Prolaktin hormonu yüksekliği

Güzel hissediyorum ama inşallah tutunur da Allah bana bağışlar 🤲🏻🥰 İlaç kullanmadım sadece enfeksiyon vardı prolaktin hormonu yüksekti o düştü 22 enfeksiyon içinde süt buharı yaptım üzerine oturdum. Geçti şükür sonra zaten hamile kaldım🥰 Allah sanada nasip etsin
Amin inşaallah

Bu hissi yaşayamayan bilmez canım
Eee ben o🤭🤭 üç aylık evliliğin var ne kuzum ...
Genceciksin ve o şeyler doktorlar için bebe oyuncağı. Ben ilk bebegimde ve ikincide prolaktin sorunu yaşadım ....halloldu ve bebiş oldu...

Peki size ilaç ne verdiler sadece prolaktin mi yoksa tiroid de düşük muydu ve ilaç kullandıktan ne kadar sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz 🙈
İlkinde prolaktin senden yüksekti sadece o vardı ilacı aldığım ay hamileydim....

Merhabalar. Bende bugün doktora gittim, daha önce prolaktin 54 çıkmıştı doktor normal dedi. Fakat bir kaç ay bir değişiklik olmayınca doktor değiştirdim. Geçen hafta 39 çıktı ve bugün 58 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktor Mr çekilecek vs dedi. Ama Mr getekli mi? Yani ilaç tedavisinden önce yapılması şart mı. Sizin nasıl geçti süreciniz😊

Merhabalar. Bende bugün doktora gittim, daha önce prolaktin 54 çıkmıştı doktor normal dedi. Fakat bir kaç ay bir değişiklik olmayınca doktor değiştirdim. Geçen hafta 39 çıktı ve bugün 58 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktor Mr çekilecek vs dedi. Ama Mr getekli mi? Yani ilaç tedavisinden önce yapılması şart mı. Sizin nasıl geçti süreciniz😊
Bana ilaç verdiler direk evet mr çekiliyor yerine göre gerekli çünkü bu hormon beyinden yönetiliyor beyin ufak bir tümör sonucu mu yukseliyor diye bakacaklar

X