• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron sonuç

Evlenince düzenli ilişki nedeniyle sanırım vücut kendini hamilelige hazırlıyor.Ondan yüksek. Benim bı tanidigim iki çocuğu vardı eşinden boşandı uzun yıllar bekar kaldı. 40 yaş gibi evlendi tekrar. Doktorlar demiş uzun süre ilişki yaşamamışsin o yüzden olmaz demiş. Duyunca çok şaşırmıştım ne alaka diye
biz de çok istiyoruz diye vucutlarımız kendini gebe sanıyor heralde. zira yer yer prl de yükseliyor 🧐 tanıdığının durumu cidden ilginçmiş ama demek ki
olabiliyor insan vucudunda herşey mümkün 🌸

biz de çok istiyoruz diye vucutlarımız kendini gebe sanıyor heralde. zira yer yer prl de yükseliyor 🧐 tanıdığının durumu cidden ilginçmiş ama demek ki
olabiliyor insan vucudunda herşey mümkün 🌸
Prolaktinde öyleymiş. Tahlil öncesi göğüsler uyarılmasın diye tembihliyorlarmis😄 Cünkü yüksek cikiyormus bu yüzden.

Evlenince düzenli ilişki nedeniyle sanırım vücut kendini hamilelige hazırlıyor.Ondan yüksek. Benim bı tanidigim iki çocuğu vardı eşinden boşandı uzun yıllar bekar kaldı. 40 yaş gibi evlendi tekrar. Doktorlar demiş uzun süre ilişki yaşamamışsin o yüzden olmaz demiş. Duyunca çok şaşırmıştım ne alaka diye
Çok enteresan benim bir tanıdığım da boşandıktan sonra çok uzun süre bekar kaldı çocuğu yoktu evlendi hemen çocuğu oldu 42 43 yaşlarında hemde tedavi bile olmadan nasıl Bi hormonal sistemimiz varsa herşey var herşey olması gerektiği gibi oluyor ama bebek olmuyor 🤣 sinirlerim bozuldu artık

Çok enteresan benim bir tanıdığım da boşandıktan sonra çok uzun süre bekar kaldı çocuğu yoktu evlendi hemen çocuğu oldu 42 43 yaşlarında hemde tedavi bile olmadan nasıl Bi hormonal sistemimiz varsa herşey var herşey olması gerektiği gibi oluyor ama bebek olmuyor 🤣 sinirlerim bozuldu artık
Bu yaşta maşallah ya. Öyle malesef sebepsiz olmayan o kadar çok ki🤷 Bizim sebepsiz kısırlık tüp bebek yaptık tutmadı. Doktora sorduk neden tutmadı diye Sebebini bende bilmiyorum herşey iyiydi dedi. Sebepsizinde sebepsizi gibi bı durum 😁 🤦

Bu yaşta maşallah ya. Öyle malesef sebepsiz olmayan o kadar çok ki🤷 Bizim sebepsiz kısırlık tüp bebek yaptık tutmadı. Doktora sorduk neden tutmadı diye Sebebini bende bilmiyorum herşey iyiydi dedi. Sebepsizinde sebepsizi gibi bı durum 😁 🤦
Benim pcos var ilaçla yumurta çok güzel gelişiyor iğneyle çatlıyor ama yok yine bebek yok 29 yaşıma geldim bende artık tüp bebek yaptırmak istiyoruz yılbaşından sonra araştırmalara başlıycam inşallah size de bana da nasip olur annelik

Benim pcos var ilaçla yumurta çok güzel gelişiyor iğneyle çatlıyor ama yok yine bebek yok 29 yaşıma geldim bende artık tüp bebek yaptırmak istiyoruz yılbaşından sonra araştırmalara başlıycam inşallah size de bana da nasip olur annelik
Aminn inşallah🙏

Merhabalar herkese Bugün 21.gun progesteron hormonu testi yaptırdım ve sonuç 1.20 . Düşük bir değer sanırım. Bu ay yumurta catlamamis anlamına mı geliyor bu ? Gebelik istiyoruz biz de.Bilgisi olan var mı.? Ve ne kadar guvenebiliriz bu sonuca?
Üzgünüm ama çatlamamış sanırım canım

