Çok şükür canım inş bu sefer sağlıkla kavuşurum hem kan phtlşmam var hem de lupus romatzmam var kan sulandırıcı kortizon vs kullanıyorm inş bu sefer kavuşurumYa yaşadıklarına çok üzüldüm ama allaha şükür ki tutmuş ve gebesiniz çok sevindim allah nasip ederse her engel aşılır tabiki gerçekten çok sevindim. Hormonlara gelirsek benim fsh 3.67 lh 9.37 yani onlarda da bir sıkıntı var senin ki kaçtı bu değerlerde normal değil nedir ne değildir hiç bilmiyorum lütfen yaşadıklarını paylaş
Ben geçen ay 3 defa bebek yapmayı denedim ve adet düzensizliğimde oldugu için doktora gittim hormon testi yaptırdı regliyken sonuçları bahsettiğim gibi çıktı şimdi de muayeneye gitcem ve tedavi gerekliyse başlayacağız bu arada bu ay sık sık deneme yapmaya başladım. Aslında neyim var bende bilmiyorum tam olarak polikistik over ne demek kötü bişey mi değerlerim biraz kötü sanırım ve bu dediğin aslan pençesi çayı aktarlarda bulunurmu nerden alabilirim kullanmaya başlasam sakıncası varmıdır. İnşallah sağlıkla yavruna kavuşursun allahım nasip etmiş ne güzel olur inşaalahÇok şükür canım inş bu sefer sağlıkla kavuşurum hem kan phtlşmam var hem de lupus romatzmam var kan sulandırıcı kortizon vs kullanıyorm inş bu sefer kavuşurumDarısı isteyen herkesin başına olsun
Yardımcı olmaya çalışayım canım lh senn de daha yksekmş genelde fsh la lh eşite yakın oluyor acaba sende polikistk over gbi bir durum olablr mi kadın dgum bşey dedimi ? Bende mesela pco yoktu ama lh hormonum braz fsh göre yksekti insülin direncim varmış....Sağlık ocağında ölçtüreblrsin açlık insülinini ....
Hiç yardımcı üreme teknik denedin mi? Klomen letu vs ilaçları ve ymrta çatlatma gbi ama en başta prolaktini düşürmen lazım canım doktorun sana dostinex ilacı vermeli biran da düşer ama tekrr ykseliyor dkkt etmen lazm ayrıca ben testere dişli aslan pençesi bitkisini de kullandım hormon dengeliyor ve çoğu kişi de bu vesilesyle hamile kalmış inş sana da şifa olur denesen bşey olmaz ibrahm saraçoğlunu duymuşsndr onun kürüydü onu yaptım.
Yardımcı üreme teknik nedir onunda bilmiyorum kusura bakmaÇok şükür canım inş bu sefer sağlıkla kavuşurum hem kan phtlşmam var hem de lupus romatzmam var kan sulandırıcı kortizon vs kullanıyorm inş bu sefer kavuşurumDarısı isteyen herkesin başına olsun
Yardımcı olmaya çalışayım canım lh senn de daha yksekmş genelde fsh la lh eşite yakın oluyor acaba sende polikistk over gbi bir durum olablr mi kadın dgum bşey dedimi ? Bende mesela pco yoktu ama lh hormonum braz fsh göre yksekti insülin direncim varmış....Sağlık ocağında ölçtüreblrsin açlık insülinini ....
Hiç yardımcı üreme teknik denedin mi? Klomen letu vs ilaçları ve ymrta çatlatma gbi ama en başta prolaktini düşürmen lazım canım doktorun sana dostinex ilacı vermeli biran da düşer ama tekrr ykseliyor dkkt etmen lazm ayrıca ben testere dişli aslan pençesi bitkisini de kullandım hormon dengeliyor ve çoğu kişi de bu vesilesyle hamile kalmış inş sana da şifa olur denesen bşey olmaz ibrahm saraçoğlunu duymuşsndr onun kürüydü onu yaptım.
