- 27 Aralık 2021
- 72
- 18
- 23
-
- Konu Sahibi Shdhdhdhdh
Amin inşaallahGüzel hissediyorum ama inşallah tutunur da Allah bana bağışlarİlaç kullanmadım sadece enfeksiyon vardı prolaktin hormonu yüksekti o düştü 22 enfeksiyon içinde süt buharı yaptım üzerine oturdum. Geçti şükür sonra zaten hamile kaldım Allah sanada nasip etsin
Bu hissi yaşayamayan bilmez canımYaşın çok genç evliliginizi yaşayın, hallolmayacak dert değil derdiniz....
Eee ben oBu hissi yaşayamayan bilmez canım
Yok hayir 3 ay değil 1 sene olcak karıştırdı heraldeEee ben oüç aylık evliliğin var ne kuzum ...
Genceciksin ve o şeyler doktorlar için bebe oyuncağı. Ben ilk bebegimde ve ikincide prolaktin sorunu yaşadım ....halloldu ve bebiş oldu...
Peki size ilaç ne verdiler sadece prolaktin mi yoksa tiroid de düşük muydu ve ilaç kullandıktan ne kadar sonra hamile olduğunuzu öğrendinizYok hayir 3 ay değil 1 sene olcak karıştırdı heralde
İlkinde prolaktin senden yüksekti sadece o vardı ilacı aldığım ay hamileydim....Peki size ilaç ne verdiler sadece prolaktin mi yoksa tiroid de düşük muydu ve ilaç kullandıktan ne kadar sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz
Canım naptin gittin mi doktora hamile miymissinBirşey sormak istiyorum. Ben cuma gimü
Hamile oldugumu öğrendim.
1. Test cuma
2. Cumartesi
3. Bugün yaptım
Ama bugünkü koyu gelmedi kimyasalmı yaşıyorumyardım edin lütfen
Bana ilaç verdiler direk evet mr çekiliyor yerine göre gerekli çünkü bu hormon beyinden yönetiliyor beyin ufak bir tümör sonucu mu yukseliyor diye bakacaklarMerhabalar. Bende bugün doktora gittim, daha önce prolaktin 54 çıkmıştı doktor normal dedi. Fakat bir kaç ay bir değişiklik olmayınca doktor değiştirdim. Geçen hafta 39 çıktı ve bugün 58 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktor Mr çekilecek vs dedi. Ama Mr getekli mi? Yani ilaç tedavisinden önce yapılması şart mı. Sizin nasıl geçti süreciniz
Anladım. İlacı kadın doğum doktoru mu yazıyor yoksa dahiliye miBana ilaç verdiler direk evet mr çekiliyor yerine göre gerekli çünkü bu hormon beyinden yönetiliyor beyin ufak bir tümör sonucu mu yukseliyor diye bakacaklar
Gittim ama tabi görmedi yarın tekrar test verecegim pazarteside doktora görünecegim. Nasip artık duanı eksik etmeCanım naptin gittin mi doktora hamile miymissin
Hayırlı sonuçlar alirsin insaallah canım bende 4 gün geciktim test yaptim ama negatif cikti hala olmadim reglGittim ama tabi görmedi yarın tekrar test verecegim pazarteside doktora görünecegim. Nasip artık duanı eksik etme
İnşallah hamilesindir canım benimHayırlı sonuçlar alirsin insaallah canım bende 4 gün geciktim test yaptim ama negatif cikti hala olmadim regl
İnşaallahhhhİnşallah hamilesindir canım benim