- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
evet tamda bnm öle olcak ılacın bittiği tarih 14 gun sonraya batın oldugu tarıhte 15.güne denk gelıoAma simdi catladiktan 14 gun snra geliyor adet demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tamda bnm öle olcak ılacın bittiği tarih 14 gun sonraya batın oldugu tarıhte 15.güne denk gelıoAma simdi catladiktan 14 gun snra geliyor adet demi
O zaman benim bosuna test yapmama gerek yok cunku yumurtam 3 gun gec catladi yani adetime daha 6 gun var 3 gun gecikcekevet tamda bnm öle olcak ılacın bittiği tarih 14 gun sonraya batın oldugu tarıhte 15.güne denk gelıo
aynenn zatenn uzerınden 14 gun gectıkten sonra testte bıseyler gözükürO zaman benim bosuna test yapmama gerek yok cunku yumurtam 3 gun gec catladi yani adetime daha 6 gun var 3 gun gecikcek
Var mi canim bu bi gelismeaynenn zatenn uzerınden 14 gun gectıkten sonra testte bıseyler gözükür
yokk cnmmm suann bı gelısme akıntım azaldı sadce sende ne var ne yokVar mi canim bu bi gelisme
Benimde sadece gogus agrim var braz siddetliyokk cnmmm suann bı gelısme akıntım azaldı sadce sende ne var ne yok
hımmmmm bnm hıc umudum yokk ne olursa olsun belırtıye yormuyorum gecen aydan dolayıBenimde sadece gogus agrim var braz siddetli
Aynen benim de yok ki zaten gogus agrisi adet belirtisihımmmmm bnm hıc umudum yokk ne olursa olsun belırtıye yormuyorum gecen aydan dolayı
bnmki hep şişerr normalde acırmıydı hatrlamıorm önceden böle beklentılerm olmadgı için bılmıorm smdı dokununc acıo sadece o kdr oda şişikdendr heraldeAynen benim de yok ki zaten gogus agrisi adet belirtisi
onu en kısa zamanda yaptrn bnm esımde yaptrmıstı sorun cıkmamıstıBakalm iste esim de bi sperm testi yaptrsin da ona gore rahatliym cnku bnde bi sorun yok ama olmuyr
Bu cmtsi yapicaz ona caktirmiyrum ama ondan cok ben merak ediyorumonu en kısa zamanda yaptrn bnm esımde yaptrmıstı sorun cıkmamıstı
cınsel perhıze gırın 3 gun 4.günü yaptrn bız öyle yaptkBu cmtsi yapicaz ona caktirmiyrum ama ondan cok ben merak ediyorum
Bugun itibariyle girdik canim :) siz istanbulda mi yaptrdinizcınsel perhıze gırın 3 gun 4.günü yaptrn bız öyle yaptk
evet medicalistte yaptrdık hastane özel olmasına ragmen bunun için özel oda yoktu spermıogram iiçin özel odalar var dergıler filmler fln var bu yoktu wc ye yönlenndrmısler çok pismiş hastane özel aracla 15 dk mesfede eve geldi burda yaptı hastaneye geri götrdüBugun itibariyle girdik canim :) siz istanbulda mi yaptrdiniz
Hadi ya kotu olmus bizde izmirde yapicaz medical park ve kent hastanesi arasina kaldikevet medicalistte yaptrdık hastane özel olmasına ragmen bunun için özel oda yoktu spermıogram iiçin özel odalar var dergıler filmler fln var bu yoktu wc ye yönlenndrmısler çok pismiş hastane özel aracla 15 dk mesfede eve geldi burda yaptı hastaneye geri götrdü
erkeklerın psikolojısı o ortamda cok bozuluo bnm esımm bıraz etkılendı testı dogru yapmıssındr inş dedım nıye bırdahamı yapcıcam fln dıyıp dumustu kesınlıkle özel odası oln biyer secınHadi ya kotu olmus bizde izmirde yapicaz medical park ve kent hastanesi arasina kaldik
O zaman kent hastanesi mantikli olcakerkeklerın psikolojısı o ortamda cok bozuluo bnm esımm bıraz etkılendı testı dogru yapmıssındr inş dedım nıye bırdahamı yapcıcam fln dıyıp dumustu kesınlıkle özel odası oln biyer secın
aynennnnnO zaman kent hastanesi mantikli olcak