Progesteron sonuç

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.418
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhabalar herkese Bugün 21.gun progesteron hormonu testi yaptırdım ve sonuç 1.20 . Düşük bir değer sanırım. Bu ay yumurta catlamamis anlamına mı geliyor bu ? Gebelik istiyoruz biz de.Bilgisi olan var mı.? Ve ne kadar guvenebiliriz bu sonuca?

Canım merhaba 10 üzeri olursa yumurta çatlamış ama hormon salınımı az demek oluyormuş bende bu ay 21.gün yaptırdım 9 çıktı çatlama olmuş ama hormon salınımı az olduğu için takviye verdi doktorum diğer iki ay benim de hep 0.1 çıkıyordu folik asit kullan mutlaka

Merhabalar.. Folik asitin etkisi olabiliyor mu progesteron hormonuna ? Bana folik asit vermişti de bi süre kullanip bıraktım.

Merhabalar.. Folik asitin etkisi olabiliyor mu progesteron hormonuna ? Bana folik asit vermişti de bi süre kullanip bıraktım.
Canım folik asit olarak yumurta kalitesini arttıran Bi vitamin kullanırsan tabii ki oluyor benim 9 çıkmasının tek sebebi kullandığım vitamin hiç bu kalite de olmamıştı benim ben miyositol positive kullanıyorum pcos var bende sende doktorunun tavsiye ettiği vitamini mutlaka kullan ve sonuca ulaşana kadar bırakma ben kullanmaya devam ediyorum

Bende de pcos var doktor sadece folik asit kullan demişti. Geçen ay da dusugum olmuştu. Vitamin vs vermedi bana. Folik asite başlayayım en kısa zamanda o zaman. Teşekkür ederim canım

Bende de pcos var doktor sadece folik asit kullan demişti. Geçen ay da dusugum olmuştu. Vitamin vs vermedi bana. Folik asite başlayayım en kısa zamanda o zaman. Teşekkür ederim canım
Yumurta kalitesine atki eden bir folik asit kullan canım ben hiç gebe kalamadım sen ne mutlu gebe kalabilmişsin yine olur merak etme vücudun kendini toparlasın üzme kendini

peki 32 nedir benim de 32 çıkmıştı. ama gebellik olmadı
E2 ve progesteron ikiside yuksekse hamilelikten supheleniyorlar. Doktor ikiside yüksek diye her seferinde hamile olabilirsin bu ay derdi ama hiç gebelik olmadı Anlamadım bende bisey

E2 ve progesteron ikiside yuksekse hamilelikten supheleniyorlar. Doktor ikiside yüksek diye her seferinde hamile olabilirsin bu ay derdi ama hiç gebelik olmadı Anlamadım bende bisey
benim de o ay 3 gün testnde e2 74 , 21. gün pregesteron 32 çıkmıştı. zaten bir kez baktırmştım. doktor da heyecanlandı gecikmeyi beklemeden 28. gün kan ver dedi verdim kocaaman bir negatifti :) hormonlarımız bize minik oyunlar oynuyor.

Benim de aynı şekilde e2 151 çıktı progesteron 21.gün 9 çıktı doktorum çok ümitlendirdi beni hatta gebelik testi için çağırdı yarın ama evde yaptım negatif çıktığı için gitmeyi düşünmüyorum.

Evlenince düzenli ilişki nedeniyle sanırım vücut kendini hamilelige hazırlıyor.Ondan yüksek. Benim bı tanidigim iki çocuğu vardı eşinden boşandı uzun yıllar bekar kaldı. 40 yaş gibi evlendi tekrar. Doktorlar demiş uzun süre ilişki yaşamamışsin o yüzden olmaz demiş. Duyunca çok şaşırmıştım ne alaka diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…