Arkadaşlar hormon testi yaptırdım 54.5 çıktı şuanlık herhangi başka bi değerimde sıkıntı yok doktor dostinex yazdı pazartesi ve perşembe yarım yarım içtim ve doktor 18 mart yani bugün değerlendir dedi sizce bukadar kısa sürede prolaktin seviyesi düşer mi hamile kalırmıyım
Sizce nekadar sürede normale döner değerim bilenler yazabilirmi
Daha yeni başladım ama doktorun dediği kadar prolaktin düzensizlik yapıyormuş birde ilaçlarla birlikte yemememiz gereken çok şey var onlarada dikkat et arastır
Zaten her şeyin başı stres ve sağlıklı beslenmek maalesef bunu bile bile her ay adet dönemi bekliyoruz stres oluyoruz bi şekilde . Yumurtalamadan sonra sürekli düşünülüyor acaba gebe miyim diye
Daha yeni başladım ama doktorun dediği kadar prolaktin düzensizlik yapıyormuş birde ilaçlarla birlikte yemememiz gereken çok şey var onlarada dikkat et arastır
Bildiğim kadarıyla hurma ceviz incir soda yeşillik şekerli tatlı olan herşey karbonhidrat olan herşey yani aslında hiç bişey yememe liyiz gibi duruyo dikkat ediyorum az karbonhidrat olanları yemeye çalısıyorum tatlıyı aburcuburu kestim bi çok şey yükseltiyo