bnm gecen ay progesteron sonucum 29,43 çıkmıstı tum belırtılerı yasamama ragmen hamıle degıldım bu ay klomene tekrar basladk bakalım herkesde belirti olmuo kafana takmaaArkadaslar mrb yardiminiza cok ihtiyacim var
7 aydir korunmamamiza ragmen henuz hamile kalamadm hormon testlerim falan hepsi guzel cikti yumurta takibi icin doktora gidiyrm ve yumurtamin olustugu gun 48 saatte bir iliski verdi bugun icin de progesteron testi istedi yaptirdim sonuc 9.59 braz dusuk cikti kist olabilir ultrasonla bakalm dedi bakti kist olusmams hatta yumurtan catlamis atilms sivinda olusmus gebe bile olabilirsin dedi cuma gunu icin kan testi istedi ama bende hicbir hamilelik belirtisi yok sadece az gogus agrim var oda 4 gun sonra adet gelicek o yuzden cok kafam karsti
Benim gibi olan var mi yardim eder misiniz
Haklisin tabi takmamak gerekiyor ama insan dusunmeden edemiyor senin aslinda bayagi yuksekmisbnm gecen ay progesteron sonucum 29,43 çıkmıstı tum belırtılerı yasamama ragmen hamıle degıldım bu ay klomene tekrar basladk bakalım herkesde belirti olmuo kafana takmaa
evet ben cok umutluydummm cok belırtım de vardı hattaa tamm gününde oldum hatta adetiiHaklisin tabi takmamak gerekiyor ama insan dusunmeden edemiyor senin aslinda bayagi yuksekmis
Herhangi bi tedavi goruyor msn canim snevet ben cok umutluydummm cok belırtım de vardı hattaa tamm gününde oldum hatta adetii
suann klomen kullanıyorum ıkıncı ayımdayım yumurta takıbı yapılıo ek olarak suan progestan ilacıda kullanıorm bat a 4 gun var bakalımmm inş ttutmustr bebek pek umudum yok gercı bu aydaHerhangi bi tedavi goruyor msn canim sn
Kocanizda aparin doktora ondanda ola bilerArkadaslar mrb yardiminiza cok ihtiyacim var
7 aydir korunmamamiza ragmen henuz hamile kalamadm hormon testlerim falan hepsi guzel cikti yumurta takibi icin doktora gidiyrm ve yumurtamin olustugu gun 48 saatte bir iliski verdi bugun icin de progesteron testi istedi yaptirdim sonuc 9.59 braz dusuk cikti kist olabilir ultrasonla bakalm dedi bakti kist olusmams hatta yumurtan catlamis atilms sivinda olusmus gebe bile olabilirsin dedi cuma gunu icin kan testi istedi ama bende hicbir hamilelik belirtisi yok sadece az gogus agrim var oda 4 gun sonra adet gelicek o yuzden cok kafam karsti
Benim gibi olan var mi yardim eder misiniz
Canim.bu hafta sonu ona da baktircaz insallah bisey cikmazKocanizda aparin doktora ondanda ola biler
Nedn umudun yok canim insallah vardirsuann klomen kullanıyorum ıkıncı ayımdayım yumurta takıbı yapılıo ek olarak suan progestan ilacıda kullanıorm bat a 4 gun var bakalımmm inş ttutmustr bebek pek umudum yok gercı bu ayda
inşşaallah tabıde ilşkiyi cok erken bıraktık ondnn umudum yok gercı olması gereken gun oldu ama devamını getrsek daha iyi olurdu ondn umudum yokN
Nedn umudun yok canim insallah vardir
bızde esıme spermıogramm testı yaptrmıstıkCanim.bu hafta sonu ona da baktircaz insallah bisey cikmaz
Onun nasil cikti sonuclaribızde esıme spermıogramm testı yaptrmıstık
Olur ya insallah adetine kac gun varinşşaallah tabıde ilşkiyi cok erken bıraktık ondnn umudum yok gercı olması gereken gun oldu ama devamını getrsek daha iyi olurdu ondn umudum yok
kötü degıldı sperm sayısı sınırda ıyı dedı sorun yok dedı tabı ben bunla yetınmedım esıme kecıboynuzunu dayadm dahada cok yukselmiştirOnun nasil cikti sonuclari
bu cuma 4 gun kaldı bakalım neler olcakOlur ya insallah adetine kac gun var
Keci boynuzu ise yariyor mu kikötü degıldı sperm sayısı sınırda ıyı dedı sorun yok dedı tabı ben bunla yetınmedım esıme kecıboynuzunu dayadm dahada cok yukselmiştir
Bnmde bu cuma bakalm bekliyorum zaten doktrda gel kanda bakalm dedibu cuma 4 gun kaldı bakalım neler olcak
evet kecıboynuzu erkeklerde cok etkilş hatta ben özünüde aldm alabılırsın sende esınde yesınKeci boynuzu ise yariyor mu ki
Nerden aldin aktardan falan mievet kecıboynuzu erkeklerde cok etkilş hatta ben özünüde aldm alabılırsın sende esınde yesın
bnmde bu cuma bakalımBnmde bu cuma bakalm bekliyorum zaten doktrda gel kanda bakalm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?