Progesteron test sonucu

Angel 25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
1.204
527
73
Arkadaslar mrb yardiminiza cok ihtiyacim var
7 aydir korunmamamiza ragmen henuz hamile kalamadm hormon testlerim falan hepsi guzel cikti yumurta takibi icin doktora gidiyrm ve yumurtamin olustugu gun 48 saatte bir iliski verdi bugun icin de progesteron testi istedi yaptirdim sonuc 9.59 braz dusuk cikti kist olabilir ultrasonla bakalm dedi bakti kist olusmams hatta yumurtan catlamis atilms sivinda olusmus gebe bile olabilirsin dedi cuma gunu icin kan testi istedi ama bende hicbir hamilelik belirtisi yok sadece az gogus agrim var oda 4 gun sonra adet gelicek o yuzden cok kafam karsti
Benim gibi olan var mi yardim eder misiniz

bnm gecen ay progesteron sonucum 29,43 çıkmıstı tum belırtılerı yasamama ragmen hamıle degıldım bu ay klomene tekrar basladk bakalım herkesde belirti olmuo kafana takmaa

bnm gecen ay progesteron sonucum 29,43 çıkmıstı tum belırtılerı yasamama ragmen hamıle degıldım bu ay klomene tekrar basladk bakalım herkesde belirti olmuo kafana takmaa
Haklisin tabi takmamak gerekiyor ama insan dusunmeden edemiyor senin aslinda bayagi yuksekmis

Herhangi bi tedavi goruyor msn canim sn
suann klomen kullanıyorum ıkıncı ayımdayım yumurta takıbı yapılıo ek olarak suan progestan ilacıda kullanıorm bat a 4 gun var bakalımmm inş ttutmustr bebek pek umudum yok gercı bu ayda

Kocanizda aparin doktora ondanda ola biler

N
suann klomen kullanıyorum ıkıncı ayımdayım yumurta takıbı yapılıo ek olarak suan progestan ilacıda kullanıorm bat a 4 gun var bakalımmm inş ttutmustr bebek pek umudum yok gercı bu ayda
Nedn umudun yok canim insallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…