• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Hormon testi sonucum prolaktin 56 seviyesinde çıktı bilgisi olanlar paylaşırmı lütfen gebeliğe engel mi ve bu durumda olup bebeği olan var mı naıl bir yol izledi paylaşırmısınız

Bn bekarim, ama 36 la bile tüylenmem had safhada sen de tüylenme fln varmı..

Valla tüylenme hiç yok evliyim bebek istiyorum ve sür hormonu yüksek çıktı nasıl olucak bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Merhaba bnm de prolaktnm yüksekti 35 lerdeydi doktorum bna dostinex dye br ilaç kullndrdı ve gebe kalana kdr devam et demşti ama bnm tansynumu çok düşürdüğü için bkaç ay kullndktn snra braktırdı onun yerine aslan pençesi çayı içtm normal seviyede kaldı

Bildiğim kadarıyla tüykenme yapan başka h
Merhaba bnm de prolaktnm yüksekti 35 lerdeydi doktorum bna dostinex dye br ilaç kullndrdı ve gebe kalana kdr devam et demşti ama bnm tansynumu çok düşürdüğü için bkaç ay kullndktn snra braktırdı onun yerine aslan pençesi çayı içtm normal seviyede kaldı
peki gebelik durumuna etki etti mi çoçuğunuz var mıı

Mrb cnm ben hamile kalana kadar doktinex kullandim yarimda olsa haftada cunku hapla 1 ayda insede bu ole biseyki malesef yine cikiyo ve yuksekligi gebelige engel benimkinin nedeni pko olmamdi coksukurhamile kaldim cnm

Tüylenme yapmadı sadece gögslerm çok ağryrdu ve bazen sarı svı gelyrdu bir nokta gbi

Yumurtlama problemm oluyordu hormonlar dengelennce herşey düzeliyor dr unuz dan ilaçta isteyn tedavsz düşmez

İncir maden suyu üzüm ve dereotu da tüketmeyin bu ara onlarda süt yaptığı için prolaktini yükseltyr

Rahatsız ediyorum ama sormak istedim bekarım prolaktin 9.8 değer normal ama sıkınca süt geliyor sebep ne olabilir anlamış değilim
Rahatsız ediyorum ama sormak istedim bekarım prolaktin 9.8 değer normal ama sıkınca süt geliyor sebep ne olabilir anlamış değilim
Prolaktininiz aslnda normal nasıl bu durumda süt gelir anlamadım doktora gtmenizi önenirim bazen fibrokistik değişikliği olanlarda da süt gelme durumu olurmuş genel cerraha gidip hiç ultrason baktırdınz mı? İhmal etmeyin bence gidin doktora sadece ultrasonla bakar içiniz rahat eder.İnternette de şöyle bir yazı buldum

Göğsünüzden süt geliyorsa, adet düzensizliğiniz varsa bunu mutlaka önemsemelisiniz!
Meme uçlarından gelen uygunsuz sıvılar; kadınlık hormonu östrojen fazlalığından, ilaçlardan, stresten, beyin lezyonlarından, tiroid hormonu azlığından, kısırlığa sebep olan hipofiz adenomu gibi patolojik sebeplerden kaynaklanabiliyor. Göğüsten gelen bu sıvı genelde beyaz ya da renksiz olabildiği gibi bazı durumlarda sarı veya yeşil renkte olabiliyor ve bu durum kısırlığa neden oluyor.

Çok şükür hamileyim🤲🏻💙darısı senin başına canım prolaktn düşer düşmez hamile kalırsn hç korkma
Çok sevindim alllah bağışlasınn bende twdaviye başkayacağım sanırım teşekkürler tavsiyleer için ☺️

Çok sevindim alllah bağışlasınn bende twdaviye başkayacağım sanırım teşekkürler tavsiyleer için ☺️
Amin canım sağolasın darısı senin başına olsun ve isteyen herkesin olsun🤲🏻Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir kısa sürede tedavi olun bekletmeyn

Amin canım sağolasın darısı senin başına olsun ve isteyen herkesin olsun🤲🏻Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir kısa sürede tedavi olun bekletmeyn
Başka hormonlarınızda bişey varmıydı bekadarlık tedavi süreci oldu ne kadar da hamile kaldınız paylaşabilirmisiniz lütfen çok bilgisizizim bu konularda hamile kalmayı çok istiyorum hormonlar böyle çıkınca korktum acıkcası olmaz mı duygusuna kapıldım

Başka hormonlarınızda bişey varmıydı bekadarlık tedavi süreci oldu ne kadar da hamile kaldınız paylaşabilirmisiniz lütfen çok bilgisizizim bu konularda hamile kalmayı çok istiyorum hormonlar böyle çıkınca korktum acıkcası olmaz mı duygusuna kapıldım
Benm biraz durumum karışık canım dört gebelk kaybım oldu malesef :( stresten mi blmyrm ama beşinci gebelik biraz geckmeli oldu 9 ayda oldu hatta bir ay öncesinde aşılama bile denedm tutmamştı kafamdan attığım ay aşılamadan sonra hamile kaldım çok şükür🤲🏻Tabi o aylarda hep dostinex kullandım hamile kaldığım ay artk aslan pençesi çayına başlamıştım.Hormonlarım gayet normaldi ama lh fsh dan daha yksekti biri 7 yse dğeri 10 du normal ama lh daha küçük olmalıydı snra şekerime bakıldı insülin direncim varmış oda gebeliği engelliyormş oda düşünce 10 dan 5 e hamile lh şekerden dolayı da byle yksek olablyrmş oda adet düzensizliği yapıyormuş

Bu arada sana moral olsun yakın bir arkadaşım da hamile kalmaya çalışıyordu ggslerinde de ağrı varmış bnde kadın dgumcuya gtmesini söylemesini istemştm onnda prolaktini 45 di dört aydır hamile kalamıyordu ve doktoru dediğim ilacı vermşti onu kullandı ve bir ay sonra hamile kalmıştı yani bazısı hemen bile hamile kalır tek sorun buysa eğer şmdi dünyalar tatlısı kızı var :)

Dördüncü gebeliğimde düşük oldu ama ona hemen hamile kalmıştım prolaktin düşer düşmez kalmıştım sanırım kısmet nasip işi ama olmadı düşük yaptm

Hakkında hayırlısı olsun inşallah prolaktini de kafana takma tek sorunn buysa çözülmüycek dert değil canım tek hapla çözülür işin skntı yapma.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah prolaktini de kafana takma tek sorunn buysa çözülmüycek dert değil canım tek hapla çözülür işin skntı yapma.
Ya yaşadıklarına çok üzüldüm ama allaha şükür ki tutmuş ve gebesiniz çok sevindim allah nasip ederse her engel aşılır tabiki gerçekten çok sevindim. Hormonlara gelirsek benim fsh 3.67 lh 9.37 yani onlarda da bir sıkıntı var senin ki kaçtı bu değerlerde normal değil nedir ne değildir hiç bilmiyorum lütfen yaşadıklarını paylaş

Back