prolaktin hormonu 81 çıktı çok mu zor işim?

canım, benim prolaktinim bekarken 153 çıkmıştı, 2 sene kadar dostinex kullandım , ayrıca pco vardı ve gittiğim biçok doktor ancak tedavi ile hamile kalabilirsin dedi bana, ben bu arada evlendim ve nasılsa bebek olmaz diye korunmayda çok sıkı tutmadık ve evliliğimin 10. ayında süpriz bi biçimde hamile kaldım,, sen drun verdiği tedavileri aynen uygula Allah izin verirse, kısmet ettiyse olur bebeğin, stress tetikliyor bu hormonu , sakin olmalısın..

Merhaba... Yeni uye oldum ve bu basligi gorunce ilk mesajimi buraya yaziyrm ;) Ayni sorun bende de vardi. Benim prolaktin 50 kusur cikmisti. Eger daha yuksek ciksaydi emar isticekti dr. Ama ilac tedavisi gordum. 3 ay ilaci kullanmami soyledi 3. ay sonunda kontrole gidicektim. 3 ay sonunda hamile kaldim. Ama tedavi surecinde hic gecmicekmis gibi korkuyodum. Hic umudum yoktu diyebilirim. Zamanla unutmaya calistim, kafami takmadim surekli sut geliyomu diye kontrol ediyodum baslarda... Kendimi biraz rahatlatmaya calistim akisina biraktim ve hamileyim su anda cok sukur ;)) Allah sana da nasip etsin insallah 1 sene bile olsa hic sabirsizlanma, canini da sikma bence hersey gonlunce olsun dilerim ;)

Son olarak bu prolaktin yuksekligi stresten de dogum kontrol haplarin dan da olabiliyomus...

öncelikle ilgin için teşekkür ederim. ben süt geliyomu diye kontrol etmiyorum annem iyice sütü arttırır dedi o hareketler. senin adına çok sevindim bana da umut oluyorsunuz, mutlu sonla biten hasta geçmişleri sevindiriyor beni.

canım, benim prolaktinim bekarken 153 çıkmıştı, 2 sene kadar dostinex kullandım , ayrıca pco vardı ve gittiğim biçok doktor ancak tedavi ile hamile kalabilirsin dedi bana, ben bu arada evlendim ve nasılsa bebek olmaz diye korunmayda çok sıkı tutmadık ve evliliğimin 10. ayında süpriz bi biçimde hamile kaldım,, sen drun verdiği tedavileri aynen uygula Allah izin verirse, kısmet ettiyse olur bebeğin, stress tetikliyor bu hormonu , sakin olmalısın..

senin baya baya yüksekmiş Allah yüzüne bakmış vallahi. ilacın yan etkileri varmıydı şimdi artık onu merak ediyorum. hepinizin desteğiyle aşılmayacak bir hastalık olmadığını anladım çok teşekkür ederim.

prolaktin süt hormonu.. üst sınır 19 benim 81. çok yakın bir arkadaşımın halası bu hormon yüzünden 20 yıl bekledi çocuk sahibi olabilmek için.[/QUO
Selam .... az önce Saba Tümerde DR. İ. Saraçoğlu incir kürünü anlatırken incirin prolaktini yükselttiğinden bahsetti... benimde normal değerin beş katı idi geçen sene. daha sonra stresle beraber artan bi hormon olduğunu okumuştum... şimdi 2 şubatta tüp bebek yaptırdım, sonucunu yarın öğrenicem. geçen yıl ara ara yaptırdığım testlerde stresten biraz uzak durduğumda normale döndüğünü görmüştüm. Zaten bi tek sorunum o olmadığı için tüp aşamasına kadar geldim...

öncelikle ilgin için teşekkür ederim. ben süt geliyomu diye kontrol etmiyorum annem iyice sütü arttırır dedi o hareketler. senin adına çok sevindim bana da umut oluyorsunuz, mutlu sonla biten hasta geçmişleri sevindiriyor beni.

senin baya baya yüksekmiş Allah yüzüne bakmış vallahi. ilacın yan etkileri varmıydı şimdi artık onu merak ediyorum. hepinizin desteğiyle aşılmayacak bir hastalık olmadığını anladım çok teşekkür ederim.

bu ilacı kullanırken kesinlikle hamile kalmamak gerekiyor, yan etkisini bilmem ama bu hamilelik çok ciddi bir problem,, ve inanılmaz bir tesadüf( tabiiki tesadüf değil Yüce Allahımın hikmeti) ben son 2 aydır bırakmıştım hapı, senelerce hapmı kullanıcam yaa off falan diyodum hep,, böylece ilk ay adetim gecikti,, hah dedim ilacı bıraktım anında bak bozuldu düzenim,, 2. adetimde gecikince doktora gittim, banaadet söktürücü verdi, vajinit için fitil ve antibiyotik verdi hala adet olmadım, bi daha gittim doktora hamilesin dedi.. Çok zorlu yollardan geçerek geldi bebeğim kollarıma..

prolaktin süt hormonu.. üst sınır 19 benim 81. çok yakın bir arkadaşımın halası bu hormon yüzünden 20 yıl bekledi çocuk sahibi olabilmek için.[/QUO
Selam .... az önce Saba Tümerde DR. İ. Saraçoğlu incir kürünü anlatırken incirin prolaktini yükselttiğinden bahsetti... benimde normal değerin beş katı idi geçen sene. daha sonra stresle beraber artan bi hormon olduğunu okumuştum... şimdi 2 şubatta tüp bebek yaptırdım, sonucunu yarın öğrenicem. geçen yıl ara ara yaptırdığım testlerde stresten biraz uzak durduğumda normale döndüğünü görmüştüm. Zaten bi tek sorunum o olmadığı için tüp aşamasına kadar geldim...

stres ne illet bişey.. bayan olupta stresli olmayan var mı ?
Tüp bebek tedavinin sonucunu yarın öğrenecekmişsin inşaallah müjdeli haberini de yazarsın buraya.

Back