• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin - Süt hormonu ?

Slm kızlar doğru yetemi yazıyorum bilmiyorum yeniyim sitede bu ay prolaktin 64 çıktı regl günüm geçti hiç gecikme olmazdı bende prolaktin yüksek olduğu için mi bilginiz varmı:((

benimde prolaktin sorunum var benim değerim 33 kızlar göğsümden süt geldi.süt gelen var mı?yalnız benim kendiliğinden değil sıktığımda geliyor.önce pko dum sonrada troid hastası oldum.

slm cnm benimde 33.40 çıktı banada dostinex verdi haftada 2 gün yarımşar kullan dedi ve korun demedi ama ilacın reçetesi öyle demiyor okuduysan tabi korunmuyozda vardır bi bildikleri heralde...

mrh canım. doktor bana da dostinex verdi. ama adet düzensizliği yaşıyorum. adetim bitti derken bir hafta sonra adet oldum tekrar. doktora sordum ara kanama dedi, özür kanamasıymış.
şimdi de gelmesi gerekti ama hala hasta olamadım. bu hap böyle yan etki yaptı mı sana.
ben de haftada iki kez kullandım.

canım ben dostinexle birlikte cycloprogynova kullandım adet düzenleyiici sadece 1 ay kullandım bu ikisini hormonlarım düzene girdi bıraktım adet oldum günümden 1 gün önce ve klomen başladım adetimin 16.günüde ovitrelle vuruldum şimdi sonucunu bekliyorum artık bugün iğnemin 5.günü kullandığım ilaçların bende yaptığı en belirgin yan etki sinirlilik hali ve kilo başka sorunum olmadı cnm

Merhaba arkadaşlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz ama hala bir gelişme yok.dün adetimin 3. günüydü ve hormon testi verdim.test sonucumda proloktin üst sınırı 26,53 yazıyordu ve benim 26,5 çıktı.doktorum hormonlarımda herhangi birşey olmadığını söyledi.yumurtalıklarımda ve rahim duvarında da bir sıkıntı olmadığını söyledi.ama ben internetten araştırdım ve biraz telaşe kapıldım acaba başka dr gitsem mi yine?doktorum ne ilaç verdi ne de bunun üzerine bana birşey dedi tek dediği şey hormonlarımda bir problem olmadığı.inş öyledir ama yinede tereddüte düştüm.

Back