Progesterone ilaci hakkinda

tilbe22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
7
1
30
Merhaba kizlar. Ben 14 haftalik gebeyim, doktorum gecen hafta progesterone ilaci verdi. Ama bana agizdan gunde 3 defa ikiser tane alcaksin dedi. Cogu kisi vajinadan aliyormus ama bi zarari olur mu sizce? Bendeki sorun da kasilmalar oldugu icin verdi

Iki sekilde de kulanabilirsin bende 5 haftadr kulaniyorum ara ara kanama oluyo diye doktora sormuştum vajinal daha etkili demişti ama 1 saatdn uzun sure yattgm halde akıyodu enfeksiyon falan da yapılıyormuş kulanmadan once temizlige cok dikkat ediyordum ama icim rahat degildi icmk daha iyi doktorun da oyle tavsiye etmis sende oyle kullan basta yan etki cok olur ama zamanla alısırsn

Cevap icin cok tesekkur ederim, uyku disinda bi yan etki olmadi simdilik :) normalde hic sorun yoktu ta ki rutin kontrole gittik plesantanin disindaki kas dokusu iceri dogru kasilma yapmis dusukten cok erken dogum riski icin verdi sanirim.

Ayy meraba vajinal alıyorsanız bişi sorcam. Bende kullanıyorum 2buçuk haftadır be vajina içi hemen girişi şişmiş sizde de var mı fark ettiniz mi acaba

Ayy meraba vajinal alıyorsanız bişi sorcam. Bende kullanıyorum 2buçuk haftadır be vajina içi hemen girişi şişmiş sizde de var mı fark ettiniz mi acaba
Ben kulandm biraz vajinal ama hic bahsettgn tarzda bi şişkinlik falan olmadı doktoruna sor istersen insallah onemli bisey yoktur

Cooook gec gordum kusura bakmayin, suan 15 aylik oglum kollarimda zaman ne kadar da hizli geciyor.. siz nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…