- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi hayaletcasper
-
hmm anladım cnm inş bulantın felan olmaz çok zor oluyo çünkü kendimden biliyorum . inş kolay hamilelik dönemin olur cnm
çok teşekkür ederim tatlım.inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız ndan sonra içim rahatlıycak.Allah hepimiizn yardımcısı olsun.Ben çıkıyorum tatlım.c.tesi günleri yarım gün çalışıyorum :)))
çok teşekkür ederim tatlım.inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız ndan sonra içim rahatlıycak.Allah hepimiizn yardımcısı olsun.Ben çıkıyorum tatlım.c.tesi günleri yarım gün çalışıyorum :)))
ttm talım ii günler
kızlar size bir sorum olacak benim adetlerim hiç gecikmezdi ama yaklaşık 4 5 aydır bebek de olmadı doktora gttik sadece prolaktin biraz yüksek dedi ama ilaç da vermedi gelecek ay aç karnına gel bir de öyle bakalım çok yüksek değil dedi 30.96 çıkmış değerim sizinki kaçtı değeri benim gibi olup da doktoru ilaç yazan var mı bu değer gebeliğe engel mi?
ıyı aksamlar kızlar.ben de prolaktınden dertlıyım.ben korunuyordum adetım gecıkınce oğrendım bu hormonun yuksek oldugunu.ben de dostınex kullandım ama 1 ay korundum hap bıtınce.1 ay denedık olmadı bebıs.sızce tekrar doktora gıtmelı mıyım?bu ay 10 gun gecıkmeyle adet oldum.sımdı bıtmek uzere.gıtsem mı doktora bılemıyorum sımdı.sızcee?
ıyı aksamlar kızlar.ben de prolaktınden dertlıyım.ben korunuyordum adetım gecıkınce oğrendım bu hormonun yuksek oldugunu.ben de dostınex kullandım ama 1 ay korundum hap bıtınce.1 ay denedık olmadı bebıs.sızce tekrar doktora gıtmelı mıyım?bu ay 10 gun gecıkmeyle adet oldum.sımdı bıtmek uzere.gıtsem mı doktora bılemıyorum sımdı.sızcee?
kızlar size bir sorum olacak benim adetlerim hiç gecikmezdi ama yaklaşık 4 5 aydır bebek de olmadı doktora gttik sadece prolaktin biraz yüksek dedi ama ilaç da vermedi gelecek ay aç karnına gel bir de öyle bakalım çok yüksek değil dedi 30.96 çıkmış değerim sizinki kaçtı değeri benim gibi olup da doktoru ilaç yazan var mı bu değer gebeliğe engel mi?
merhabalar,benim prolaktin 60 küsurlardaydı.doktorum dostinex verdi ve kullanırken korunmana gerek yok dedi.bende dostinexi kullanırken korunmadım. öyle hamile kaldım.hamile kaldığımı öğrendiğim anda dostinexi içmeyi bıraktım.bence doktora tekrar gidin.her doktor başka şekilde dostinexi kullandırıyor.sevgiler
Canim ne kadarkullandin ilaci? Kacinci kutuda hamile kalabildin?benim bu ay 33 cikti degerim doktor dostinex verdi ve korunma dedi.haftada iki kere yarim iciyorum 16 marttan beri.bu ay ovulasyon testi de kullandim bakalim nasil sonuclanacak?14-15-16.gunler test pozitif cikti.16 sini degerlendiremedik esim yurtdisina gittibugun 17 test ne sonuc cikacak bekliyorum aksami
merhabalar,benim prolaktin 60 küsurlardaydı.doktorum dostinex verdi ve kullanırken korunmana gerek yok dedi.bende dostinexi kullanırken korunmadım. öyle hamile kaldım.hamile kaldığımı öğrendiğim anda dostinexi içmeyi bıraktım.bence doktora tekrar gidin.her doktor başka şekilde dostinexi kullandırıyor.sevgiler
Merhaba. İlaç bitince tekrar baktırdınız mı değerinize?
sagol canım cevap ıcın.bana aslında ıkı kutu kullan demıstı ama ben yan etkısınden dolayı kullanamadım mıdem cok agrıyordu gece ıctıgım halde.tekrar baktırmaya da gıtmedım.bana da kullanırken hamıle kalırsan hemen bırak demıstı.ancak o zzaman korunuyordum ben.en ıyısı tekrar gıtmek galıba.sevgıler canım
bende hiç yan etki yapmadı.pazartesi ve erşembe yarımşar tablet içiyodum.ve sabahları içiyodum.herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.ama her insanın vücudu aynı tepkiyi vermiyo.inşallah en kısa zamanda bebşine kavuşursun tatlım.sormak istedğin başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler.
cok sagol canım ya ben de pazartesı persembe 1 er ıcıyordum.bas donmesı falan da yaptı ben de.o yuzden hıc gunduz ıcemedım.ılacın cok etkılı oldugunu duydum.senın kactı prolaktın?benım 39ama en son aralıkta baktırmıstım.
canım ya 60 yazmıssın zaten ksr bakma dalgınlık.sen ne kadar kullanıp hamıle kaldın canm?tekrar kontrole gıtmıs mıydın dustu mu dıye?bır de benım adetım dun bıttı yaa sımdı doktora gıtsem de ılac verır mı kı?yanı test yapar mı?
tatlım benim prolaktinim 60 küsurlardaydı.topiğimin en başında yazmıştım.ilk ölçtürdüğümde 90 küsürlardaydı.hikayesi uzun biraz.çok şükür dostinex sayesinde tabi önce Allah ın izniyle prolaktinim düştü ve hamileyim :))proalktin stres hormonu.içini rahat tut.kafanı takma.doktoruna tekrar gittinde başka bir ilaç vericektir.moral bozmak yok çalışmaya devammm :))
ne guzel yaa ıns ben de kavusurum bebısıme hayırlısı ıle:)evet ya stres hormonu ımıs ben de de o stresten bolca var yapım geregı en ufak seyler dert oluyor.ıns duzelır de bılmıkyorum doktor test yapar mı adetım dun bıttı daha.senın de bebegın hayırlısı ıle dogsun ıns canım saglıkla:)
sağolasın canım.inşallah :)) bence git doktoruna test iste.aç karnına yaptırcaksın testi.zaten adetin bittiği için dah iyi sonuç vericektir.çünkü tahlilden 3 gün önceye kadar ilişki önerilmiyo.banyo falan yaparkende göğüslerini ovma.hormonu etkiliyo.enişteye söyle bebiş olaba kadar göğüslerinden uzak dursun.çünkü hormonu yükseltiyo ilgileri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?