• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestron ve estrofem kullananlar!!

Hulya2733

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
61
21
3
36
Arkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti

Arkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti
Bana da progestan iğnesi verdi 5 haftalık hamileyim düşük riski olunca veriliyo diye biliyorum gebeyken

Zararı olmaz. Tüp bebekle gebe kaldıktan sonra da belirli haftaya kadar rahimi desteklemek için kullanılıyor o ilaçlar.

Estrofemi bende kullanıyorum hatta ayda 2 kutu kullanıyorum ameliyat sonrası doktorum içmek gerekir dedi aksine rahmi kalınlaştırmak icin veriliyor zararlı olsa doktorun önermez.

Back