Prolaktin hormonu yüksekliği

Peki tsh flan nasıldı benim sonuçlar böyle çıkmış
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Şimdi benim yaptırdıgım sonuçlarla karşılaştırdım. Benim hepsi normal çıktı tek prolaktin yüksek istersen sana atabilirim sende karşılaştır yanında referans değeride yazıyor yani onun üstü demek sakıncalı.

Merhaba arkadaslar uc senedir prolaktin icin gitmedigim dr kalmadi ilaci brakiyorum yukseliyor iciyorum dusuyordu fakat bnmki hipofizdrki anenomdn kaynakliyms ve inatci tipiymis oyuzden hic dusmuyor bir sure dr ilac veriyor eger ilaca ragmen tekrr yukseliyor ise buyuk ihtimal adenom vrdir mtlaka endokrin bolumune gtmenjzi tavsiye ederm beni en sonnda onlar cozdu ve haftada 2 kez yarm ilac kllaniorm hamilelige kdr iccem. Prolaktini senede bir iki kere yukselende ck vr gecici durumda olablr. Hipofiz mr i cektirenler icin yaziyorum mr dan iki ay oncesine kdr ilac kllanmamin lazim bn kullanmstm temiz cikmisti bir sene bunun yuzunden cozum bulunamadi sonra dr ilac kllanmicktin dedi endokrin ve oyle ortya cikti vrmis. troid ve pcos a baglida yukselmeler oluyor

Kızlar merhaba ben geçen gün hormon testi yaptım ve prolaklatin 36 çıktı ama doktor bu çok değişikenlik gösteren bi hormon diyip ilaç yazmadı 3 ay sonra gel dedi bebeğe engel mi dedim hayır dedi ama internette engel diyen çok kafam karıştı 1.5 senedir evliyim şu an aslında çocuk istemediğimiz için korunuyoruz ama 7 8 ay sonra çocuk düşünüyoruz

Bnim de 41 çıktı ilaç içtim hemen düştü

Canım naptın benim de prolaktin 45 çıktı
Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidi
Bugün saat 11 de randevum var canım doktor ne derse senide bilgilemdiririm. Ama ben özelede gitmek istiyorum bugün devlete gidecegi

Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidi
Birşey sormak istiyorum. Ben cuma gimü
Hamile oldugumu öğrendim.
1. Test cuma
2. Cumartesi
3. Bugün yaptım
Ama bugünkü koyu gelmedi kimyasalmı yaşıyorum yardım edin lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 80

Birşey sormak istiyorum. Ben cuma gimü
Hamile oldugumu öğrendim.
1. Test cuma
2. Cumartesi
3. Bugün yaptım
Ama bugünkü koyu gelmedi kimyasalmı yaşıyorum yardım edin lütfen
Aaa hayırlı olsun canım nasil mutlu oldum bana da dua et yok ya kimyasal değildir 2. Çizgi üçünde de gözüküyor doktora git bir

Rabbim sanada nasip etsin inşallah hamileligi İnşallah sağlıklı gebeliktir
Benim dün günümdü ama olmadım bugunde olmadim kasıklarım da hiçbir agri yok sadece goguslerim şişti göğüs ucum elleyince ağrıyor bir de yüzümde sivilcelenme var of acaba olacak mıyım bu sıralar ailevi başka konulara stres yapıyorum sanırım ondan gecikti

Sen stres yapma sakim olursan herşey olur

Yaşın çok genç evliliginizi yaşayın, hallolmayacak dert değil derdiniz....

Kızz sen ne hissediyorsun sadece ilaçtan mi yoksa başka şeylerde denedin mi hamilelik icin
Güzel hissediyorum ama inşallah tutunur da Allah bana bağışlar İlaç kullanmadım sadece enfeksiyon vardı prolaktin hormonu yüksekti o düştü 22 enfeksiyon içinde süt buharı yaptım üzerine oturdum. Geçti şükür sonra zaten hamile kaldım Allah sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…