progesteron hormonu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirin lütfen

flybebis

seni bekliyoruz bebişim
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
144
0
96
47
İstanbul
arkadaşlar geçen hafta aşılama oldum dün de progesteron tahlilim yapıldı sonuç 51.4 sizce bu sonuç neyi ifade ediyor yardımcı olursanız sevinirimopuyorumnanaktan

maalesef ben de bilmiyorum. ben de bugün çatlatma iğnesi yaptım doktor ben den de 7 gün sonra bu testi istedi. dediğine göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli olacakmış.

şimdi internetten baktım 10'un üzerinde ise yumurtlama olmuş demekmiş.Allah tamamna erdirir inşallah

Son düzenleme:

saol canım içime su serptin inş bu sefer olmuştur.allah cümlemize hayırlı.sağlıklı,ömürlü evlatlar nasib etsin.seninde hayırlı haberlerin gelir inş.cevap verdiğin için saol.haberdar et beni.opuyorumnanaktan

kızlar bende merak ediyorum. benim 1.91 çıkmıştı dr normal dedi ama normal değerler 0.12- 1.7 imiş benimk,i biraz sınırın üstünde ama bilmiyorum. adetin 3. günü yapılmıştı testler

kızlar bende merak ediyorum. benim 1.91 çıkmıştı dr normal dedi ama normal değerler 0.12- 1.7 imiş benimk,i biraz sınırın üstünde ama bilmiyorum. adetin 3. günü yapılmıştı testler
seninki adetin 3.günüyse normal bence. ama çatlatma iğnesinden bi hafta sonra yapılan tahlilde eğer 10 un üstünde çıkarsa o zaman yumurta çatlamış demek oluyor.

arkadaşlar doktor banada progesteron verdi ama ben 30 gün byuncu kanamalıydım diye verdi ama kimden duyduysam düşükle ve hamilelikle alakalı bu ilç acaba bana bi zararı olurmu günde 3 adet içiyorum ve baş dönmesi yapıo 20 dk felan sizce ilerde bişe olurmu hamileliğimde

nasıl oldun doktora gittin mi sonuç ne oldu yazarsan çok sevinirim.

gittim canım.sonuç maalesef olumsuzmafoldumben progesteron çok iyi çıkmıştı.yumurtlama çatlama herşey mükemmeldi ama olmadı.senağlama ardındanda adet oldum.bugün 3. günüm iğnelerime başladım yine.bu sefer fazla ümitlenmiycem.sonuç olumsuz olunca çok üzülüyo insan.ama inanıyorum er yada geç hepimiz meleklerimize kavuşacağız.:Saruboceq::Saruboceq:sen ne alemdesin canım sen anlat biraz neler yapıyosunopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben bugun test verdım progesteron adetın 21 gunu bugundu degerım 1,04 cıktı referanslar ıse soyle
foliküler faz 0,54
ovalosyon 6,22
luteal 1,5-20
menapoz 41
hangı degere bakıcam ve benım degerım ne demek

bildiğim kadarıyla adet folüküler faz, ovulasyon yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…