- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi hayaletcasper
-
sagol canım benım.evet oyle hep hayırlısını ıstedık demekkı boyle olması gerekıyormus.ben de artık temmuzda adet olmayı beklıyorum.ondan sonra ıns calısmalara devam:)cok sevındım canım ıns guzel sonuclar alırsın.guzel haberlerını beklıyorum.ben de ıste hormon baktıracagım bakalım 3.gun.ona gore gerekıyorsa dostınex alırım yıne.ben cok stres yaptım bu bebek ısını ya beynım hep olumsuz komutlar verdı.bundan sonra dusunmemeye calısacagım gercekten beyın gucune ınanırdım da bu kadar degıldı yanı.artık daha fazla ınanıyorum.hayırlısı tatlım...
evet sanemcim,ne kadar kafamıza takarsak o kadar erteliyoruz anne olmayı.ben artık rahatım çünkü elimden başka bir şey gelmiyor sabretmekten başka.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin diyerek bekliyorum :))
merhaba canım,bilebildiğim kadarı ile yardımcı olayım..öncelikle prolaktin için hangi ilacı verdi doktor ?bana dostinex vermişti ve ilacı içerken korunmana gerek yok bilakis hamile kalmana yarımcı olur demişti ve bende korunmamıştım.2.kutuda hamile kalmıştım..ayrıca bende de mantar vardı dostinex ile birlikte mantar ilacınıda içmiştim bir şey olmamıştı.adetin kesildiyse bu konuyu doktora sormanda fayda var canım..illa mantar ilacı ile akıntı olacak diye bir şey yok canım.eşinin durumuna gelince.. verilen ilaç tedavisinin yanında eşine hergün keçi boynuzu pekmezi içir.yanında mutlaka ceviz ve fındık ile birlikte.o spermin hem kaliteli olmasını hemde hızlanmasını sağlıyor.ayrıca ne senin nede eşinin sorunu çok önemli değil bana göre.sonuçta tedavisi olan durumlar.sende incir+dere otu+havuç yeme ,maden suyu içme..tatlım öncelikle stres yapmaman gerekiyor.prolaktinin diğer adı stres hormonu.sen rahat olacaksınki hormonun dengede kalsın ve hamile kalma şansın yükselsin.Allah ın izniyle herşey güzel olacak ben inanıyorum.bizim parolamız NO STRES YES BEBEKsormak istedin başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım...sevgilerimle :)
öncelikle cevabn için çok teşkkrler..aynen stresten kaynaklanıyor sanırım son 6 aydır istiyorum ama olmuyor..eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum şimdilerde.eşimin değerleri gayet iyiydi bi gittik test oldu ileri hızı düşük acaba olmayacak mı diye telaş yaptım tabi bi de herkes tarafından baskı var 2 yıl oldu biz evleneli çocuğunuz olmuyor mu durumları klasik şeyler..dr bana adetli iken gelmem gerektiğini söyledi gittim hormon testi yaptı proklatin yüksek çıktı 57 ilaç verdi bi de mantar ilacı istedim sordum adetimi keser mi fln diye yok dedi ertesi gün kullandım ama çok az adet gördüm o zamana kadar ilacı kullandıktan sonra hiç olmadı bi defa kahverengi akıntı oldu sadece ve şuan8. gündeyim normalde 6.günde fln bitiyor adetim..ama 8 gün boyunca kasık ağrılarım var halada devam ediyor adet ağrısı bambaşka bişi onu biliyorum ama bu ağrı farklı bir iki defa da vajina da bi ağrı oldu bende bi ümit hamilelik mi diye düşündüm ama test fln yapmadm yapması çok sıkıcılaştı artık emin olmak istiyorum herşeyden..
selam canım.benim prolaktinim yüksekti ama adetlerim düzenliydi,göğsümden sıvı gelmiyordu,tüylenmem yoktu ,yani hiç bir belirtisini göstermiyordum:))ilaç içince hormon düştü..sevgilerimle
Merhaba bacişlerr,uzun zamandır görüşemedik.benden haberler vereyim istedimm.Kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.adetten sonra Kan pıhtılaşması ve genetik testlerimin çoğunu yaptırdım.sonuçlar 1 ay sonra çıkacak.kalan 5 testide yaptırmaya çalışıyorum.testleri özel labaratuvarlara sordum.4.400 TL gibi korkunç bir rakam söyledilerAllah tan Marmara ünv.hastanesi çoğunu yaptı.5 tanesi kaldı.10 Temmuzda kontrolüm var.gitmişken prolaktinimede baktırayım bari.:))BAT 14 Temmuz gibi görünüyor.bakalım ne olacak.hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın şekerlerim.sizlerde beni haberdar edin gelişmelerinizden..sevgilerimle :))))
selam kızlar yaklaşık 1 ay önce öğrenmiştim prolaktinimin yüksek olduğunu.hiç belirtim yoktu aksine adetlerim çok düzenliydi.dostinex içiyorum şimdi.adetim olması gereken günden 9 gün önce geldi çok şaşırdım.bu gün 6.günüm hala sökülmedi.kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.dostineksin böyle bir yan etkisi varmı biliyormusunuz acaba ?
