• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NE KADAR SÜDÜ HAMİLE KALMA SÜRECİ BEBEK SU AN DÜŞÜNMÜYORUM 2 AYLIK EVLİYİM AMA DOGUM KONTROL HAPINI BIRAKICAM NORMAL İLAÇ VERSİN DOĞAL YÖNETEMLE KORUNURUM AMA KORKMUYODA DEĞİLİM COCUK İSTEDİĞİMDE NE KDR UHGRASTIRCAK ACABA DİYE BİDE BENM LH DEĞERİM YUKSEK CIKTI 4,48 FİLAN 4 AYDR DÜZENLİ REGL OLUYORUM AMA YİNEDE YUMURTLAMADA SIKINTI VAR
Birbucuk yil surdu ilaclarla benimde lh yuksekti seker hapi klomen dogum kontrol ve inofolic enson hamile kaldim cnm lh hormonu duzelmesi cokonemli bende cabuk olur sanmistim ama pkoda cokcabuk bekleme ama oluyo sonucta dogru tedaviyle

Hormon testi sonucum prolaktin 56 seviyesinde çıktı bilgisi olanlar paylaşırmı lütfen gebeliğe engel mi ve bu durumda olup bebeği olan var mı naıl bir yol izledi paylaşırmısınız
Bu ay benimde 47 çıktı cnm gebeliğe engel oldugunu söylüyor doktorlar cnm bklm tedavide ilk ayım bklm hamile kalabilicem mi qma prolaktin icin ilac kullanmdm ben adetin 18. gunu tekrar bakildgnda 15.6 çıktı ya düştü ya da adetliyken farkli adetli degilken farklı çıkıyor

Birbucuk yil surdu ilaclarla benimde lh yuksekti seker hapi klomen dogum kontrol ve inofolic enson hamile kaldim cnm lh hormonu duzelmesi cokonemli bende cabuk olur sanmistim ama pkoda cokcabuk bekleme ama oluyo sonucta dogru tedaviyle
Kaçtı lh hatırlıyormusun yaa simdi 9 ay erteleyip bide olması için beklersem sıkıntı olcak 30 yasındayım ben :) smdi deneyim desem bide hemen olursa allahın işi bu bellide olmazki aralıkta sınavım var cok önemli kafam çorba :)))

Kaçtı lh hatırlıyormusun yaa simdi 9 ay erteleyip bide olması için beklersem sıkıntı olcak 30 yasındayım ben :) smdi deneyim desem bide hemen olursa allahın işi bu bellide olmazki aralıkta sınavım var cok önemli kafam çorba :)))
13 dü cnm lh hamile kalmaya yakin 6ya düştü

benımde 42 ama gebelık var yanı gebelıge engel degıl demekki

benımde 42 ama gebelık var yanı gebelıge engel degıl demekki
Merhaba başka hormonlarınız da problem var mı gebelik nasıl oluştu yumurtlama takibi falan yaptınız mı yada prolaktin için ilaç fakan kullandınız mı

Hayırlı geceler hanımlar prolaktin adeti geciktirir ve gebelik testlerinin pozitif çıkmasına sebep olur mu?

Back