Yüksek canım, gebeliğe engel olur diyorlar ama ilacı varmış, kısa sürede düzelir ilaçla. Ama bende de bi kere 46 çıkmıştı, o zamanlar çocuk düşünmüyodum ama beyin tomografisi çekmişlerdi ilaçlı falan, beyinde bi tümörden şüpheleniyolar, ama kötü huylu değil ama kontrol altında tutmaları gerekiyo fln. Bi arkadasımda çıkmış, gögüsünden süt fln gelmiş kızın da doktora gitmiş, 8 senedir ilaç kullanıyomuş. Hamile kalmak istediğinde gel ilaç dozlarını değiştiricez fln demiş .Hormon testi sonucum prolaktin 56 seviyesinde çıktı bilgisi olanlar paylaşırmı lütfen gebeliğe engel mi ve bu durumda olup bebeği olan var mı naıl bir yol izledi paylaşırmısınız
Prolaktin mi 35 ti ne ilacı kullandınız diğer değerleriniz nasıldıBenimde 35ti o engellemis benide ilac kullandigim ay hamile kaldim hemen kalirsiniz ilacla
Nezamandır kullanıyorsunuz diğer hormonlarınız ne durumda ve hamile kaldınız mıProlaktin benimde yüksek çıktı 28 dostinex kullandım yan etkisi fazla olmadı en son içtiğimde sabah çok mide bulantısı oluyor ama yine de kullanmaya devam ederim doktor gebelik için kullanmamı söyledi
Nasıl yani beyinde tümör mü çıktı nedeni neymiş bu hormon mu ve gebe kaldınız mı ilaçtan sonra şuan ne durumdasınızYüksek canım, gebeliğe engel olur diyorlar ama ilacı varmış, kısa sürede düzelir ilaçla. Ama bende de bi kere 46 çıkmıştı, o zamanlar çocuk düşünmüyodum ama beyin tomografisi çekmişlerdi ilaçlı falan, beyinde bi tümörden şüpheleniyolar, ama kötü huylu değil ama kontrol altında tutmaları gerekiyo fln. Bi arkadasımda çıkmış, gögüsünden süt fln gelmiş kızın da doktora gitmiş, 8 senedir ilaç kullanıyomuş. Hamile kalmak istediğinde gel ilaç dozlarını değiştiricez fln demiş .
Bu ay ilk defa kullandım inşallah olur diğerleri normal çıktı sadece prolaktin yüksekNezamandır kullanıyorsunuz diğer hormonlarınız ne durumda ve hamile kaldınız mı
Ya benim olay 2011 de olduydu, ben 2016 da gebe kaldım. Prolaktinime bakıldı 12 flndı . Benimki geçmiş . Ama arkadasım hayat boyu kullanacakmış ilaç, beynin arka bölgesinde, hipotalamusta mı ne oluyormuş tümör. Ama zararsız bildiğiniz türden değil korkmayın, bu en kötü ihtimal zaten. Konuyu bilen okuyan biri belki düzgün aslını astarını yazar alta ben çok bilgili değilim. Ama benim ilk gebe kalışım da 9 ay sürdü, adet düzensizliği var da bende. Şuan 2. Yi istiyorum mesela, emzirmeyi oğlum 20 aylıkken bıraktığıö halde gebe kalamadım, 32 aylık şuan ve inanın süt daha yeni gitti gögüslerden. Prolaktinden şüpheleniyorum, bikaç ay daha gebelik olmazsa prolaktine baktırıcsmNasıl yani beyinde tümör mü çıktı nedeni neymiş bu hormon mu ve gebe kaldınız mı ilaçtan sonra şuan ne durumdasınız
