Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.kaç çıktı prolaktinin benim de yüksek ama dr bana ilaç vermiyor steres yapmazsan düşücek diyor antidepresan kullanmak istiyorum o tür ialçlar daha da çok yükseltiyormuş allah yardımcımız olsun

kizlar bu hayit tohumu adeti geciktirimi peki?? benim 3 gün günüm gecti hala yok bisey, testde yapmisdim adete birgün kala negatif...

acaba hayitmi sebeb oldu bilgisi olan varsa lütfen paylassinnnn

doremi cok tesekkür ederim cevabin icin..bekleyeyim bakalim insallah dedigin gibi o geciktirme yapmamisdirda, bebegim engel oluyordur regle :)))

ayyyy
hadi inşaallahhh
haber ver bize de gelişmelerden...
müjdeli haberlerle dönersin inşaallah

merhaba uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum fakat daha yeni katıldım.Gerçekten paylaştığınız şeyler çok faydalı bilgiler kendimi yalnız hissetmiyorum.
Benim prolaktin 33 çıktı ve doktorum dostinex vermişti henüz bir tane kullanmıştım ki ne zaman hamile kalabilirim diye sorduğumda dostinexi bıraktırdı ve diane 35 e başlattı o bittikten sonra da puregon ve ovitrella kullanacakmışım.Kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.
Allah herkese hayırlısını versin.

canım prolaktin içerken korunman gerekiyor.çünkü düşük tehlikesi yaratıyor bu yüzdende doktorlar korunmamızı öneriyor ama sanırım senin doktorun açıklama yapmamış.ve daha zararsız bir ilaç vermiş.benim prolaktin hormonum 49 du 2 ay ilaç kullandım ama düşürmedik iice psikolojim bozuldu ve hapı bıraktım.5 aydır hiç ilaç kullanmadım.umursamadımda kafamdan bebek düşüncesinide attım.ve şuanda 6 haftalık hamileyim.yeni ögrendim o yüzden stres yapmamanı öneririm sana. alalh işallah hepimizin hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder bebişlerimizi.:ecrin_bebek:

canım ben dostinex içerken hiç korunmadım..
evet ilk bebeğim karnımda öldü 2 aylıkken ama doktorum dostinex ten dolayı olduğunu sölemedi.. 2 doktora birden sormuştum o zaman 2 side hayır haptan değil dediler..
yani dostinx kullanırken korunmana gerek yok diye biliyorum.. ben korunmadım yani.. korunmadım ve 5 ay sonra şimdiki kızıma hamile kaldım ki yelizçem arkadaşın da dediği gibi stres yapmadığım ve bu ayda olucak mı diye düşünmediğim ilk ay da hamile haberimi aldım.. olay streste bitiyor yani canım.. maalesef relax olmayı öğrenmek gerekiyor.. olumunekankayizsmile

kizlar hayit sayesinde prolaktinim ilacsiz 35 ten 23e düsmüs..bal cörek otu tarcinda yedim adetin 12.gününee kadar hayirlisi..
sormak istedigim sizce bu degerle hamile kalinirmi ??? 23 sizce nasil bir deger ???

böyle bir degerle hamile kalan varmidir aramizda?

bence ii bi değer.. hamila kalabilirsin..
ama sakın hayıtı bırakma derim.
bence hazır değerin de düşmeye başlamışken dostinexle devam edip, değerini koruyabilirsin..
benim değerim 10 a düştü halde doktoum 1 kutu daha dostinex vermişti bana ve değerim 2 ay hiç çıkmadı, aynı zamanda da o 2 ay sonra hamile kalmıştım..
ii gidiyosun, bu şelikde devam :)

cevabin icin sagol doremicim..
ama sorun ben yurtdisindayim ve doktor bu degeri ciddiye almiyor,ilac bile vermiyorr,dostinexi verecegini hic sanmiyorum

hayita devam ediyorum tabiki etmezmiyim,kurtaricim o :)

insallah rabbim daha fazla bekletmez beni,doktorun mirin kirinlarindan biktim..
anca adet olunca gel demesini biliyor klava:

Önce yelizcem ve doremi'ye yanıtlarından dolayı çok teşekkür ederim.Ben de elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum belki o zaman prolaktin kendiliğinden düşer. İnşallah ben de isteyen herkes de hayırlısıyla hamile kalırız.

Canımı sıktı bu hormon benim. yaptırdığım hormon sonucumda 68.38 olduğunu öğrendim. Henüz doktoruma sonuçlarımı gösteremedim. Yine yeniden en basşa döndüm sanırım gene ilaç alıcamboshayallersmile

çok kötü bişimiş bu prolaktin çok oynak bir hormon.endokrolojiye gidiyorum bu ay 65 düştü prolaktinim kadın bana ilaç tedavisi uygulamıyor kendisi düşsün diye bakıyor çıldırıyorum.sizce ilaç kullanmadan tedavi doğrumu arkadaşlar.ve bişi daha sorucam prolaktini yüksek olupta hipofiz bezin de bombeleşme olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…