- 16 Ocak 2009
- 974
- 2
evet bende adet düzensizli şikayetiyle öğrenmiştim prolaktinimin olduğunu..
ilaç kullanınca geçiyor.
28 günde bir oluyordum. düzene giriyordu yani.
kizlar bi sorum var benimde prolaktinim yüksek çikti 3 haftadir ilaç kullaniyorum düsürmek için ilaç kullanmadan önce adetlerim çok geç veya hiç olmuyordu acaba ilaç kullandiktan sonra normale dönüyormu??? tsk ederim
doremi nasılsın canım annelik nasıl gidiyor:)
hayıtın geçiktirme yapıcanı sanmam arkadaşım..
bende hiç olmamıştı.
doremi cok tesekkür ederim cevabin icin..bekleyeyim bakalim insallah dedigin gibi o geciktirme yapmamisdirda, bebegim engel oluyordur regle :)))
ayyyy
hadi inşaallahhh
haber ver bize de gelişmelerden...
müjdeli haberlerle dönersin inşaallah
merhaba uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum fakat daha yeni katıldım.Gerçekten paylaştığınız şeyler çok faydalı bilgiler kendimi yalnız hissetmiyorum.
Benim prolaktin 33 çıktı ve doktorum dostinex vermişti henüz bir tane kullanmıştım ki ne zaman hamile kalabilirim diye sorduğumda dostinexi bıraktırdı ve diane 35 e başlattı o bittikten sonra da puregon ve ovitrella kullanacakmışım.Kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.
Allah herkese hayırlısını versin.
merhaba uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum fakat daha yeni katıldım.Gerçekten paylaştığınız şeyler çok faydalı bilgiler kendimi yalnız hissetmiyorum.
Benim prolaktin 33 çıktı ve doktorum dostinex vermişti henüz bir tane kullanmıştım ki ne zaman hamile kalabilirim diye sorduğumda dostinexi bıraktırdı ve diane 35 e başlattı o bittikten sonra da puregon ve ovitrella kullanacakmışım.Kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.
Allah herkese hayırlısını versin.
kizlar hayit sayesinde prolaktinim ilacsiz 35 ten 23e düsmüs..bal cörek otu tarcinda yedim adetin 12.gününee kadar hayirlisi..
sormak istedigim sizce bu degerle hamile kalinirmi ??? 23 sizce nasil bir deger ???
böyle bir degerle hamile kalan varmidir aramizda?
bence ii bi değer.. hamila kalabilirsin..
ama sakın hayıtı bırakma derim.
bence hazır değerin de düşmeye başlamışken dostinexle devam edip, değerini koruyabilirsin..
benim değerim 10 a düştü halde doktoum 1 kutu daha dostinex vermişti bana ve değerim 2 ay hiç çıkmadı, aynı zamanda da o 2 ay sonra hamile kalmıştım..
ii gidiyosun, bu şelikde devam :)