Neyseki evladınız olmuş allah nasip etmiş allah bağışlasın ikincide olur inşallahYa benim olay 2011 de olduydu, ben 2016 da gebe kaldım. Prolaktinime bakıldı 12 flndı . Benimki geçmiş . Ama arkadasım hayat boyu kullanacakmış ilaç, beynin arka bölgesinde, hipotalamusta mı ne oluyormuş tümör. Ama zararsız bildiğiniz türden değil korkmayın, bu en kötü ihtimal zaten. Konuyu bilen okuyan biri belki düzgün aslını astarını yazar alta ben çok bilgili değilim. Ama benim ilk gebe kalışım da 9 ay sürdü, adet düzensizliği var da bende. Şuan 2. Yi istiyorum mesela, emzirmeyi oğlum 20 aylıkken bıraktığıö halde gebe kalamadım, 32 aylık şuan ve inanın süt daha yeni gitti gögüslerden. Prolaktinden şüpheleniyorum, bikaç ay daha gebelik olmazsa prolaktine baktırıcsm
Nasıl oldu diğer hormonlar normalmiydi hangi ilacı kullandınız 1 ay kullandınız sonra mı hamile kaldınızBenimde 35ti o engellemis benide ilac kullandigim ay hamile kaldim hemen kalirsiniz ilacla
Siz istiyorsunuz da olmuyor mu tam anlamadım ben? Ama çaresiz dert drğil emin olun, ilacı alıyosunuz bikaç aya oluyor olacağı varsa,Neyseki evladınız olmuş allah nasip etmiş allah bağışlasın ikincide olur inşallah
Yok yok ben daha yeni evliyim 1 yol oldu 1 aydırda deniyoruz aralıklı olarak adet düzensizliğimde oldugu için ben doktora gittim hormon değerlerim böyle çıktığu dediğim gibi korktum bende olmaz mı bebeğim diye düşündüm böyle bilgi topluyorum işteSiz istiyorsunuz da olmuyor mu tam anlamadım ben? Ama çaresiz dert drğil emin olun, ilacı alıyosunuz bikaç aya oluyor olacağı varsa,
Bikaç ayda hallolur ama doktorları ve ilaçları ihmal etmeyin, 3 şey gebe kalmayı önlüyorYok yok ben daha yeni evliyim 1 yol oldu 1 aydırda deniyoruz aralıklı olarak adet düzensizliğimde oldugu için ben doktora gittim hormon değerlerim böyle çıktığu dediğim gibi korktum bende olmaz mı bebeğim diye düşündüm böyle bilgi topluyorum işte
Valla prolaktinim yüksek işte tah hangis oluyor ve adet düzenszliğim de var başladık bakalım doktoröara taniki hiç aksatmam inşalalh çok istiyorum bir bebeğim olsun bu tsh dediğiniz fsh miBikaç ayda hallolur ama doktorları ve ilaçları ihmal etmeyin, 3 şey gebe kalmayı önlüyor
1 yüksek prolaktın
2 yüksek tsh -3 üstüyse gercekten zor oluyor, ben 3 civarıyla 9 ayda zorla kaldım gebe, inat edip almadım ilaç. Ama şuan 4.3 olmuş başladım ilaca bu ilk ayım bakalım
3 numara da düzensiz adet, ovuyu yakalayana kadar insan ilişkiden soğuyor. “☺ilk 3 turda 32 gün olan adet düzenim 53-40-63 de olarak beni hayattan yıldırdı psikolojimi bozdu çok yıprattı. Ovu testine başladığım ay 40. Gün adet geldi ovu olmadı fln. Adet dğzensizliği de akla zarar
Ama imkansız değil. Sorunlarınız valla sdce bunlar olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıkla ilerleyecek bi bebege gebe kalırsınız
T3-t4-tshValla prolaktinim yüksek işte tah hangis oluyor ve adet düzenszliğim de var başladık bakalım doktoröara taniki hiç aksatmam inşalalh çok istiyorum bir bebeğim olsun bu tsh dediğiniz fsh mi
