı olsun.Inşallah sen hamilesindir canım. Belirti vermeyebiliyor bazen beklemekte zor.
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım inşaAllah bu ay tutar ... amin. Ben de yumurtamın kiste dönüştüğüne çatlamadığına inanıyorum bu ay çatlasa hissederdim . Benim hiç belirtim yok Bi sürü gazım var sadece çok sinir oluyorumBen bu ay Hiç Bir şey yapmicam artık çünkü yumurta gelişimim var fazla olunca kist oldu sanirim bende. Bazılarında çörek otu o kadar ise yarıyor ki hemen hamile kalınıyor ama çörek otu Prolaktini de yükseltiyor. Bu ay sadece aslan pençesi adaçayı yapicam. Nisanda hamilelik çok istiyordum doğum izni için. Ama kafa da rahat olması gerek ben bunu anladim hayırlısı olsun.Inşallah sen hamilesindir canım. Belirti vermeyebiliyor bazen beklemekte zor.
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Bi de benim adetim geçen ay 43 günde oldu. Ondan önceki aylarda 35 günde geldi . Benim şimdi adetimin 23. Günü . Doktor bana adetini 3 gün geçince gel dedi. Adet olursan da 3. Güne gel hormon bakalım dedi kızlar ben bu durumda adetimi kaç gün olarak baz alıcam bilmiyorum ? Adetimin 13. Günü çatlama iğnesi vuruldum .... bana yardımcı olur musunuz bilen arkadaşlar ?
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Aynen canım benimde çok gazim var şişlik var ac olmama rağmen şuan catlicak gibi karnım midem. Bana da öyle geliyor çatlamıyor yumurtalar gibime geliyor. Çatlaması için ne yapmamız gerek acaba yaCanım inşaAllah bu ay tutar ... amin. Ben de yumurtamın kiste dönüştüğüne çatlamadığına inanıyorum bu ay çatlasa hissederdim . Benim hiç belirtim yok Bi sürü gazım var sadece çok sinir oluyorum
Çatlama olduktan sonra 14 gün diye biliyorum geciktiyse test yapsana canimÇatlatma iğnesi vurulduktan kaç gün sonra adetin gelmesi gerekiyor ??
- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
Canım doktor beni adetimin 3. Günü çağırdı da işin güzel yanı benim adetim düzensiz em az 35 günde geliyor en çok da 43 günde geliyor benim adetim sorunlu :)))))))))))))) gecikme Yok canım daha çatlatma iğnemin 11. Günündeyim Rabbim ne derse o olur ona bıraktım ne yapsam olmuyor benim gülüm (( ilk 7 ay doktorlar oyaladı Bi daha gelme tm hormonlar iyi tüm yumurtalar iyi rahim iyi deyip beni kovdular . 11. Ayda süt hormonum yükselmiş bozulmuş işler yumurtlamıyormuşum neler neler duydum şok oldum . Bu doktorlara kimseyi düşürmesin allah. 1 sene dolmadan adam yerine bile koymuyorlar bizi hastanede .Aynen canım benimde çok gazim var şişlik var ac olmama rağmen şuan catlicak gibi karnım midem. Bana da öyle geliyor çatlamıyor yumurtalar gibime geliyor. Çatlaması için ne yapmamız gerek acaba ya
Aynen bende çok doktora gittim birinin dedigini diğeri demedi. Hangisine inancam bilemedim ondan dolayı tek doktorla yetinme bence. Birde soğan suyu hiç yaptin mi senin adetlerini önce düzenlemen gerek. Soğan suyu bu konuda çok iyi.Canım doktor beni adetimin 3. Günü çağırdı da işin güzel yanı benim adetim düzensiz em az 35 günde geliyor en çok da 43 günde geliyor benim adetim sorunlu :)))))))))))))) gecikme Yok canım daha çatlatma iğnemin 11. Günündeyim Rabbim ne derse o olur ona bıraktım ne yapsam olmuyor benim gülüm (( ilk 7 ay doktorlar oyaladı Bi daha gelme tm hormonlar iyi tüm yumurtalar iyi rahim iyi deyip beni kovdular . 11. Ayda süt hormonum yükselmiş bozulmuş işler yumurtlamıyormuşum neler neler duydum şok oldum . Bu doktorlara kimseyi düşürmesin allah. 1 sene dolmadan adam yerine bile koymuyorlar bizi hastanede .
Canım doktor beni adetimin 3. Günü çağırdı da işin güzel yanı benim adetim düzensiz em az 35 günde geliyor en çok da 43 günde geliyor benim adetim sorunlu :)))))))))))))) gecikme Yok canım daha çatlatma iğnemin 11. Günündeyim Rabbim ne derse o olur ona bıraktım ne yapsam olmuyor benim gülüm (( ilk 7 ay doktorlar oyaladı Bi daha gelme tm hormonlar iyi tüm yumurtalar iyi rahim iyi deyip beni kovdular . 11. Ayda süt hormonum yükselmiş bozulmuş işler yumurtlamıyormuşum neler neler duydum şok oldum . Bu doktorlara kimseyi düşürmesin allah. 1 sene dolmadan adam yerine bile koymuyorlar bizi hastanede .
Bizimde 1 sene dolmadı daha gidince doktora deneyin 1 sene içinde mutlaka olur diyip gönderiyorlar bende en son gıttıgım doktora 1 senelik evliyiz dedim yalan söylemek zorunda kaldım parasınını veriyoruz özel zaten çok pahalı detaylı muayene olmak istedim iyiki demişim çikolata kistim çıktı prolaktinim yüksek çıktı tedavıye başladı niye zaman kaybedeyim aslında bakmaları lazım