prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

Prolaktininiz cok yuksek değilmiş, benim tsh hakkinda bilgim yok tatlm. Insalah Rabbim sizlere en yakin zamanda hamile kalmayi nasip eder :))
Cnm ya bu sayfayi tararken bana umut oldun senin hemencecik hamile kalmış olmana çok sevindim.inşallah bende çok beklemem.prolaktinim 36ydi.ilaç kullandığım halde 43e çıktı yine ilac kullanıyorum ve kontrole gitmeye korkuyorum daha da yükselmiştir diye.bide bişey sormak istiyorum. Dostinex kullanırken korundunuz mu

Senin rahmin menopozlu bir kadının rahmi dendikten iki ay sonra hamile kalan bi tanıdığım var. tam da tedaviye baslayacaklardi ki hamile kaldı çok ilginç :)

Merhaba kızlar benimde ploraktinim bi yükseliyor bi düşüyor parlodel ilaç verdi Dr onu kullanıyorum ama bebekte istiyorum doktorum bana bişey demedi korun yada korunma Die bi kaç yorumda okudum bazı Dr korun bazıları korunma demiş yani parlodel ilaç kullanırken hamile kalan varmı bebeğe bi zararı olurmu kafam karıştı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar benim prolaktinim 25 çıktı.doktor ilaç vermedi. Adetlerim düzenli.bebek istiyorum. Sizce bu değerle hamile kalabilir miyim. ? Lütfen cevap verin

Merhaba arkadaşlar benim prolaktinim 25 çıktı.doktor ilaç vermedi. Adetlerim düzenli.bebek istiyorum. Sizce bu değerle hamile kalabilir miyim. ? Lütfen cevap verin
Merhaba canım. Senin ki çok yüksek değilmiş. Tabiki hamile kalabilirsin, benimki 73 tü. Doktorun gerekli görmemiş ondan vermemiştir. Zaten adetleri n de düzenli sıkıntı yapma .

Arkadaşlar merhaba buralarda yeniyim google dan araştırırken bu konuyu gördüm yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..Lisedeyken hiperprolaktinemi hastasıydım sonra düzeldi her şey.doktorum adetlerin düzensiz olmadığı müddetçe hiç korkma evlenirsin çocuk sahibide olursun dedi... ki tedavi görrken bile 100-200 lerde olan değerimde dahi adet düzensizliğim yoktu evlendm o zamana kadar anormal bi artış olmadı prolaktin seviyemde adet düzensizliğimde olmadı 2 yıldır evliyim geçen ay ilk denemeyi yaptk adetmin 2. gecikme gününde beta negatif prolaktin 43 çıktı sonradan yükselen betaları duyuyorm ama bnm için geçerli olmayacak sanırım kafam çok karışık prolaktin mi durdu durdu engel oldu vct kendini mi hazırlıyor acaba (çok ihtimal vermesemde) ......

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Geçmiş olsun bir dönem bende de yüksek çıkıyordu doktor reglim hep düzenli olduğu için korkulacak bir şey olmadığını stresten olabileceğini söylemişti agnuscaston diye bitkisel bi ilaç vermişti onunla düzeldi

Ben oğluna hamile kalmadan önce 200 lerdeydi canim korkma dostinex kullan ayni zamanda hayit suyu da iç dostinex kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım simdi daha ciddi bir problemim var tüplerim tikali

Geçmiş olsun ilk rahim filmi çektirdiğimde bana da ikisi kapalı dediler olumsuz yorumları kafama taktığımdan kendimi çok sıkmıştım doktor da rahim filmi her zaman %100 doğru sonuç vermez diye ameliyat demişti ama 2. Çekilen filmde tüpler açık ve gayet normal çıktı

Evet benim de prolaktinim 110. Henüz bilmiyorken doktor klomen verdi 3 ay kullandım. Yeni yaptırabildik tahlilleri ve şimdi makroprolaktin testi istedi. Konuyu da tam bilmediğimden baya moralim bozuldu.. bebek çok istiyorken nasıl bir süreç bekliyor bilmşyprum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…