Progesteron düşüklüğü Yardım edin lütfen!!!

hus3545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
2.675
2.603
33
Merhaba herkese öncelikle tüp bebek transferimin 13. Günü bthgc değerim 109.6 çıktı progesteron değerim ise 5.78 ve ben çok korkuyorum 4 yıllık evliyim ilk bebeğimi 6,5 haftalıkken kalp durmasıyla kaybettim kürtaj oldum oda tüp bebekti değerim 305 progesteron 60 idi 2. Denememde hiç olmadı ve 3. Denemem dondurulmuş son iki adet embriyom kalmıştı ve çift transfer oldum fakat değerime göre sanırım bitanesi tutunmuş bana doktorum progestan fitil vermişti 200 lük günde 4 tane kullanıyordum dünkü sonuçtan sonra aynı ilacın 50 lik ampüle geçiyoruz dedi endişelenmelimiyim progesteron düşüklüğü bebeğimi kaybetmeye sebep olurmu lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız çok üzülüyorum düşünmeden yapamıyorum

Bidaha kan istedimi doktorunuz betahcg

Haftaya perşembe tekrar gideceğim hem ultrason hem kan tahlili dedi sizin nasıldı

Çok şükür çok sevindim sonucunuza ben de transfer oldum sonucu iki gün kaldı test vermeye lütfen dua edim üçüncü denemem pozitif olsun sizinki gibii

Çok şükür çok sevindim sonucunuza ben de transfer oldum sonucu iki gün kaldı test vermeye lütfen dua edim üçüncü denemem pozitif olsun sizinki gibii
Aminnn inşallah Allahım kucağınızı boş bırakmasın herkesee nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…