- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Hayir gosteremedim 22.gun 5.24 cikti 24.gun 6.54 ama ben 26.gun ile 28.gun arasi adet oluyorum hicbisy anlamadim10'un altında olmaması gerektiğini söylemişti doktorum doktora gösterdin mi?
yumurtlamadan 7-8 gün sonra düzgün sonuç alırsın. örneğin 15 yumurtladın 22-23 ü esas sonuç çıkar22.gun progesteron testim 5.24 cikti sizce dusukmu ???
Not ; : yumurtlama akintim 17 gunde geldi ama 26 28 gun arasinda adet ol
u
orum
OylE oldugunu biliyorum ama adetten 3 4 gun once yukselirmi orasi kafami karistirdi yani bi anormallik var ama bilemedim zaten dusuk cikti 22.gun 5.24 24.gun 6.54 ama adet yaklasti adetliyken 1inn altinda oluoyumurtlamadan 7-8 gün sonra düzgün sonuç alırsın. örneğin 15 yumurtladın 22-23 ü esas sonuç çıkar
Acaba progesteron sonuçlarına sadece kan tahlili ile mi öğreniliyor? Doktorum ni dahaki ay ona bakacaz demişti deOylE oldugunu biliyorum ama adetten 3 4 gun once yukselirmi orasi kafami karistirdi yani bi anormallik var ama bilemedim zaten dusuk cikti 22.gun 5.24 24.gun 6.54 ama adet yaklasti adetliyken 1inn altinda oluo
Doktorum bi dahaki ay gel buna bakacaz dedi acaba bu yazı da progesteron mu yazıyor anlayamadım.Hayir gosteremedim 22.gun 5.24 cikti 24.gun 6.54 ama ben 26.gun ile 28.gun arasi adet oluyorum hicbisy anlamadim
Adetin 21.gunu prosgesteron testine bakip yumurtlamayi degerlendiriyolarDoktorum bi dahaki ay gel buna bakacaz dedi acaba bu yazı da progesteron mu yazıyor anlayamadım.
Anladım çok teşekkür ederim.Adetin 21.gunu prosgesteron testine bakip yumurtlamayi degerlendiriyolar
Bu ay hamile kalmazsam ona bakılacak.. hayırlısi herşeyinAdetin 21.gunu prosgesteron testine bakip yumurtlamayi degerlendiriyolar
Ins kalirisnBu ay hamile kalmazsam ona bakılacak.. hayırlısi herşeyin
İnsaallah sağolunIns kalirisn
Bende adetliyken dusuk olmasi gerek diye biliyorum yani degisik degilmi her doktor baska bisey diyorBenim adetin 3. Günü progesteron hormonum 22 çıktı doktorum normal dedi adet zamanı düştüğünü duymuştum aslında sizce normal mi?
Bende anlam veremedim bir türlüBende adetliyken dusuk olmasi gerek diye biliyorum yani degisik degilmi her doktor baska bisey diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?