prolaktin hormonu

EsEs50

insan cabasi kadar ''KADERiNi" yasar.
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
2.904
2.395
merhabalar hocam
ben yurtdisinda yasiyorum tup bebek tedavisinden bir evladım var.2.denemem ile kavuştum.14 aylikti bebeğim sütten kestim,hemen tekrar dondurulmuşlarla 2 kez deneme yaptık.birisi aralikta,diğeri subatta,ama ikisindede sonuç negatifti.Acaba prolaktin hormonunun etkisi var midir?acele mi davrandik?dr umuz aydinlatmadi tam olarak bizi ,lütfen bu konuda beni aydinlatirsaniz cok memnun olurum .saygilarla......

Son düzenleme:
Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte dogru merkez secımı oldukca onemlıdır. Laboratuvar merkez basarısı ıcın hayati öneme sahıptır. Başarıyı etkıleyen faktörler bayan yaşı , yumurtaların hazırlandıgı ilaç uygulama safhası ( indüksiyon) , embrıo kalıtesı , laboratuvar kalıtesı , embrıoların rahıme yerlestırme aşaması gıbı bırcok faktordur.
Negatıf denemelerınız varlıgında : rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum veya yapısıklık var ıse duzeltılmesı) yapılmalıdır.Ayrıca rahım -tup fılmınde tüplerı kontrol etmek faydalı olucaktır. İçi su dolu(hıdrosalpınx) tup varlıgında bu sıvı rahım içine gerı akarak tutunmayı engellemekte. Ayrıca kalıtelı bır laboratuvarda dondurulmus embrıo cozuldugu zaman %90-95 unun hayatta kalması gerekır . Dondurulmus embrıonun kalıtesı, embrıoların işlem gordugu laboratuvar kalıte standartları, ve donma- çozme teknıgı de embrıo uzerıne oldukca onemlıdır. Prolaktın duzeyınıze ( aç olarak kan vermenız gerekır) gore tedavı verıp verılmeyecegıne karar verılmelıdır. Ancak bu durum üzerıne ciddi negatif bir etkısı olmamaktadır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…