- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 25
-
- Konu Sahibi Shdhdhdhdh
Bugün saat 11 de randevum var canımNaptın Peki ilaç flan verdimi
Şimdi benim yaptırdıgım sonuçlarla karşılaştırdım. Benim hepsi normal çıktı tek prolaktin yüksek istersen sana atabilirim sende karşılaştır yanında referans değeride yazıyor yani onun üstü demek sakıncalı.Peki tsh flan nasıldı benim sonuçlar böyle çıkmış
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Dört gözle senden haber bekliyorumBugün saat 11 de randevum var canımdoktor ne derse senide bilgilemdiririm. Ama ben özelede gitmek istiyorum bugün devlete gidecegim.
Bnim de 41 çıktı ilaç içtim hemen düştüMerhaba.. Burada yeniyim size danışmak istedğm bir konu var ben yaklaşk 8 aydır evliym hiç korunmyrm ve çok düzenli iliskiye giriyruz.esim de bende çok istiyrz bebek 21 yaşındym bana yasin daha genç bekle diyenlrdn nefrt ediyrmoyle bir düşüncm olsa zaten hiç doktora gitmm ilk bi içimi dökmek istedim dolmustum vallah ben yaklaşık 3 ay önce özel bi hastaneye gittm ankarada doktor vajinal ultrason yaptı enfeksiyon yok rahim duvarın çok güzl yumurtnda tam büyümş eve git ve bugünü değerlndr dedi ve folk asit b12 iğnesi falan verdi ben degerlndrdm o günü 3 ay bekledm ilaçları da kullandım ama birsy olmaynca bu sefr eşim muayene oldu 85 milyon ciktj sperm sayısı gayet iyi dedlr burdan arastrdklarmla hormon testi yaptirdim tsh hormonum 4.15 ve prolaktinim 41.9 çıktı bu ikisi yüksek çıktı doktorum dahiliyeye git tsh hallet sonra bana gel prolaktin için ilaç yazcm takip edicez artık seni dedi gittim dahiliyeye bana euthyrox 25mcg ve jodid 100 mcg verdi korkulacak bisey yok bu ilaçlarla tsh dengelenirse prolaktinin de düşecek dedi ama çok korkuyorm ya duzelmzse diye
Hepsi normal demişti doktorumPeki tsh flan nasıldı benim sonuçlar böyle çıkmış
Tsh- 2.74
Estradiol-65
Fsh-6.95
Prolaktin-45.9
Dehidroepiandrosteron sulfat-172
Total testesteron-0.337
Evet normal değerler referans aralığında sadece prolaktinin yüksek canimHepsi normal demişti doktorum
Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidicemCanım naptın benim de prolaktin 45 çıktı
Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidiCanım naptın benim de prolaktin 45 çıktı
Bugün saat 11 de randevum var canımdoktor ne derse senide bilgilemdiririm. Ama ben özelede gitmek istiyorum bugün devlete gidecegi
Birşey sormak istiyorum. Ben cuma gimüBenim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidi
Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidi
Benim tiroid den dolayı yükseliyor prolaktin dedi doktor şuan 2 hap kullanıyorum tiroid için 2 haftadır o düşerse prolaktin de düşer dediler 1 hafta daha geçsin doktora gidi
Aaa hayırlı olsun canım nasil mutlu oldum bana da dua etBirşey sormak istiyorum. Ben cuma gimü
Hamile oldugumu öğrendim.
1. Test cuma
2. Cumartesi
3. Bugün yaptım
Ama bugünkü koyu gelmedi kimyasalmı yaşıyorumyardım edin lütfen
Sen doktora da gitmiştin değil mi ne ilaç yazdı sanaBirşey sormak istiyorum. Ben cuma gimü
Hamile oldugumu öğrendim.
1. Test cuma
2. Cumartesi
3. Bugün yaptım
Ama bugünkü koyu gelmedi kimyasalmı yaşıyorumyardım edin lütfen
Evet yazdı birş folik asit digeri bebek tutunsun diyeSen doktora da gitmiştin değil mi ne ilaç yazdı sana
Rabbim sanada nasip etsin inşallah hamileligiAaa hayırlı olsun canım nasil mutlu oldum bana da dua etyok ya kimyasal değildir 2. Çizgi üçünde de gözüküyor doktora git bir
Benim dün günümdü ama olmadım bugunde olmadim kasıklarım da hiçbir agri yok sadece goguslerim şişti göğüs ucum elleyince ağrıyor bir de yüzümde sivilcelenme var of acaba olacak mıyım bu sıralar ailevi başka konulara stres yapıyorum sanırım ondan geciktiRabbim sanada nasip etsin inşallah hamileligiİnşallah sağlıklı gebeliktir
Sen stres yapma sakim olursan herşey olurBenim dün günümdü ama olmadım bugunde olmadim kasıklarım da hiçbir agri yok sadece goguslerim şişti göğüs ucum elleyince ağrıyor bir de yüzümde sivilcelenme var of acaba olacak mıyım bu sıralar ailevi başka konulara stres yapıyorum sanırım ondan gecikti
Kızz sen ne hissediyorsun sadece ilaçtan mi yoksa başka şeylerde denedin mi hamilelik icinSen stres yapma sakim olursan herşey olur
Güzel hissediyorum ama inşallah tutunur da Allah bana bağışlarKızz sen ne hissediyorsun sadece ilaçtan mi yoksa başka şeylerde denedin mi hamilelik icin