ben ates ölcme yöntemine basladim canim bu ay. ama ise de basladigim icin gecen hafta atesimi farkli saatlerde ölcmek zorunda kaliyorum ilk zamanlara göre. bu yüzden midir bilmiyorum yumurtlama olmamis gibi görünüyor. adetimin 9ve 10. günleri yumurtaliklarimda agrilar vardi sonra durdu. yumurtlama icin bu dönemler erkendir di mi:sm_confused:sen nasilsin, nasil hamileligin ilk zamanlari:))))kızlar nasılsınız bi gelişme varmı.bortwen,trabzon...buarda eskiler hiç gözükmüyor.anemone ,doremi htcvlk nerdesiniz kızlar
aaa.. canım doğru yaaa.. bak şimdi hatırladım.. hamileydin sende...
oy maaşallah yaaaa... herkes sırayla kalıyor hamile desene:) ne mutlu topiğimiz için..
kaç haftalık oldun
ben ates ölcme yöntemine basladim canim bu ay. ama ise de basladigim icin gecen hafta atesimi farkli saatlerde ölcmek zorunda kaliyorum ilk zamanlara göre. bu yüzden midir bilmiyorum yumurtlama olmamis gibi görünüyor. adetimin 9ve 10. günleri yumurtaliklarimda agrilar vardi sonra durdu. yumurtlama icin bu dönemler erkendir di mi:sm_confused:sen nasilsin, nasil hamileligin ilk zamanlari:))))
evet anemonede sık giremiyor.bebekden dolayı olsun arada bir uğrarsınız oda yeter.bende hamileyim unuttun galiba.bende bir an once sağsalim kucağıma almak için sabırsızlanıyoum.
:))) cok takılma canım o yontme moral bozukluğu yapıyor.bende denedim.yumurtan catlayınca yumurta akı gibi akıntı geliyor.ona dıkkat et.benim hamilelik hem guzel hemde korkarak geçiyor.acaba bişey olmuşmudur hala ordamıdır diye.inbşallah en yakın zamanda sizde sahip olursunuz.inşallah bizde sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi.
canım mrb inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsında neden giremediğimizide anlarsın:)
oğluşum biraz nazlı kafasını boynuma sokupta uyumayı seviyor yatağına yatırdığımda uyanıyor günün yarısını kucağımda geçiyor yattığı zamanlardada ben uyuyorum ALLAH A şükür annem yanımda ev işleri yemek vb o ilgileniyor uyku modunda dolanıyorum evde
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik 3,5 ay eçmiş bile bi bakacaksın ki kucağına almışsın bile bu zamanlarının tadını çıkar zmn çok cabuk geçecek çünkü... ben özledim hamilelik zamanlarımı ama inan yağız ımın kokusunu hiçbir şeye değişmem kendine iyi bak
aslinda cok fazla takilmiyorum bu duruma, cünkü saniyelerle farkli cikabiliyor ates. ama bir umut iste deneyim dedim bu ay..
biraz zaman gecsin zaten hissedeceksin hayirlisiyla canim melegini:CüvCüv:.. cok fazla endiseye kapilma bence bebeginde hisseder huzursuz olur, rahat olmaya ve tabiiki dikkatli olmaya calis.. insallah hayirlisiyla kucagina aldigin günlerin haberinide aliriz hihoyyytsenden:))))
ah canım canım yerim onu ben ya....anlıyorum tabi sizi anlamazmıyım.sizin mazeretiniz varda diğer arkadaşlar yok ortalıkda .başka topiklere takılıyorum ama gözlerim sizide arıyor yani.cok hakkınız gecti bana hakkınızı helal edin..canım benim 9 hafta oldu haftaya kontrolum var kan testi vermişdim.onlara bakacak doktor.ne aşerme ,ne mide bulantısı bişey yok bende..bel ağrısı göğüs ağrısı mide yanması var sadece.onu sizin gibi sağsalim kucağıma almak için ssabırsızlanıyorum.beslenmeme dikkat etmeye calışıyorum ama becerebiliyormuyum bilmiyorum .sut içemiyorum.çalışırken zor oluyor sanki.ay cok uzun anlat anlat bitmez işte.
maşallah büyüyor yavaş yavaş
inşallah canım sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
elinde olmadan kaybetme kkorkusu oluyor hamileyken ama içini ferah tut yediklerine ve hareketlerine dikkat et yeterli iyi şeyler düşünki iyi olsun ne güzel bulantın yok ben 5-6 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım kilo verdim hamileliğim boyunca 7 kilo aldım düşün
bel ağrısı oluyor şimdi iyi günlerin 7 ayı geçince sırt ağrılarından uyuyamayacaksın ama bebeğin için değer katlanıyorsun
kalsiyum almaya özen göster kasılma yaşamazsın o zaman kendine dikkat et görüşürüz
aman kızlar prolaktini yüksek olan sakın dere otu yemesin benim geçen ay 31 den 12 ye düştü troid için hergün dere otu yedim prolaktin şimdi 65 oldu doktor şaşırdı niye bu kadar yükseldi diye dostinex verdi oda çok başağrısı ve halsizlik yapıyo ama kullanıyorum bana sadece hamile kalırsan kullanmayı bırak dedi hamile kalırsam gerçekten düşermiki hatta ben bu ay aşılama yaptırıcam doktor bişey olmaz dedi ay kime inanayım