Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

SLM ARKADAŞLAR BEN PROLAKTİNİ YÜKSEK OLUP BİTKİ ÇAYI TEDAVİSİYLE ÖNCELİKLE ALLAHIN İZNİYLE 2.5 AYLIK HAMİLEYİM ŞUAN. RABBİM BÜTÜN EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE EN ERKEN ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI NASİP ETSİN EVLADINI ,BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALABİLMEYİ...ben bir yılı geçkin hamile kalamıyordum bu sürenin 7. ayına kadar olur olur düşüncesiyle doktora gitmedim neyse doktora gittiğimde doktor prolaktin değerimin 51 olduğunu söyledi bana norprolak adında bir ilaç verdi 2 ay kullandım tekrar değerimi ölçtürünce prolaktinimin 76 ya yükseldiğini gördüm mr testi yaptırdım temiz çıktı doktor bu sefer yine o ilacı verdi ama kullanmadım çünkü güvenim kalmamıştı 2 ay hiç birşey yapmadım sonra bir kür kullanmaya başladım iki ay gibi kullandım değerimi ölçtürdüm 30 a inmişti, geri kalan aylarda böyle bir kural yok ama adetimin ilk gününden yumurtlama günüme kadar kullandım hamile kalırsam bir etkisi olmasın diye değerimi tekrar ölçtrdüğümde 25 ti ve hamile kaldığım ay bir kaç gün kullandım artık kürü midem almamaya başladı bıraktım yediklerime de dikkat ediyordum mesela kuru üzüm, havuç,dere otu yemeyin, bunlar yükseltiyormuş ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor.bu arada arkadaşlar siz daha erken sonuca varabilirsiniz benim stresim başka nedenlerden de çok fazlaydı bu yüzden 4 ay uğraşmak zorunda kaldım siz napın edin stresi yok edin.kullandığım kür ahmet marankinin hormon dengeleyici kürüydü malzemeleri:
bir tutam aslan pençesi,
bir tutam hayıt tohumu,
bir tutam civan perçemi,
bir tutam çoban çantası,
bir tutam adaçayı,
ve 1 litre sudan oluşuyor bunları önce sıkı bir süzgeçte yıkayın sonra bir kapta 5 dk kısık ateşte kaynatın,kaynadıktan sonra 5 dk demlensin sonra bir kapa süzün öğünlere bölerek aç karına içebilirsiniz her gün taze yapın tadı kötü ama sonucu için değer.Ayrıca duanızı hiç bir zaman eksik etmeyin stresten uzak durun çocuk olayını düşünüp çaresizlik düşüncesine kapılmayın ben hep o şekilde üzüyordum kendimi ta ki hamile kaldığım aya kadar, o ay özel bir çaba sarf etmemiştim çocuk için prolaktin değerim 25 ti o ay başında sevdiğim bir insan bende misafirdi ondan dolayı mutluydum stresim yoktu ve hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti hatta göğüslerimde hassasiyet hissedince korkup göğüs doktoruna randevu almıştım:) anlıyacağınız arkadaşlar Allah ol deyince oluyor stres en büyük düşman yapabileceğinizi yapın ve kafanızdan atın bu düşünceyi başka şeylerle uğraşın ben hep internetten bu konuları araştırırdım bakardım kafam sepet gibi olurdu o ay hiç bakmadım ve kafam çok rahattı çok zor olduğunu yaşayan biri olarak biliyorum ama sizde böyle yapmaya çalışın gezin dolaşın eve kapanmayın.en çabuk vakitte sevinçli haberlerinizi almak dileğiyle...

hanımlar sizn yardımınıza ihtiyacım var :( Özellikle proklatin hormonu yüksek çıkıp dostinex kullanan hanımların.. benimde proklatin hormonum 28 çıktı max değer 23,5 olması gerekirken. Özel bir hastaneye gittim dostinex verdi. Korunmayn bir zararı olmaz dedi özellikle sordum. Ayrıca hamile kalabilrsn de dedi.. Peki sorum şu ;

bu ilacı kullanıp o ay hamile kalan var mı?

