• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba başka hormonlarınız da problem var mı gebelik nasıl oluştu yumurtlama takibi falan yaptınız mı yada prolaktin için ilaç fakan kullandınız mı
Yok cnim regl olmdim die gittim 3 hftlik gebelik var dedi bu degerle saglikli olmaz dedi ama 5 yasinda suanda

Benim prolaktin 23. Acaba engel mi gebeliğe. Aslan pençesi çayı içsem iyi gelir mi?
Tam sınırda kalmış 25 üst değerine kdr normal dyorlr bnmde 31 kusurlara filan da geliyordu ama hamile kalmam uzayınca ben aslan pençesi çayı kullandım araştırrsanz tüm hormonları dengeye sokuyor içsenz bir zararı olmaz aksine faydasınn olucağınu düşünüyorum daha çabuk hamile kalmanıza destek olur. Bu süreçte incir, maden suyu, üzüm, dere otu tüketmeyin süt hormonunu arttırıyor.

Tam sınırda kalmış 25 üst değerine kdr normal dyorlr bnmde 31 kusurlara filan da geliyordu ama hamile kalmam uzayınca ben aslan pençesi çayı kullandım araştırrsanz tüm hormonları dengeye sokuyor içsenz bir zararı olmaz aksine faydasınn olucağınu düşünüyorum daha çabuk hamile kalmanıza destek olur. Bu süreçte incir, maden suyu, üzüm, dere otu tüketmeyin süt hormonunu arttırıyor.
Teşekkür ederim, alıp başlayayım içmeye

Back