Heee t3 ve t4 troid testlerini yaptırmadım daha ilk kez doktora gittim ve regliöin 3. Gününe denk gelsi hemen hormon testi yaptırdım fsh ve lh tersine çıktı birde prolaktin yüksek çıktı adet aralığım ise 40 50 günü buluyor 40 günde bir oluyorum falan yani bu ay her gün deneme yapıyoruz yumurtlama günlerimi bilmiyorum nasıl tuttururum onuda bilmiyorum yani doktora bu ikinci gidişim olacak nasıl yol izleriz bilmiyorum sormam gerekenler neler bilmiyorum hangi günler ilişkiye girmeliyim bilmiyorum adet düzensiLiğim oldugu için adettten 14 gün sonra kuralı bana geçer mi onu da bilmiyorum açıkcası bebek istediğim dışında hiçbirley bilmiyorum doktorlara gidip gelerek tedavi gerekliyse başlayacağım işte bu yolda tavsiyr ve fikir verirseniz mutlu olurumT3-t4-tsh
Bunlar tiroid değerleri, Siz bir de bunlara baktırın. Bi de adetiniz ne kadar düzensiz? Kilo veya ani yeme sıkıntılarınız var mı? Ben ilk 8 sene çocuk istemediğim için bunlarla hep stressiz şekilde savaştım çok şükür . Adetin 2. Günü hormon testleri yapılıyor, adetiniz düzensizse bu testleri de öneririm , en baştan bu 3 ğne baktırırsanız acaip zaman kazanmış olursunuz. Yoksa aydan aya bunlara girerseniz mıraliniz çok düşer. Bunların sonunda hiç bi değerinizde sorun yoksa, ilişki günlerinizi takviminize işaretlemenizi öneririm, düzensiz adette bu illa şart. Adet oldugum gün 14 hün önceye gidip bakıyorum, o dönemde ilişki olmuşsa gebe kalamamışsam onu denenmiş ay sayıyorsunuz, ben 8 aydır deniyorum inanın bir kere dahi o dönemde ilişki olmamış o derece çüşlük bi durum. 4 kez böyle denediniz, baktınız ilişki denk gelmiş ve gebelik olmamışsa, ovulasyon testi tavsiye ederim, beni çok strese sokuyor ama herkes bir değil. İsterseniz hemen de deneyebilirsiniz. Valla 28 de adet olan arkadasım var, 12-13-14 eşiyle ilişkiye girerek gayet cuk diye gebe kalıyor doğuyor, ama düzenli olmayınca yıpratıcı.
sizde stres olup kendinizi germeyin elinizden geleni yapın allah inşallah nasip eder allaha güvenin ona bırakın doktorlarla işimizi bitirdikten sonra başka çaremiz yok malesefT3-t4-tsh
Bunlar tiroid değerleri, Siz bir de bunlara baktırın. Bi de adetiniz ne kadar düzensiz? Kilo veya ani yeme sıkıntılarınız var mı? Ben ilk 8 sene çocuk istemediğim için bunlarla hep stressiz şekilde savaştım çok şükür . Adetin 2. Günü hormon testleri yapılıyor, adetiniz düzensizse bu testleri de öneririm , en baştan bu 3 ğne baktırırsanız acaip zaman kazanmış olursunuz. Yoksa aydan aya bunlara girerseniz mıraliniz çok düşer. Bunların sonunda hiç bi değerinizde sorun yoksa, ilişki günlerinizi takviminize işaretlemenizi öneririm, düzensiz adette bu illa şart. Adet oldugum gün 14 hün önceye gidip bakıyorum, o dönemde ilişki olmuşsa gebe kalamamışsam onu denenmiş ay sayıyorsunuz, ben 8 aydır deniyorum inanın bir kere dahi o dönemde ilişki olmamış o derece çüşlük bi durum. 4 kez böyle denediniz, baktınız ilişki denk gelmiş ve gebelik olmamışsa, ovulasyon testi tavsiye ederim, beni çok strese sokuyor ama herkes bir değil. İsterseniz hemen de deneyebilirsiniz. Valla 28 de adet olan arkadasım var, 12-13-14 eşiyle ilişkiye girerek gayet cuk diye gebe kalıyor doğuyor, ama düzenli olmayınca yıpratıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?