• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

program geliştirme dersi soruları

kpsshayali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.144
4
66
Ankara
evett eğitimdeki en zor en lanet:37:ders olarak namını duyuran program geliştirme dersinden soruları olanları ve bu soruları cevaplayacak cengaverleri dört gözle bekliyoruz:52:

2)d örtük diyorumm???
4)b olabilir diyorumm canımm

Son düzenleme:
Canım,statü,sosyoekonomik düzey,anlatım yöntemleri,yöntem teknikler bunlar aslında anahtar kelime,bunlar okul iklimini yansıtan şeyler a okulunda bunlar çok güzel uygulanabiliyorken b okulunda uygulanamıyordur dolayısıyla öğrenci de bariz farklılıklar meydana getiriyor bu farklılıklar da örtük programı yansıtıyor..

Canım,statü,sosyoekonomik düzey,anlatım yöntemleri,yöntem teknikler bunlar aslında anahtar kelime,bunlar okul iklimini yansıtan şeyler a okulunda bunlar çok güzel uygulanabiliyorken b okulunda uygulanamıyordur dolayısıyla öğrenci de bariz farklılıklar meydana getiriyor bu farklılıklar da örtük programı yansıtıyor..
çok güzel anladım, benim kafam direk o okulda ekstra şeyler oluyo ki, ondan daha iyi gibilerine kaydı :1: sağolasın kuzum
4 a o zaman:27:
Hepsini sayarmışım burda:1:

a da değil kuzum

ben 4e d dıyecegım ama yanlıs demen icin bekliyorum:ssz::ssz:

1e de b dıyorum ama o da yanlıs gelırse hiiicc sasırmam:1:

ama uretım deyınce dırekt ekonomı aklmıza gelmesı gerekıyordu dıye bılıyordum nasıl yaa :44::44:

1-b
2-c
3-a
4.soru hakkındada fikir yürütmeye çalıştım ama gecen seneki bilgiler oldugu için kavram kargaşası yaşadım:ssz:

Back