program geliştirme dersi soruları

eğitimde öğrenciden çok öğretmenin rol aldığını, bu nedenle öğretmenin entellektüel açıdan bir lider olduğunu savunan eğitim felsefesidir. eğitimin temel işlevlerinin, kültürün temel ögelerini, özünü korumak ve bunları gelecek nesillere aktarmak olduğunu savunan bu eğitim felsefesinde genel kavramların geliştirilmesi, sıkı çalışma ve alıştırma yapmayla mümkündür.
özellikleri verilen eğitim felsefesi aşağıdakilerden hangisidir?
a)esasicilik
b)daimicilik
c)ilerlemecilik
d)idealizm
e)yeniden kurmacılık

canım esasicilik olması lazım bunun cevabı çünkü merkeze öğretmeni alır, kültürü aktarmak sıkı sıkıya çalışmak bunlar esasicliğin temel kavramları

canım esasicilik olması lazım bunun cevabı çünkü merkeze öğretmeni alır, kültürü aktarmak sıkı sıkıya çalışmak bunlar esasicliğin temel kavramları

doğru canım ya entellektüel diyo diye ben daimicilik yaptım nasıl ayırabilirim bu ikisini :26:

canım böyle sorularda tek bir kelimeye takılma genele bak, ve temel vurguları oluyor anladığım kadarıyla bu soruda esasiciliğin kültürü aktarmak olduğu sıkı sıkıya ders anlattığını merkeze öğretmeni aldığının vurgularını yapmış ben daha pgden ilk dersimi aldım sedefim yani o nedenle bu kadar anlatabiliyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…