Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselme ihtimali var ama direkt gebesin demesi yanlış olmuş değerin şuan gebelik değeri değil ki evet progestoron güzel ama hcg şuan negatif yani elbette artış olabilir ama olmayabilir de çünkü progestan adete yakın dönemlerde de 5-20 arasında değerde seyredebiliyor. O nedenle cuma günü herşey netleşir inşallah artışın olurMerhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı?
Aşırı şekilde 2 gündür ağrım var şiddetliYükselme ihtimali var ama direkt gebesin demesi yanlış olmuş değerin şuan gebelik değeri değil ki evet progestoron güzel ama hcg şuan negatif yani elbette artış olabilir ama olmayabilir de çünkü progestan adete yakın dönemlerde de 5-20 arasında değerde seyredebiliyor. O nedenle cuma günü herşey netleşir inşallah artışın olur![]()
Merhaba son durum nedir gebelik varmiAşırı şekilde 2 gündür ağrım var şiddetli
İnşallah yükselme olur![]()
EvetMerhaba son durum nedir gebelik varmi![]()
Hayırlı olsun saglikla büyüsün
Hayırlı olsun saglikla büyüsün
Belirtilerin nelerdi
Benimde 12 çıktı bi kadın doğuma gözük progesteron için progestan verebilir ilk bebeğimde öyleydi progestan ile düzeldi yoksa tutunamazBenim de beta 12 çıktı. Progesteron 0.9. Gebeliğin devam etme ihtimali yok dimi?
Amin inşallahHayırlı olsun saglikla büyüsün![]()
Bu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.Benimde 12 çıktı bi kadın doğuma gözük progesteron için progestan verebilir ilk bebeğimde öyleydi progestan ile düzeldi yoksa tutunamaz
Bilmiyorum doktor karar verir inşallah atarsınBu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.
Ben adet oldum sandım lekelenmelerim var 5-6 gündür, kanamayla atabilir miyim varsa. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum![]()
İlkinde bthcg yüksekti progesteron düşüktü progestan desteği ile yükseldiBu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.
Ben adet oldum sandım lekelenmelerim var 5-6 gündür, kanamayla atabilir miyim varsa. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bugün adetim sökülmeye başladı ağrısı bir şekilde. Bayram dönüşü beta değerine baktırırım sıfırlanmış mı diyeBilmiyorum doktor karar verir inşallah atarsın