Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben aynı şekilde bnde klomen kullandım progsteron testi yaptırdım 36.83 çıktı sizde sonuç ne oldu inşallah hamilesinizdirMerhabalar ben klomen kullandm bugün progesteron testi yaptırdm ve sonuç 33.22 çıktı hamile miyim bilemedim doktor gayet iyi dedi adetin gecikince gebelik testi yaptırm
Merhabalar ben klomen kullandm bugün progesteron testi yaptırdm ve sonuç 33.22 çıktı hamile miyim bilemedim doktor gayet iyi dedi adetin gecikince gebelik testi yaptır dedi
Bugün evde test yaptm pozitif çıktı kan verdim sabah sonucumu yarın alcammerhaba ben aynı şekilde bnde klomen kullandım progsteron testi yaptırdım 36.83 çıktı sizde sonuç ne oldu inşallah hamilesinizdir
çook güzel darısı banada böyle hayırlı haber almayı nasip etsin rabbim ben testi 3 gün önce verdim daha belli olmaz bendeBugün evde test yaptm pozitif çıktı kan verdim sabah sonucumu yarın alcam
Aynen adetin gecikmesini bekle amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinçook güzel darısı banada böyle hayırlı haber almayı nasip etsin rabbim ben testi 3 gün önce verdim daha belli olmaz bende
Acaba pregesteron değeriniz nedir lütfen cevap veri misinizProgesteron bir hormondur mesela benim düşük o nedenle düşük tehlikesi nedeniyle progestan veriyor doktorum şüphe durumunda
33.22 çıktıAcaba pregesteron değeriniz nedir lütfen cevap veri misiniz
?Acaba pregesteron değeriniz nedir lütfen cevap veri misiniz
İnanın hiç bilmiyorum şimdi tahlillerime baktım e nabizdan göremedim bulamadım daha doğrusu ama temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim pozitif sonucu alınca doktorum demişti progesteron hormonu düşük düzenli olarak progestan kullanman ve çok dikkatli olman gerek demiştiAcaba pregesteron değeriniz nedir lütfen cevap veri misiniz
Hmm benimde aynı düşer dedi dinleniyorum gerisi Allah a kalmışİnanın hiç bilmiyorum şimdi tahlillerime baktım e nabizdan göremedim bulamadım daha doğrusu ama temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim pozitif sonucu alınca doktorum demişti progesteron hormonu düşük düzenli olarak progestan kullanman ve çok dikkatli olman gerek demişti
Kötüyü düşünme hiç ilkti benimde kimyasal oldu demek ki kaliteli değilmiş ki vücudum bunu kabul etmedi nasip güzel şeyler düşün sende pozitif sonuç sonrası mutlaka iki günde bir kan ver takibini yap rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsinHmm demek kaybettiniz bir daha en güzeli olur insallah benimde aynı düşer dedi dinleniyorum gerisi Allah a kalmış
amin amin hamile duası kabul olur inşallah banada dua edinAynen adetin gecikmesini bekle amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin