- 18 Eylül 2015
- 68
- 33
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Cnm ya bu sayfayi tararken bana umut oldun senin hemencecik hamile kalmış olmana çok sevindim.inşallah bende çok beklemem.prolaktinim 36ydi.ilaç kullandığım halde 43e çıktı yine ilac kullanıyorum ve kontrole gitmeye korkuyorum daha da yükselmiştir diye.bide bişey sormak istiyorum. Dostinex kullanırken korundunuz muProlaktininiz cok yuksek değilmiş, benim tsh hakkinda bilgim yok tatlm. Insalah Rabbim sizlere en yakin zamanda hamile kalmayi nasip eder :))
Kesinlikle bi de maşallah tosun gibi:)Çocuk tam bir mucize
Merhaba canım. Senin ki çok yüksek değilmiş. Tabiki hamile kalabilirsin, benimki 73 tü. Doktorun gerekli görmemiş ondan vermemiştir. Zaten adetleri n de düzenli sıkıntı yapma .Merhaba arkadaşlar benim prolaktinim 25 çıktı.doktor ilaç vermedi. Adetlerim düzenli.bebek istiyorum. Sizce bu değerle hamile kalabilir miyim. ? Lütfen cevap verin
cevaplarını için teşekkür ederim.inşallah bu ay hamile kalabilirimMerhaba canım. Senin ki çok yüksek değilmiş. Tabiki hamile kalabilirsin, benimki 73 tü. Doktorun gerekli görmemiş ondan vermemiştir. Zaten adetleri n de düzenli sıkıntı yapma .
Inşallah canım :)cevaplarını için teşekkür ederim.inşallah bu ay hamile kalabilirim
Iyi geceler kizlar. Benim sorunum su 5 aydir denememize ragmen bebisimiz olmadi. Pazartesi doktora gittm adetim in 3. Cu gunuydu hormon vs tahlillerimi yaptrdm dun prolaktinimin 70 civari oldugunu ogrendim. Doktor dostinex diye bi ilac verdi. Simdi merak ettigm prolaktini yuksek olup yumurtlamasi olan ve ya prolaktini yüksek olup hamile kalan varmi cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden Teşekkürler
Ben oğluna hamile kalmadan önce 200 lerdeydi canim korkma dostinex kullan ayni zamanda hayit suyu da iç dostinex kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım simdi daha ciddi bir problemim var tüplerim tikali
Canım prolaktin değerin kaç
Ilaci var canım hemen düşürüyo. Benim 52ydi ilacını içtim düşmüş. Şu an hamileyimProlaktin benim 31 di 12 gunde 40 oldu sizce hamilelige engelmi