Progesteron test sonucu

evet tamda bnm öle olcak ılacın bittiği tarih 14 gun sonraya batın oldugu tarıhte 15.güne denk gelıo
O zaman benim bosuna test yapmama gerek yok cunku yumurtam 3 gun gec catladi yani adetime daha 6 gun var 3 gun gecikcek

Aynen benim de yok ki zaten gogus agrisi adet belirtisi
bnmki hep şişerr normalde acırmıydı hatrlamıorm önceden böle beklentılerm olmadgı için bılmıorm smdı dokununc acıo sadece o kdr oda şişikdendr heralde

Bakalm iste esim de bi sperm testi yaptrsin da ona gore rahatliym cnku bnde bi sorun yok ama olmuyr

Bugun itibariyle girdik canim :) siz istanbulda mi yaptrdiniz
evet medicalistte yaptrdık hastane özel olmasına ragmen bunun için özel oda yoktu spermıogram iiçin özel odalar var dergıler filmler fln var bu yoktu wc ye yönlenndrmısler çok pismiş hastane özel aracla 15 dk mesfede eve geldi burda yaptı hastaneye geri götrdü

Hadi ya kotu olmus bizde izmirde yapicaz medical park ve kent hastanesi arasina kaldik

Hadi ya kotu olmus bizde izmirde yapicaz medical park ve kent hastanesi arasina kaldik
erkeklerın psikolojısı o ortamda cok bozuluo bnm esımm bıraz etkılendı testı dogru yapmıssındr inş dedım nıye bırdahamı yapcıcam fln dıyıp dumustu kesınlıkle özel odası oln biyer secın

O zaman kent hastanesi mantikli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…