Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

yok cnm benim alttan muyene etti onu patalojiye gönderdi cnm

selam,bende dostinex kullanıyorum ama başka bi ilaç vermedi bana doktor.umudunu yitirme lütfen.benim beklenen adet tarihim 26 marttı.ama bugün adet belirtileri geldi.kafam çok karıştı.adetmi oluyorum yoksa yerleşme lekelerimi.akşama kadar bekliyeyim.bakalım benimde çokkkkkkkkkkkk kafam karıştııı çokkkk ((

ya adet oluyorum yada yerleşme lekelenmesi yada başka bi şey ??????? kıslar sizede dostinex kullanırken böyle bir şey oldumu??BAT 26 Mart.1 hafta öncesinden hiç adet olmamıştım.

estrofem rahım duvarını kalınlastırıomus dostınexın hıcbır yan etkısı yok demıstı doktor bana hamıle olsanda heray adet sancısını cekıosun dedi ınsallah hamılesındırrrrr

benımde sut gelmıstı ve cok korkmustum prolaktın hormonuyla alakalı işte patolojıye gonderdım sutu bende korkumdan ama temız cıktı allahıma sukurler olsun 1 senedır cocugum olmuyor 3 aydır tedavı suresındeyım bugun catlatma ıgnemı oldum kızlarrrr inşş bu ay kalırım iycene pskolojım bozuldu yaa prolaktın hormonum benım 53.5 cıkmıstı

Kızlar benimde prolaktinim yüksekti, doktor dostinex verdi, bu defa çok düşmüştü.

Hayıt suyu içince dengeledi...

patoloji sonucu temiz çıktı derken anlamadım yani süt değilmiymiş? benim devlet hastanesinde ve özel hastanelerde yaptırdığım tahlillerde yüksek çıktı araştırmada normal. o yüzden patalojiye göndereceklermiş.

canım benım sut gelmıstı prolaktın hormonu oldugunu bılemedım meme kanserı o aralar cok gundemdeydı genel cerrah özel hastanede gogsumdekı sutu aldı ve patolojıye gonderdı temiz cıktı bır sorun olmadıgını soledı daha sonra özel muhayene oldum bır doktorda adetımın 3 gunu test ıstedı prolaktın hormonum yuksek cıktı 53.5 di normalde 35 olması gerekıyormus dostınex verdı onunla suan dusurmeye calısıyoruz aslına bakarsan sutu sagıpta patolojıye gondermek sadece para tuzagı cunku kanda bakılıyor prolaktın hormonu benım tanıdıktı cerrah bana soledıgı bu bosu bosuna sutu patolojıye yollamayın bence prolaktın zaten sut hormonudur yanı gogusten sutun gelmesı normaldır bendede gelıyordu dostınexle dustu sanırım

canım patolojı ? kanser arastırması oldugunu bılıyorsun dımı şeffaf bır tabakaya sagıp sutu yollanıyor kis veya kıtle olabılır yani kahverengı sut gıbıde gelebılıyormus ozaman kotu demıstı doktor eger beyaz sut seklınde gelıosa korkmayın prolaktın hormonunuz yuksektır demektır onun ıcınde tedavı oluosun pekı senın neden yollanıyor patolojıye onu acarmısın sutle prolaktın hormonu bakılmıorki kanda cıkarmıs o

kıslarrrrrr ben hamileyim galibaaaa :)) bhcg değerim 21.30 çıktı.ama benim daha adet tarihim gelmedi.dostinex hamile kalmamı sağladı.cuma günü yeniden bhcg değerine baktiricam.inşallah değer yükselir.dualarınızı eksik etmeyin.allah isteyen herkese inşallah en kısa zamanda nasip etsin.gelişmeleri yazarım kızlar :)))

ayy cnm çokkkk sevindim yaaaa cnm inş yükselir değerin tebrik ederim cnm. belirtin felan varmı neler hissediyosun valla ben çok sevindim senin adına çok mutlu oldummm öptüm cnm seni ve bebişini evde de yapsana test bakalım cnm

ayy sağol tatlım yaa.belirtileri aşağıdaya yazıyorum :))
*kaşlarım çok kaşındı.
*yüzümde sivilce çıktı ama öyle derin sivilce değil.
*göğüs uçlarıma doğru bi üşüme sonra karıncalanma hissi.
*kasıklarım çok ağrıdı-hala ağrıyo.
*tükürük salgısı çoğaldı ağzımda.

bu kadar hissettğim belirtiler.:)) tatlım cuma günü yeniden bhcg yaptırıcam.idrarda daha çıkmaz pozitif.zaten önemli olan kanda çıkması.Ainşallah darısı senin başına.bide ben diğer topikte bi arkadaşın dedğini yumurtlama günü yaptım.belki onunda etkisi vardır.yumurtlama günü ılık banyo yaptım.sonra sıcak su torbasını belime bağladım.kasklarıma gelecek şekilde.ilişki sonrasıda sıcak su torbasını karnıma koydum ve yarım saat kalkmadım yataktan.ne bileyim işte daha kendimi hamile gibi görmüyorum çünkü daha kese görünmeden kalp atışı duyulmadan rahat etmiycem.Allah yardımcımız olsun.çok öpüyorum tatlım.gelişmelerden haberdar ederim seni.haaaa bu arad en önemli şeyi unuttum.enişte bebiş olana kadar göğüslerinden uzak dursun.çünkü göğüs ilgisi prolaktini yükseltiyor.:))

bende öle dedim demez olaydım adam sürekli göğüslerimle oynuyodemez olaydım ne ilgisi varmış diyo o yüzden ısrar etmicem oynama die inadına yapar yoksa . bende seni çok öptüm tatlım kendine çok çok ii bak

kıss olurmu ne alakası var diye.göğüs uçlarından dolayı hormon salgılanıyo.süt üretiyomuş gibi oluyo.enişteye söyle sağlık için mecburen uzak duaracak.

hayırlısı olsun inşallah saglıgıyla kocagına almayı nasıp eder ALLAHIM olmayan herkeze nasıp etsın

benimde eşimin prolaktin hormonu çok yüksek...260 dı..hatta bu nedenle beyninde hormanları düzenleyen bölümde ur çıkmış haberimiz olmamış...baya büyükmüş..şimdi dostineks kullanıyor...her ay kontrole gidicez...çocuğunuz var mı diye soruyordu her gelen doktor...evet 8 aylık dediğimizde hepsi ayrı ayrı şaşırdı...(TEZLERİNİ DEĞİŞTİRDİK:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…