Gebeliğe Hazırlık Prolaktin 27

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de mart ayında bi düşüğüm oldu sonra prolaktinim sınırda hep 27 çıkıyor 2 doktor da ilaç vermedi. 2 aydır testere dişli aslan pencesini içiyorum ama hala hamilelik yok. Prolaktin sınırda diye mi olmuyor yoksa başka bi sebepten mi bilemiyorum. Bende göğüs ağrısı da oluyor.

Hmm hayıt otu mu yoksa sızın dedıgınızmı daha ıyı acaba bende ıcsem mi acaba bılemedım ki ya

Hmm hayıt otu mu yoksa sızın dedıgınızmı daha ıyı acaba bende ıcsem mi acaba bılemedım ki ya
Şimdi ilaç kullanıyorsun üstüne birde bitki yapmayın alışmasın vucüt fakat hayıtı daha çok duydum ama hayıt agır bir bitki olduğu içib korktum açıkcası aslan pençesi ama testere dişli olmalı o daha güvenilir geldi bana en azında çok agır bir bitki değil

Suan aynıyız bende 15 gündür falan içiyorum bakalım düşürcekmi siz kullandoktan sonra hormon testi yaptırdınız mı düştümü acaba belkide düşmedi

Suan aynıyız bende 15 gündür falan içiyorum bakalım düşürcekmi siz kullandoktan sonra hormon testi yaptırdınız mı düştümü acaba belkide düşmedi
Yok yaptırmadım adetimi bekliyorum sonrasında doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar tahlil isticem ama düştüğünü sanmıyorum çünkü göğüs ağrıları hala var. İnşallah sizde işe yarar düşürür değeri. Hayıt suyunu denicektim bi ara ama bikaç kişi emzirenlerin sütü arttırmak için içtiğini prolaktini yükselttiğini falan yazınca korktum ondan da vazgeçtim :/

Denilene göre azı çogaltıyor çogu azaltıyor ama neymiş o öyle kutsal sumu yani saçma geldi bana o kadar işlevsel olması aslan pençesiyle ilgili deneyimimi yazarım ama sana unutmam benim 8 9 gün sonra testim var çıkar orda

Aynen ben de o yüzden emin olamadım içmedim haliyle. Doktorlar ilaç da vermiyor valla nolcak böyle bilmem. Hadi bakalım olumlu gelişmeler olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…