- Konu Sahibi dogadandeva
-
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. Ben evleneli 6 ay oldu bebek düşünmeye başladık genel bi muayene için dr gittim ama prolaktinim 36 civarı çıktı ve ilaç vermedi. Gelecek ay bi daha gel dedi. Acaba ilaçsız geçen bişey mi bu?
uzun süredir giremiyordum foruma çok sıkıntılıyım kızlar çokkk 5 ay oldu tık yok bizde ve işin kötü yanı mart 22 de gördüğüm ara kanamadan sonra adet olmadım taki haziran 14 te doktora gittim doktor vajinal ultrason baktı yumurtalıkların çalışmıyor hormonel bozukluk var ve pco gibisin dedi tarlusal verdi adet olmam için adet olunca 5.günü klomen başla dedi 11.gün yanıma gel dedi ama tahlilsiz tetkiksiz klomen v.b gibi şeyler kullanmak istemedim açıkçası başka doktora da gidiyim dedim önce tarlusalı 14 haziranda kullanmaya başladım 19 haziranda bitti 22 haziranda adet oldum 24 haziran yani dün 3.günümde başka bir doktora gittim durumu anlattım muayene v.s yapmadı sadece direk hormon bakalım dedi tahlillerim yapıldı değerlerim şöyle
LH:16.74
FSH:4.34
PROLAKTİN:33.40
ESTRADİOL (E2):19.85
Ve ikinci gittiğim doktor gebe kalman için klomen kullanmana gerek yok dedi herhangi bir sorununda yok dedi evet sadece değerlerin yüksek biraz dedi ama çok abartılı değil dedi dostinex yazdı haftada iki gün yarımşar iç dedi korun falanda demedi çok kafam karışık bi önceki doktora gittim anlattım durumu tetkik sonuçlarımı gösterdim tmm dedi iyi yapmışsın ama cyclo progynova yazmıştı bunuda dostinexle kullanabilirsin dedi şimdi ben ikisinide kullanıcammı biri LH değerim düşsün diyeymiş öteki prolaktinim içinmiş ikiside düşmezse gebe kalmayı etkileyen sebeplermiş korkuyorum hormon yüklemek istemiyorum vücuduma ama napcağımı şaşırdım kızlar yardım edin dostinex hamileyken yada hamile kalmayı düşünenler için uygun değilmiş reçetesinde öyle yazıyor kullansammı ki ne dersiniz :18::18:
öncelikle rabbim şifa versin umarım en kısa zamanda hamiş olursun..
aynı sorunları yaşıyorum..bebiş istiyorum bende.adet düzensizliğim var ve rahim duvarım ince.(rahim duvarı kalınlaştırıcı ilçada yazıcak drum 2 ay beklemem lazımmış..)bugün gittim dra değerim prolaktin değerim 27 çıktı.(dünyamda başıma yıkıldı eve gelene kadar ağladım.)endokrinolojiye gitmemi söyledi.yarın gidicem nasipse ak koyun kara koyun çıkıcak..ayrıca bende cyclo progynova kullanıyorum.kullanmassam eğer 2 3 ayda bi adet oluyorum..
arkadaşım dostinex diye bi ilaç duymadım ama reçetede öyle yazıyosa ihmale gelmez.sağlam bi dra görün derim ben..tekrar rabbim şifa versin..
Amin canım çok sağol inşallah rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısını nasip eder.bu arada benim prolaktin seninkinden daha yüksek bana endokrinolojiye git falan demedi sadece dostinex verdi haftada iki gün yarımşar tablet içicen dedi korun falan demedi hemen başla dedi sadece
hayır ilaç kullanman lazım dr un yazacaktır benimde 24 ti 3 ay gebe kalamadım ilaçla hemen hamile kaldım
amin canım inşallah bi görün endokrinolojiye bizede bilgi verirsin bende başladım ilaca napim bir umut
bnm prolaktin 62 kızlar dostinex verdi doktorum ama korun falan demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?