lütfen yardım edin?:5:

hanımlar sizn yardımınıza ihtiyacım var :( Özellikle proklatin hormonu yüksek çıkıp dostinex kullanan hanımların.. benimde proklatin hormonum 28 çıktı max değer 23,5 olması gerekirken. Özel bir hastaneye gittim dostinex verdi. Korunmayn bir zararı olmaz dedi özellikle sordum. Ayrıca hamile kalabilrsn de dedi.. Peki sorum şu ;

bu ilacı kullanıp o ay hamile kalan var mı?

lütfen yardım edin?:5:

merhaba tatlım.ben prolaktin yüksekliği (değerim 60 küsurdu) nedeni ile dostinex kullandım ve 2.ayımda hamile kaldım.ilacı içerken korunmadım.hamile olduğumu anladığım anda dostinexi bıraktım.sana bi iki tavsiyemde var tatlım.bebiş olana kadar eşine söyle göğüslerinden uzak dursun.çünkü prolaktini yükseltiyor ilgileri :27:birde incir+havuç+dereotu+maydonoz yeme.yumurtlama zamanın gelince sıcak su torbası koy karnına ve kasıklarına.ilişkiden sonra yarm saat yataktan kalkma....

inşallah tez zamanda sende bebişini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın.sevgiler.

merhaba tatlım.ben prolaktin yüksekliği (değerim 60 küsurdu) nedeni ile dostinex kullandım ve 2.ayımda hamile kaldım.ilacı içerken korunmadım.hamile olduğumu anladığım anda dostinexi bıraktım.sana bi iki tavsiyemde var tatlım.bebiş olana kadar eşine söyle göğüslerinden uzak dursun.çünkü prolaktini yükseltiyor ilgileri :27:birde incir+havuç+dereotu+maydonoz yeme.yumurtlama zamanın gelince sıcak su torbası koy karnına ve kasıklarına.ilişkiden sonra yarm saat yataktan kalkma....

inşallah tez zamanda sende bebişini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın.sevgiler.

:) Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sanada arkadaşım:) Bende bu tavsiyelerine uyucam umarım en kısa zamanda alırım bebişimi kucağıma ..

ben henüz ilaç tedavisine başlayamadım ama son tahlilde prolaktin 11 çıktı bir önceki ay 50 idi. ben de kontrol ettim süt felan yok artık.. kendi kendime iyileştim mi yoksa bu harbiden tuhaf bi hormon mu anlamadım. bi sağlıkçı arkadaşım "parmağına ine batsa yükselir bu hormon" dedi.

benim test sonucuma da bir baksanız arkadaşlar
$Fotoğraf0383.jpg

canım sayfanın devamında referans değerleri vardır,onla beraber çekseydin keşke söylerdim :) ama şunu diyim sende proklatin yok :) Diğer değerler içinde dediğimi yaparsan yardımcı olmaya çalışırım

hemen ekliyorum cnm çok teşekkür ederim.:)))
$Fotoğraf0385.jpg

hemen ekliyorum cnm çok teşekkür ederim.:)))
Eki Görüntüle 392443

Tatlım bütün değerlerin normal hatta bana göre süper bile,hiç bir yüksek değerin yok.Şekerin,trioid hormonların,yumurtalama hormonun (LH) süper =) zaten eğer bir problem olsaydı değerlerin kenarında ya yıldız(*) işareti oluyor yada koyu renkte yazılıyor.

eğer vajinal muaynede olduysan sorun çıkmadıysa,ve hamile kalmak istiyorsan herşeyin normal :15: Eğer anlamlarını detaylı bakmak istersen doktor nevranın sitesinde yazıyor :)

Birde devlet hastanesinde mi yaptrdın tatlım sen testlerini?

