Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki gebelik durumuna etki etti mi çoçuğunuz var mııMerhaba bnm de prolaktnm yüksekti 35 lerdeydi doktorum bna dostinex dye br ilaç kullndrdı ve gebe kalana kdr devam et demşti ama bnm tansynumu çok düşürdüğü için bkaç ay kullndktn snra braktırdı onun yerine aslan pençesi çayı içtm normal seviyede kaldı
Çok şükür hamileyimBildiğim kadarıyla tüykenme yapan başka h
peki gebelik durumuna etki etti mi çoçuğunuz var mıı
Rahatsız ediyorum ama sormak istedim bekarım prolaktin 9.8 değer normal ama sıkınca süt geliyor sebep ne olabilir anlamış değilimTüylenme yapmadı sadece gögslerm çok ağryrdu ve bazen sarı svı gelyrdu bir nokta gbi
Rahatsız ediyorum ama sormak istedim bekarım prolaktin 9.8 değer normal ama sıkınca süt geliyor sebep ne olabilir anlamış değilim
Prolaktininiz aslnda normal nasıl bu durumda süt gelir anlamadım doktora gtmenizi önenirim bazen fibrokistik değişikliği olanlarda da süt gelme durumu olurmuş genel cerraha gidip hiç ultrason baktırdınz mı? İhmal etmeyin bence gidin doktora sadece ultrasonla bakar içiniz rahat eder.İnternette de şöyle bir yazı buldumRahatsız ediyorum ama sormak istedim bekarım prolaktin 9.8 değer normal ama sıkınca süt geliyor sebep ne olabilir anlamış değilim
Çok sevindim alllah bağışlasınn bende twdaviye başkayacağım sanırım teşekkürler tavsiyleer içinÇok şükür hamileyimdarısı senin başına canım prolaktn düşer düşmez hamile kalırsn hç korkma
Amin canım sağolasın darısı senin başına olsun ve isteyen herkesin olsunÇok sevindim alllah bağışlasınn bende twdaviye başkayacağım sanırım teşekkürler tavsiyleer için![]()
Başka hormonlarınızda bişey varmıydı bekadarlık tedavi süreci oldu ne kadar da hamile kaldınız paylaşabilirmisiniz lütfen çok bilgisizizim bu konularda hamile kalmayı çok istiyorum hormonlar böyle çıkınca korktum acıkcası olmaz mı duygusuna kapıldımAmin canım sağolasın darısı senin başına olsun ve isteyen herkesin olsunRica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir kısa sürede tedavi olun bekletmeyn
Benm biraz durumum karışık canım dört gebelk kaybım oldu malesefBaşka hormonlarınızda bişey varmıydı bekadarlık tedavi süreci oldu ne kadar da hamile kaldınız paylaşabilirmisiniz lütfen çok bilgisizizim bu konularda hamile kalmayı çok istiyorum hormonlar böyle çıkınca korktum acıkcası olmaz mı duygusuna kapıldım
Ya yaşadıklarına çok üzüldüm ama allaha şükür ki tutmuş ve gebesiniz çok sevindim allah nasip ederse her engel aşılır tabiki gerçekten çok sevindim. Hormonlara gelirsek benim fsh 3.67 lh 9.37 yani onlarda da bir sıkıntı var senin ki kaçtı bu değerlerde normal değil nedir ne değildir hiç bilmiyorum lütfen yaşadıklarını paylaşHakkında hayırlısı olsun inşallah prolaktini de kafana takma tek sorunn buysa çözülmüycek dert değil canım tek hapla çözülür işin skntı yapma.