- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Adetten sonra 14 gün değil canım, adet oldun ya, 14 gün önceye gidiyorsun. Mesela 40 da olduysan ilişkiye girmen gereken süreç 24-25-26-27. Günler, 50 gündeyse 34-35-36-37.. asıl sorun düzenli değilse bi tutturamıyor insan, artık ovu gecmiştir derken adet beklerken daha ovu olmamış oluyor fln. Beni bunlar çok yıprattı, yoksa acelem yok zaten ama sürekli geciken adet stres. Negatif test görüp durmak fln. 45 e kadar yine ok da 50 civarına çıkınca ovulasyon olup olmadığından şüphe başlıyo doktorlarda yalnız.Heee t3 ve t4 troid testlerini yaptırmadım daha ilk kez doktora gittim ve regliöin 3. Gününe denk gelsi hemen hormon testi yaptırdım fsh ve lh tersine çıktı birde prolaktin yüksek çıktı adet aralığım ise 40 50 günü buluyor 40 günde bir oluyorum falan yani bu ay her gün deneme yapıyoruz yumurtlama günlerimi bilmiyorum nasıl tuttururum onuda bilmiyorum yani doktora bu ikinci gidişim olacak nasıl yol izleriz bilmiyorum sormam gerekenler neler bilmiyorum hangi günler ilişkiye girmeliyim bilmiyorum adet düzensiLiğim oldugu için adettten 14 gün sonra kuralı bana geçer mi onu da bilmiyorum açıkcası bebek istediğim dışında hiçbirley bilmiyorum doktorlara gidip gelerek tedavi gerekliyse başlayacağım işte bu yolda tavsiyr ve fikir verirseniz mutlu olurum![]()