• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron yüksekliği

Alevvekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
132
32
28
24
Merhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı?

Merhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı?
Yükselme ihtimali var ama direkt gebesin demesi yanlış olmuş değerin şuan gebelik değeri değil ki evet progestoron güzel ama hcg şuan negatif yani elbette artış olabilir ama olmayabilir de çünkü progestan adete yakın dönemlerde de 5-20 arasında değerde seyredebiliyor. O nedenle cuma günü herşey netleşir inşallah artışın olur😇

Yükselme ihtimali var ama direkt gebesin demesi yanlış olmuş değerin şuan gebelik değeri değil ki evet progestoron güzel ama hcg şuan negatif yani elbette artış olabilir ama olmayabilir de çünkü progestan adete yakın dönemlerde de 5-20 arasında değerde seyredebiliyor. O nedenle cuma günü herşey netleşir inşallah artışın olur😇
Aşırı şekilde 2 gündür ağrım var şiddetli
İnşallah yükselme olur 🙏

Benim de beta 12 çıktı. Progesteron 0.9. Gebeliğin devam etme ihtimali yok dimi?

Benimde 12 çıktı bi kadın doğuma gözük progesteron için progestan verebilir ilk bebeğimde öyleydi progestan ile düzeldi yoksa tutunamaz
Bu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.
Ben adet oldum sandım lekelenmelerim var 5-6 gündür, kanamayla atabilir miyim varsa. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum :(

Back
X