- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
kan testı negatf ama adet gelmedı henuz ılaclardan heraldeCanim nptn geldi mi adetin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testı negatf ama adet gelmedı henuz ılaclardan heraldeCanim nptn geldi mi adetin
Benimde gelmedi bugun idrar testim negatf benimdekan testı negatf ama adet gelmedı henuz ılaclardan heralde
ilaçlardan bnmki iki ay klomen ve progestan şaşırttıı demekkiBenimde gelmedi bugun idrar testim negatf benimde
Olabilir canim ins onumuzdeki ay kaliriz hamileilaçlardan bnmki iki ay klomen ve progestan şaşırttıı demekki
inşş cnm kısmettOlabilir canim ins onumuzdeki ay kaliriz hamile
memnun kalmadım hal ve hareketlerinden cok iyi bi doktor buldum yoluma onunla devam edıcemNoldu ki? Bnm kirmizlar geldi
Hayirlisi olur ins canm.hakkindamemnun kalmadım hal ve hareketlerinden cok iyi bi doktor buldum yoluma onunla devam edıcem
21. gun gtmelısınKızlar 26 günde bir adet oluyorum. Progesteron testi için kaçıncı gün gitmeliyim?
Adet döngüm kısa diye daha erken gitmem gerekir mi kafamı kurcalıyor.ilçe de çalışıyorum merkeze gitme şansım olmuyor sürekli21. gun gtmelısın
pregestrn testı 21. gunde sonuc verırr daha öncekı ve sonrakı gunerde yapılmaz sadece 21. gun gıdıceksn adet uzunlugun farketmezAdet döngüm kısa diye daha erken gitmem gerekir mi kafamı kurcalıyor.ilçe de çalışıyorum merkeze gitme şansım olmuyor sürekli
Çok teşekkür ederimpregestrn testı 21. gunde sonuc verırr daha öncekı ve sonrakı gunerde yapılmaz sadece 21. gun gıdıceksn adet uzunlugun farketmez