Tatlım bütün değerlerin normal hatta bana göre süper bile,hiç bir yüksek değerin yok.Şekerin,trioid hormonların,yumurtalama hormonun (LH) süper =) zaten eğer bir problem olsaydı değerlerin kenarında ya yıldız(*) işareti oluyor yada koyu renkte yazılıyor.

eğer vajinal muaynede olduysan sorun çıkmadıysa,ve hamile kalmak istiyorsan herşeyin normal :15: Eğer anlamlarını detaylı bakmak istersen doktor nevranın sitesinde yazıyor :)

Birde devlet hastanesinde mi yaptrdın tatlım sen testlerini?
canımm çok teşekkür ederimmmm:)))
evet yumurtluyorum çok şükür çatır çatır:))) ama çatlıyorlarmı bak onu bilmiyorum işte..
bu benim ilk testim ilk muayenemdi:)
ultrason ile baktı doktorum,bu arada özelde canım..Optimede gittim..
ben şu nevraya bi el atayım bakim ne var ne yok:))))
yani temiz diyorsun dimi..bikaç arkadaşımda bakmıştı buradan,onlarda aynı şeyi söylediler..
bi tek şekerim sınırdaymı

Son düzenleme:
canımm çok teşekkür ederimmmm:)))
evet yumurtluyorum çok şükür çatır çatır:))) ama çatlıyorlarmı bak onu bilmiyorum işte..
bu benim ilk testim ilk muayenemdi:)
ultrason ile baktı doktorum,bu arada özelde canım..Optimede gittim..
ben şu nevraya bi el atayım bakim ne var ne yok:))))
yani temiz diyorsun dimi..bikaç arkadaşımda bakmıştı buradan,onlarda aynı şeyi söylediler..
bi tek şekerim sınırdaymı

Allaha çok şükür temiz :) Yumurtluyorsun ve inşallah çatır çatır çatlatıyorsundurda :) En kısa zamanda istiyorsan göbişin bebiş dolsn:):52:

Allaha çok şükür temiz :) Yumurtluyorsun ve inşallah çatır çatır çatlatıyorsundurda :) En kısa zamanda istiyorsan göbişin bebiş dolsn:):52:

Ayy canımsın yaa sağol canım inşallahh...
iş bi tek eşimin sperm testi vermesine kaldı..hala veremedi gitti:((
eşim seneler önce malum yerden fıtık ameliyatı olmuş acaba engelmi gebeliğe

ay hemen değiştiriyorum mesajı şimdi telde konuştum detaylı anlattı fıtık değilmiş o ameliyat..doğuştan sol yumurtası yukarıdaymış sonra ameliyatla aşağı alınmış ama o yumurta büyümemiş..
öylede zaten...

Son düzenleme:
Ayy canımsın yaa sağol canım inşallahh...
iş bi tek eşimin sperm testi vermesine kaldı..hala veremedi gitti:((
eşim seneler önce malum yerden fıtık ameliyatı olmuş acaba engelmi gebeliğe

Tatlım ben sanmıyorm ama yinede tabi doktora danımşanda fayda var? kaç senelik evlisin ki?

Tatlım ben sanmıyorm ama yinede tabi doktora danımşanda fayda var? kaç senelik evlisin ki?

canım yukarıdaki mesajı değiştirdim ben,şimdi eşimi aradım detaylı anlattırdım:)))
bana fıtık diye söylediler diye hatırlıyordum çok pardon

canım yukarıdaki mesajı değiştirdim ben,şimdi eşimi aradım detaylı anlattırdım:)))
bana fıtık diye söylediler diye hatırlıyordum çok pardon

Allahın izniyle birşey olmaz,ama dedğim gibi kontrollere gittiğinde bir konuşun :) Allah inşallah sebepsiz sevinc dedikerimizi bebişlerimizle sonuçlandırır...

Back