Merhaba ben 8 haftalik hamileyim bugun doktor kontrolum vardi 10 kasımda progesteron hormonum 17.54 du bugun kontrole gittigimde bebek normalden 2 hafta geri geliyor dedi 6 hafta olarak gozuktugunu soyledi tekrar bakalim progesteronuna dedi ve tahlil sonucum bugun 10.53 dusmus doktorumlada henuz gorusemedim bu tarz bir durum yasayan varmi yada neden duser? ne yapmam lazim ? Internette arastirdim pek iyi seyler soylememis uzmanlar ancak ilac kullanmak gerekiyormus doktor bana zaten yazicam gibi demisti ilaci kullanan varmi ? Yardimci olur bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba ben 8 haftalik hamileyim bugun doktor kontrolum vardi 10 kasımda progesteron hormonum 17.54 du bugun kontrole gittigimde bebek normalden 2 hafta geri geliyor dedi 6 hafta olarak gozuktugunu soyledi tekrar bakalim progesteronuna dedi ve tahlil sonucum bugun 10.53 dusmus doktorumlada henuz gorusemedim bu tarz bir durum yasayan varmi yada neden duser? ne yapmam lazim ? Internette arastirdim pek iyi seyler soylememis uzmanlar ancak ilac kullanmak gerekiyormus doktor bana zaten yazicam gibi demisti ilaci kullanan varmi ? Yardimci olur bilgi verirseniz sevinirim
Progestan alman gerekli evet tutunma değeri düşmüş. Aynı yerde mi verdin tahlili

Progestan alman gerekli evet tutunma değeri düşmüş. Aynı yerde mi verdin tahlili
Hayir baska bir hastanede verdim . 10 kasimda biraz kanamam olmustu rasgele bir ozel hastaneye gitmistim tahlil yapilmisti normal cikmisti o zaman degerlerim 2 hafta once. Bugun gebelik icin belirledigimiz doktora gittim. Diger yapilan butun tahlillerime bakti bazilarindan emin olamadi arti gebelik geri geldigi icin bu hormondanda suphelendi .haftaya tekrar kontrol etmem lazim bebegi dedi. Yarin sabah arayacagim bilgi ici bakalim ne diyicek. Tabi sabaha kadar ben biraz aratiriyim dedim . :(

Hayir baska bir hastanede verdim . 10 kasimda biraz kanamam olmustu rasgele bir ozel hastaneye gitmistim tahlil yapilmisti normal cikmisti o zaman degerlerim 2 hafta once. Bugun gebelik icin belirledigimiz doktora gittim. Diger yapilan butun tahlillerime bakti bazilarindan emin olamadi arti gebelik geri geldigi icin bu hormondanda suphelendi .haftaya tekrar kontrol etmem lazim bebegi dedi. Yarin sabah arayacagim bilgi ici bakalim ne diyicek. Tabi sabaha kadar ben biraz aratiriyim dedim . :KK43:
Farklı yerse eğer çok üzülme cnm herşey olucağına varır önlemini al duanı et dinlen. Gec dollenme de olabilir. Ama bence doktora gitmelisin bian once çünkü bu değer önemli tutunma değeri destek vermesi gerek

Farklı yerse eğer çok üzülme cnm herşey olucağına varır önlemini al duanı et dinlen. Gec dollenme de olabilir. Ama bence doktora gitmelisin bian once çünkü bu değer önemli tutunma değeri destek vermesi gerek
Amin insallah cok tesekkur ederim yarin gorusucem dktorumla insallah hersey yolunda gidicek hayirlisiyla. Cok sagolun 🙏

Normalde yükselmesi lazım diye biliyorum. Benim kurtaj olmadan önce doktor bana progestan vermişti. Düşük olmasın diye. Bir an önce doktora gitsen iyi olur . Umarım seninki sağlıkla devam eder..

Cok gecmis olsun ne desem bilemedim cok uzuldum peki sizindemi ayni olmustu dusmusmuydu degeriniz yani sorup uzmek istemem daha fazla sizi neden kaybettiniz bebeginizi :( ben eyluldede dusuk yasadim bu ustune tekrar hamile kaldim ancak buda sanirim biraz problemli gidicek gibi insallah kotu birsey olmaz :( biz bgun kalp atisini da duyduk ilk defa zor duyuluyor dedi doktor ama duyduk. Insallah sorunsuz gecer de tabi korktum cok.

Cok gecmis olsun ne desem bilemedim cok uzuldum peki sizindemi ayni olmustu dusmusmuydu degeriniz yani sorup uzmek istemem daha fazla sizi neden kaybettiniz bebeginizi :KK43: ben eyluldede dusuk yasadim bu ustune tekrar hamile kaldim ancak buda sanirim biraz problemli gidicek gibi insallah kotu birsey olmaz :KK43: biz bgun kalp atisini da duyduk ilk defa zor duyuluyor dedi doktor ama duyduk. Insallah sorunsuz gecer de tabi korktum cok.
Benim ikizdi. İlk önce biri gitti. Sonra diğerinin kalp atışlarını duyduk. Ama ara ara lekelenmelerim vardı doktor progestan verdi ama çok uzun sürmedi ve o da ayrıldı benden. 😔Beta hcg normaldi benim ama progesteron düşük çıkmıştı . İlaca rağmen tutunamadı. Çok geçmiş olsun sana da ❣️

Doktorumla gorustum az once progeateron basliyoruz hemen dedi cuma gunu tekrar gel dedi. Bebegi kaybetme riskim varmis dikkat etmemi ve sabirli olmami soyledi :(

Back
X