Progestron düşmesi düşüğe mi sebep olur

solitude

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
466
111
18
İyi akşamlar arkadaşlar. 2 gün arayla verilmiş beta değerlerim;
71
234
774
Bunlarda sorun yok lakin 234 olduğu zaman progestron 23 çıkmıştı. 774 olduğu zamanda 14e düşmüştü. Düşmesi hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce bunun için doktora gitmeme gerek var mı ilaç başlaması gerekir mi

Merhaba progesteron gebeliğin devamını sağlayan hormondur bence doktora danışmalısın

71
234
774
Bunlarda sorun yok lakin 234 olduğu zaman progestron 23 çıkmıştı. 774 olduğu zamanda 14e düşmüştü. Düşmesi hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce bunun için doktora gitmeme gerek var mı ilaç başlaması gerekir mi
Korkma tedirgin olma canım şuan zaten çok yeni kese bile henüz oluşma aşamasındadır görünmez bile yani şuan düşük riskin o nedenle baya zor. Ama doktorun progestan başlatır büyük ihtimalle o değeri yükseltir inşallah daha çok yeni zaten dediğim gibi kese bile şuan yeni oluşuyor hemen düşük olmaz korkma ki değerin çok da düşük değil içini ferah tut 🫶🏻

Korkma tedirgin olma canım şuan zaten çok yeni kese bile henüz oluşma aşamasındadır görünmez bile yani şuan düşük riskin o nedenle baya zor. Ama doktorun progestan başlatır büyük ihtimalle o değeri yükseltir inşallah daha çok yeni zaten dediğim gibi kese bile şuan yeni oluşuyor hemen düşük olmaz korkma ki değerin çok da düşük değil içini ferah tut 🫶🏻
kimyasal olmasından korkuyorum yine 2 günde progestronun bu kadar düşmesine anlam veremedim sadece 😞

71
234
774
fikri olan birileri var mı acaba

neden sürekli bakılıyor ki progesteron. bana bir kez bakılmıştı sadece. 17 çıkmıştı ve gebeliğimde kanama yaşamama rağmen bir daha hiç bakılmadı 🙄

progestron başladı, lekelenmen kanaman olmadıkça korkma değer yine kötü değil dedi önlem amaçlı verdi pazartesi de tekrar çağırdı🥹
Merhabalar, şu an durumunuz nasıl umarım bebeğiniz sağlıklıdır. Progesteron değeriniz yükseldi mi?

Back
X