selam canımm,bi hamilelik testi yapsana bhcg.bende adet tarihinden 1 hafta önce lekelenme gelmişti.hemen bhcg yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.dostinexi hemen bıraktım.belki sende hamile olabilirsin canım (inşallah :).gelişmelerden haberdar et olurmu canım.sevgiler:))
canım sağlık ocağına daha önce 2 defa test yaptırdım artık utanıyorum açıkçası :)
dün idrar testi yaptım negatif çıktı.aslında hamileliğe o kadar takmıyorum artık hatta önümüzdeki aylarda korunmayı düşünüyorum ama şimdi ilaç kullandığım için içim rahat içemiyorum ilacı ya birşey varsa diye.birde bu gün benim 7. günüm lekelenme bukadar uzun sürermi ?
Merhaba arkadaşlar. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Ploraktin değerlerim; önce 25, 14 çıktı. Bir ay sonra 28,35 çıktı.
doktorum "ilaç kullanmana gerek yok, değer 100 ' lerde olsaydı ilaç verirdim" dedi.
Ama görüyorum ki burada ki pek çok arkadaşın ploraktin değeri 50' lerde 60' larda ve ilaç kullanıyor. yani ilaç için 100 e yakın değerler olmasına gerek yoksanırım.
23 değerinin ne kadar üzerindeki değerlerde ilaç kullanmak gerekir ?
merhaba canım,benim prolaktin değerim 98 lerdeydi.sonra 60 lara düştü ve dostinex isimli ilacı kullandım.2.kutuda hamile kaldım.genelde doktorlar değerleri değişken olduğu için ilacı pek vermiyorlar.çünkü prolaktinin diğer adı stres hormonudur.yani strese bağlı değişebilir.sen adet olunca 3.gün tekrar prolaktini ölçtür.eğer yine bu seviyelerde ise doktordan ilaç iste canım.bide dere otu+havuç+incir yeme.maden suyu içe.bu yiyecekler prolaktini yükseltiyor.eğer hamile kalmak istiyorsan prolaktin engelinin ortadan kalkması gerekiyor.çünkü hamileliği geciktiriyor.sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım :))) sevgilerimle
Teşekkür ederim canım cevabın için. bugün bana da dostinex' i söyledi doktor, haftaya verecekmiş. hayırlısı artık.
seninde bebeğin hayırlı olsun inşaallah.
kızçelerimmmm,bugün ayın 18 i ve ben hala adet olmadım.cuma günü kan tahlili yaptırıcam.bakalım kısmetimizde ne var.bana dua edin olurmu.cuma günü sonucu yazarım buraya
selam canım ıns guzel haberler verırsın bıze:)ben de kımyasaldan sonra ılk adetımı oldum 28 gunde oldum ılk defa,normalde hep gecıkırdı.dun doktora gıttım ve hormonlarımın hepsp de cok guzelmıs.prolaktınım 6.mayıstan berı ılac almıyorum zaten:)ama meraktaydım yukseldı mı dıye.muayene de ettı ve rahım falan cok ıyıymıs.bır suru de yumurtam varmıs:)doktor calısmalara devam dedı.ıns ben de bır daha kı ay guzel haberlerle gelırım.bebe aspırını ve folık asıt verdı
selam canikommmmm.senin adına çok sevindim bacım.bak ne güzel herşey yolunda gidiyor.bende cuma günü prolaktinimede baktırayım diyorum.bende hamileliğimden beri kullanmıyorum dostinexi.bakalımmm ben hamilemiyimmm yoksammm kürtaj sonrası olan adet düzensizliğimiCanımm inşallahh sendende güzel haberler bekliyorum..cuma günü gelişmeleri yazarımm tatlımm.çok öpüyorumm seni dikkat et kendine :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?