PROGESTERON İLE HAMİLELİK ANLAMA

Tam pik gibi durmuyor ama sen devam et yapmaya benim de böyle olmuştu sonra birden pik oldu tekrar. Takip etmek gerekiyor
O yumurtlama gerçekleşti çatladı diye sevinmiştir kuzum öbür türlü başka bir şey görmesi mümkün değil şu an. Bazen çatlama olmayınca yumurta büyümeyince progesteron çok düşük çıkar 5 altı çıkar
Muhtemelen🥹

Herkese merhaba 1 düşükten sonra yaklaşık 1 senedir çocuk sahibi olmak için deniyoruz. 2 aydır doktor kontrolündeyim bu ay femara kullandım dün doktorum progesteron baktı ve 30 çıktı çok ümitlendirmek istemem ama 25 ve üzerinde gebelik diye bakıyoruz dedi. Günler geçmek bilmiyor şimdi bu durumu yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen var mı, şimdiden teşekkürler herkese🩷
Herkese merhaba 1 düşükten sonra yaklaşık 1 senedir çocuk sahibi olmak için deniyoruz. 2 aydır doktor kontrolündeyim bu ay femara kullandım dün doktorum progesteron baktı ve 30 çıktı çok ümitlendirmek istemem ama 25 ve üzerinde gebelik diye bakıyoruz dedi. Günler geçmek bilmiyor şimdi bu durumu yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen var mı, şimdiden teşekkürler herkese🩷
Sonuç ne oldu acaba benimde 30 çıktı dün kan vermiştim 😅

X