- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
- Konu Sahibi mandalinaseverim
-
stres yapinca olmuyor . benim de prolaktin 34 cikti . dostinex verdi .Bir buçuk aydır dostinex kullanıyorum 51.14 Dü. Muhtemelen düştü ama hamile kalamadım =( smir testinde de sıkıntı yok yumurtalar da az bişey ya ad gelişme var demişti eşimde de sıkıntı yok neden olmuyor =( agustosun basında hap bitiyor dua edin kızlar.. Yoksa çatlama iğnesi vurulcam
Hayatımız stres kpss arkadaşım =(stres yapinca olmuyor . benim de prolaktin 34 cikti . dostinex verdi .
bu hormon stresten cok fazla etkileniyormus . oyle bir ruh hali icerisine girdim ki stresli degilim dedigimde bile stresliyimHayatımız stres kpss arkadaşım =(
İlacın bitikten sonra Hormon dengeleyici aslanpençesine başlayabilirsin yararı oluyor tavsiye ederimBir buçuk aydır dostinex kullanıyorum 51.14 Dü. Muhtemelen düştü ama hamile kalamadım =( smir testinde de sıkıntı yok yumurtalar da az bişey ya ad gelişme var demişti eşimde de sıkıntı yok neden olmuyor =( agustosun basında hap bitiyor dua edin kızlar.. Yoksa çatlama iğnesi vurulcam
51.14 iken onu içtim 4 5 gün gittim Bi daha verdim yine 51.14 çıktıİlacın bitikten sonra Hormon dengeleyici aslanpençesine başlayabilirsin yararı oluyor tavsiye ederim
Dostinexi kaç kere yarım içtin canım? Ve prolaktinin kaçtı?Merhaba kizlar, dostinex iciyorum haftada 2 defa yarim olarak, hamile oldugumu ogrendim daha cok yeni, bat a daha 5 gun var kanda da cikti hamileliyim, ama dr um adet gunune kadar icmemi onerdi, yani bir gun daha icmem lazim.
Prolaktinim 418 di, 2 bucuk ictim yarinda icmem gerek yarim olarak. Doktorum ic dedi, adet gunune kadar icmem lazimmis.Dostinexi kaç kere yarım içtin canım? Ve prolaktinin kaçtı?
Ovvvv bayağa yüksekmiş canım! bukadar yüksek plolaktin için Hiç fikir sahibi değilim,Prolaktinim 418 di, 2 bucuk ictim yarinda icmem gerek yarim olarak. Doktorum ic dedi, adet gunune kadar icmem lazimmis.
Hayırlı olsun bebişiniz. Bana da bugün dostinex verdi ve korunmayın dedi. Kutuda 2 tane var yarım yarım içeceğim. Sizce bitince tekrar mı yazdırayım. Siz ne yaptınız. İnşallah ben de hemen hamile kalırımMerhaba kizlar, dostinex iciyorum haftada 2 defa yarim olarak, hamile oldugumu ogrendim daha cok yeni, bat a daha 5 gun var kanda da cikti hamileliyim, ama dr um adet gunune kadar icmemi onerdi, yani bir gun daha icmem lazim.
Canim ben hamileyim kanda da cikti ve doktorum dostinex e devam dedi bebegin tutunmasi icin, adet gunune kadar haftada 2 kere icmem lazim zaten 5 gun kaldi bu gun de icicem bi de sali sonra baska ilac vericekmis. Bu aya kadar 4 defa testlerim 2 cizgi gosterdi ama adet oldum, dostinex 2 tab icmistim ve sonra yoklatmadim prolaktini, dr tutunamiyir diyordu, dr degistim ve simdiki dr um icmemi soyledi megerse prolaktinim yuksekmis hala. Insallah canim hamile kalirsin ve sag salim alirsin kucagina melegini.Hayırlı olsun bebişiniz. Bana da bugün dostinex verdi ve korunmayın dedi. Kutuda 2 tane var yarım yarım içeceğim. Sizce bitince tekrar mı yazdırayım. Siz ne yaptınız. İnşallah ben de hemen hamile kalırım
Çok teşekkür ederim.Gerçekten iyi geldi mesajın. Zaten icinde 2 tane var. Tekrar yazdirayim bitince.Canim ben hamileyim kanda da cikti ve doktorum dostinex e devam dedi bebegin tutunmasi icin, adet gunune kadar haftada 2 kere icmem lazim zaten 5 gun kaldi bu gun de icicem bi de sali sonra baska ilac vericekmis. Bu aya kadar 4 defa testlerim 2 cizgi gosterdi ama adet oldum, dostinex 2 tab icmistim ve sonra yoklatmadim prolaktini, dr tutunamiyir diyordu, dr degistim ve simdiki dr um icmemi soyledi megerse prolaktinim yuksekmis hala. Insallah canim hamile kalirsin ve sag salim alirsin kucagina melegini.
Senin kac cikmisti ki?Çok teşekkür ederim.Gerçekten iyi geldi mesajın. Zaten icinde 2 tane var. Tekrar yazdirayim bitince.
76 çıktı canimSenin kac cikmisti ki?
O cok mu ki? Benim 418. Ama cevaplarda 500 den yukariysa yuksek demek bende 500 e yakin ciktigi icin icmemi soyledi dr. Ama belki de sizde baska turlu hesaplaniyor ben azeriyim bakude yaptim testi bizde baska ola bilir.76 çıktı canim
hamile iken kullanmaniz sorun olmaz mi ? ben de bu ay kullanmaya basladim 3 tane ictim daha yarin 1 tane daha kullanacagim . 34 cikmisti onun icin verdi dr . bu ay korunup korunmamayi sormadim . kararsiz kaldimÇok teşekkür ederim.Gerçekten iyi geldi mesajın. Zaten icinde 2 tane var. Tekrar yazdirayim bitince.
Hamile olan ben değilim diğer arkadaş. Benim 76 çıktı yeni kullanacagim.Doktora sordum korunma, hamile oldugun anlasilirsa bırak dedi.hamile iken kullanmaniz sorun olmaz mi ? ben de bu ay kullanmaya basladim 3 tane ictim daha yarin 1 tane daha kullanacagim . 34 cikmisti onun icin verdi dr . bu ay korunup korunmamayi sormadim . kararsiz kaldim
Inan ki her gun arayip soruyorun dr ma zarari olmaz mi dige, senin adetine daha var diyor eger icmezsen yine tutunamayacak diyor, son 4 ayda kimyasal gebelik gibi bi sey yasadim, prolaktindenmis. Bu gunde icme gunumdu yine aradim sordum kanda da hamilelik cikti diyorum icmen gerek dedi. Adetin gecsin sonra baska ilaca gececeksin dedi.hamile iken kullanmaniz sorun olmaz mi ? ben de bu ay kullanmaya basladim 3 tane ictim daha yarin 1 tane daha kullanacagim . 34 cikmisti onun icin verdi dr . bu ay korunup korunmamayi sormadim . kararsiz kaldim
anladim ins guzel bir hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin darisi bizeInan ki her gun arayip soruyorun dr ma zarari olmaz mi dige, senin adetine daha var diyor eger icmezsen yine tutunamayacak diyor, son 4 ayda kimyasal gebelik gibi bi sey yasadim, prolaktindenmis. Bu gunde icme gunumdu yine aradim sordum kanda da hamilelik cikti diyorum icmen gerek dedi. Adetin gecsin sonra baska ilaca gececeksin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?