Progesteron test sonucu

Canim bnm smdi adet belirtilerm vardi ama hepsi kayboldu sende durum nedir
benım bat a bugunu saymazsak 3 gun kaldı cuma gunu yanı gecen ay yumurtlama tarıhımden adet olana kadar adet olcakmısım gbı sancım vardı ama gercekten adet oldum ama agrım 1 hafta önceden baslamıstı sımdı hıc agrım yok yumurtam catladgı gün hissetmiştm agrım o zaman oldu dahada olmadı böle arada bir iki kere sızlamıstı tekrar1 hafta sonra sımdı hıcbısey yok

Inanir msin ama soylediklerinin aynisini bnde yasiyrum catlama gunu agridan kivrandim smdi hicbsey yok arada dedigin gibi bir iki sizladi gecti acaba cumayi beklesemeksek de idrar testi mi yapsak

Inanir msin ama soylediklerinin aynisini bnde yasiyrum catlama gunu agridan kivrandim smdi hicbsey yok arada dedigin gibi bir iki sizladi gecti acaba cumayi beklesemeksek de idrar testi mi yapsak
gecen ay ıkı kere negatıfı görunce bırazz zorlandımm ıstersen sen yap ama zaten test yok suan bende eczanede uzakk bi dene ıstersennn aa ıkımızınde bu arada cuma gunu aynıyız ilginçç

gecen ay ıkı kere negatıfı görunce bırazz zorlandımm ıstersen sen yap ama zaten test yok suan bende eczanede uzakk bi dene ıstersennn aa ıkımızınde bu arada cuma gunu aynıyız ilginçç
Ewet canim hem cuma hemde ayni belirtiler bakalim hayirlisi bn bugun istiyrum yapmak

Hyr yani her zamanki akintim var
bn normalde akıntılı birrii degılım iki aydır ilac kullanmaya basladıkdan beri akıntılarım oldu bu ayda cok akıntım oldu gecen aydan fazla oldugnu düşünüyorum istersen bir test al sen yap

Aksa
bn normalde akıntılı birrii degılım iki aydır ilac kullanmaya basladıkdan beri akıntılarım oldu bu ayda cok akıntım oldu gecen aydan fazla oldugnu düşünüyorum istersen bir test al sen yap
Aksam uzerine dogru cikcam almaya ama icimde pek bi umut yok acikcasi

Ne guzel keske benim de oyle olsahicbir belirti yasamayinca acaba yine mi gecikcek die dusumuyorum senn ayin kacinda catladi yumurtan
adetın 16.günü catladı 11 kasımda o gun ilşki oldu ertesı gun doktora gttm 2gün daha ilişki dedi doktora gıttıgım gun bırdaha ilşki oldu en son dedıgı gun olmadı maalesef progesteron verdı sımdı bitir gel dedii tamda bata denk gelıo ztn

Bnde adetimin 17.gunu doktora gttim yani 13 kasimda yumurtan olusmus 48 saatte bir iliskiye gir 14 16 ve 18 kasimda duzelnli iliski oldu 15 ve 16 kasimda muthis agrim oldu muhtemelen o gun catladi

Bnde adetimin 17.gunu doktora gttim yani 13 kasimda yumurtan olusmus 48 saatte bir iliskiye gir 14 16 ve 18 kasimda duzelnli iliski oldu 15 ve 16 kasimda muthis agrim oldu muhtemelen o gun catladi
aynenn bnmde cok agrım oldu gaz sancı gbiydi sag kasıgım patlıcak gbydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…