- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi hayaletcasper
-
evet canım ya galıba benım hormon ondan boyle yukseldı:))okudum sımdı senın hıkayenı de bana umut verdı:)ama ben doktora ne dıcem gıdıp test ıstıyorum mu?cunku 2 ay kullanmadım ılacı.adette oldum ama gecıktı.en ıyıosı bastan baslamak bakalım kac cıkacak sonuc
hiç kafana takma.doktora dersin yan etki yaptı içemedim diye.oda yeniden test istiycek.ona göre değerlendirme yapacaktır.sakın umudunu kaybetme.ben dostinexi kullanmaya başlarken hormnun düşeceğini ve hamile kalacağıma inandım.sende aynı şekilde düşün.içini ferah tut canım.herşey güzel olacak:)))
selam canım.ben 2.kutuda hamile kaldım.ama her insanın vücudu aynı tepkiyi vermiyo kimi bir ilaç içince hamile kalıyo,kimi ilaçan sonra ki aylarda kalıyo.bende yarım yarım içiyodum.pazartesi perşembe diye.benim 60 küsurlardaydı.ben ocak ayında yumurtlama gününde içmeye başlamıştım ama hamile kalamadım.24 şubatta adet oldum.ilacı içmeye ve korunmamaya devam ettim.12 martta yumurtlama zamanımdı.Allah ın izniyle bu aya hamile kaldım.hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez doktoruma sordum ve dostinexi bırakmamı söyledi.işte böyle canım.İnşallah en kısa zamanda sende bebişini kucağına alırsın.yukarıda bazı arkadaşlara deneyimlerimi yazdım.okumak istersen belki sana da bi faydası olur inşallah :)))sormak istedğin başka şey varsa yardımcı olurum.sevgiler.
bide spermeler 3 gün vücutta yaşayabiliyolar.eğer 16 martan önce ilişki olduysa moralini bozma içinde spermencikler var.inşallah hamiş kalıcan Allah ın izniyle :))
selam canım.ben 2.kutuda hamile kaldım.ama her insanın vücudu aynı tepkiyi vermiyo kimi bir ilaç içince hamile kalıyo,kimi ilaçan sonra ki aylarda kalıyo.bende yarım yarım içiyodum.pazartesi perşembe diye.benim 60 küsurlardaydı.ben ocak ayında yumurtlama gününde içmeye başlamıştım ama hamile kalamadım.24 şubatta adet oldum.ilacı içmeye ve korunmamaya devam ettim.12 martta yumurtlama zamanımdı.Allah ın izniyle bu aya hamile kaldım.hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez doktoruma sordum ve dostinexi bırakmamı söyledi.işte böyle canım.İnşallah en kısa zamanda sende bebişini kucağına alırsın.yukarıda bazı arkadaşlara deneyimlerimi yazdım.okumak istersen belki sana da bi faydası olur inşallah :)))sormak istedğin başka şey varsa yardımcı olurum.sevgiler.
bide spermeler 3 gün vücutta yaşayabiliyolar.eğer 16 martan önce ilişki olduysa moralini bozma içinde spermencikler var.inşallah hamiş kalıcan Allah ın izniyle :))
merhabalar,kadıköy numune hastanesinin prolaktin değer aralığı 4.18 ile 29.53 arası.seninki maximumun biraz üzerinde.ilaç verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.ancak prolaktin strese bağlı hormon olduğu için değişkenlik gösteriyor.ben kendimden bir kaç örnek veriyorum.1-)prolaktin ölçtürürken 3 önce ilişkiye ara vermeniz gerekiyor.2-)ayrıca tahlil öncesi göğüslerinizi banyo yaparken bile ovmayacaksınız.3-)uykunuz normal olmalı(uykusuzlukda etkiliyo)4-)eşinize söyleyin bebek olana kadar göğüslerinizden uzak dursun.çünkü göğüs ucu uyarılması süt salgılama hissini yarattığı için prolaktin yükseliyor.
ben tüm yazdıklarıma uydum ve önce Allah'ın izniyle sonrada dostinexin yardımı ile hamile kaldım.prolaktin 100/100 hamileliğe engel değil.ancak fazla bir yüzde ile gecikmesine sebep oluyor.sormak istedğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler
merhaba yok canım ya tekrar baktırmadım bu ay da adetım gecıktı ıste.sanırım yıne yukseldı.bana ıkı kutu demıstı ancak mıde agrısından bır kutu zor ıctım.sanırım yıne gıtmem gerekecek
merhabalar,kadıköy numune hastanesinin prolaktin değer aralığı 4.18 ile 29.53 arası.
İki kutu da 4'lük müydü peki? Aslında 1 ay sonra tekrar edilmesi lazım testin. Ben de ne adet gecikmesi ne göğüsten süt gelme durumu var ama yüksek çıkıyor. İnşaallah düşürebiliriz kısa zamanda.
yok canım benım kutu 8lıktı.4 haftalıktı.haftada 2 tane.benım mıdeme agır geldı sanırım,ben ıcemedım.bana dedıkı 2 kutuyu ıc gel tekrar test yapalım.ben tek kutu ıcınce gıtmedım bır daha.benım de sut gelme yokta adetım cok gecıkmıstı dıye gıttım.bu ayda deneyelım de olmazsa oyle gıderım galıba.benım daha ılk ayımdı bebıs denemesı ıcın.
canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah cevabın için de çok teşekkürler bu ay regl döneminde sonra tekrar gideceğm doktora senin tavsiyelerine uyarak tekrar yenileyelim bakalım testi sanırım bu sefer de aynı çıkarsa ilaç verecektir..
Ben de haftada 1 kullanıyorum şimdi bakalım 3 hafta sonra değerim ne çıkacak... Keşke ilk kutudan sonra tekrar baktırsaydın. Nisanda baktır istersen, için rahat etsin. Güzel haberlerle gel inşaallah :)
kızlar,doktor prolaktin yüksekliğinden dostinex verdi bir aylık için ben iki haftadır kullanıyorum dostinex kullanırken bebek olursa iyi olmaz dediler.bikere korunmadık bi sorun olabilirmi???[/QUOTE
selam canım,doktor bana da vermıstı ve hamıle kalınca hemen bırak demıstı.ben de ıyı olmadıgını duydum ama doktor oyle demıstı sonucta.ıns olmaz canım bır sorun.guzel haberler verırsın bıze
kızlar,doktor prolaktin yüksekliğinden dostinex verdi bir aylık için ben iki haftadır kullanıyorum dostinex kullanırken bebek olursa iyi olmaz dediler.bikere korunmadık bi sorun olabilirmi???
benim de prolaktinim yüksek bana da dostineks verdi doktor peki bunun bitkisel bir çözümü yok mu ilaç kullanmayı pek sevmiyorum da?
benimde prolaktinim yüksek ilaç kullanırsam düşüyor (dostinex) bırakınca hoooop yine yükseliyor. şimdi haftada yarım yarım 1 tablet kullanıyorum. 20 lerde. artık bende bebeğim olsun istiyorum. İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?