Arkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Progestron ve estrofem kullananlar!!
- Konu Sahibi Hulya2733
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlama iğnesi klomen tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Bana da progestan iğnesi verdi 5 haftalık hamileyim düşük riski olunca veriliyo diye biliyorum gebeykenArkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti
Zararı olmaz. Tüp bebekle gebe kaldıktan sonra da belirli haftaya kadar rahimi desteklemek için kullanılıyor o ilaçlar.Arkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti
Progesteron degip.ama diğeri zararli diyorlarBana da progestan iğnesi verdi 5 haftalık hamileyim düşük riski olunca veriliyo diye biliyorum gebeyken
O zaman içim rahat kullanyim degil mi,sag olunZararı olmaz. Tüp bebekle gebe kaldıktan sonra da belirli haftaya kadar rahimi desteklemek için kullanılıyor o ilaçlar.
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Estrofemi bende kullanıyorum hatta ayda 2 kutu kullanıyorum ameliyat sonrası doktorum içmek gerekir dedi aksine rahmi kalınlaştırmak icin veriliyor zararlı olsa doktorun önermez.Arkadaslar çatlatma ignesinden sonra rahim duvarim ince kaldığı icin doktor progestron ve estrofem ilaclarini verdi .5 Aralik'a kadar kullanacağım. Yalniz gebelikte bu ilac cok zararliymis. Onu öğrendim.Eger gebe kalirsam eş zamanlı kullanmış olacağım zarari olmaz mi bebege anlamadım gitti
Teşekkür ederim canimEstrofemi bende kullanıyorum hatta ayda 2 kutu kullanıyorum ameliyat sonrası doktorum içmek gerekir dedi aksine rahmi kalınlaştırmak icin veriliyor zararlı olsa doktorun önermez.
Peki gebelik oldu mu estrofemden sonraEstrofemi bende kullanıyorum hatta ayda 2 kutu kullanıyorum ameliyat sonrası doktorum içmek gerekir dedi aksine rahmi kalınlaştırmak icin veriliyor zararlı olsa doktorun önermez.
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Hayır olmadı malesefPeki gebelik oldu mu estrofemden sonra
Hadi ya bende kullandim bitti 2 gun az lekelenme oldu sonra 4 gün şeffaf akinti oldum regl olmadim hala testte bisi cikmadiHayır olmadı malesef
- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
Gecikti mi şuanda adetinizHadi ya bende kullandim bitti 2 gun az lekelenme oldu sonra 4 gün şeffaf akinti oldum regl olmadim hala testte bisi cikmadi
Gecikti ama gebelik yok kistte yok dedi doktor duphaston verdi simdi regl olmak içinGecikti mi şuanda adetiniz