Progesteron düşük ama hcg sağlıklı yükseliyor

Benim progesteron hormonum 5 çıkmasına rağmen , değerin sınırda dedi. Bi gün önce ultrason da keseyi belli belirsiz görmüştü ama progesteron 5 olunca dış gebelik değildir dedi ilaç yazdı
Kuzum peki suan kaca yukseldi Progesteron un. Kac haftadasin, kese görünce ilaç yazdı yani oyle mi

Kuzum peki suan kaca yukseldi Progesteron un. Kac haftadasin
Daha 2 gün önce 5 çıktı benim. Kaçıncı haftada olduğumu bile bilemiyorum kese 3 gün önce belli belirsiz gözüktü. Normalde 6 haftalık olmam lazım yumurtlama hesabıma göre 5 mayıs yumurtlama günümdü . Kanamalarım oldu aralıklı beta 3100 dü en son bilmiyorum ne olacak

En azindan kese gözüktü kuzum, maşallah. Rabbim saglikla devam ettirsin insallah. Doktor 5 cikmasina ne yorum yaptı peki kuzum tam olarak. Beni biraz korkuttular sanirim beta da az diye

En azindan kese gözüktü kuzum, maşallah. Rabbim saglikla devam ettirsin insallah. Doktor 5 cikmasina ne yorum yaptı peki kuzum tam olarak. Beni biraz korkuttular sanirim beta da az diye
Pek yorum yapmadı sınırda dedi , betanın az olmasından korkma önemli olan artması, zamanla belli olur , haftaya açığa çıkar her şey korkma

Sonucunuz ne acaba yükseldiği pregeston değeriniz acaba

Canım benim adetim 5 gün gecikti 25-27 ocakta yoğun kanamam oldu pihtiliydi. değerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum

canım bu değerler kimyasal gebeliğin habercisi muhtemel düştüğü gerçekleştirmişsindir geçmiş olsun

Sanırım öyle oldu canım beta: <2.0 çıktı değerim en son. Sanırım negatif demek oluyor
Evet canım ama pozitif bak kimyasal gebelikten sonra ben bir buçuk ay sonra gebe kaldım rahim temizlendiği için kolayca tekrar gebe kalabiliyorsunuz ki erken dönem düşükler anamolili olduğundan düşüyor rabbim sağlıklı sınanmayacak bebişler versin

İnsAllah canım. Bir de bilgin varsa bir şey sormak istiyorum. Doktorum korunmana gerek yok dedi ama vajinal fitil verdi. Vajinal fitil varken ilişki doğru mu ? İnternetten araştırdım biraz tedaviyi aksatir falan yaziyo. İlişkiye hiç girmiycez mi ki

Hayır canım fitilden iki saat sonra normal hayatına devam edebilirsin oluşan bi keseden sonra düşük olduğunda 6 ay bekletiyorlar ama kimyasal düşük de beklemeye gerek yok

Hayır canım fitilden iki saat sonra normal hayatına devam edebilirsin oluşan bi keseden sonra düşük olduğunda 6 ay bekletiyorlar ama kimyasal düşük de beklemeye gerek yok
Anladım canım teşekkür ederim. Sağ tarafimda hala batma oluyor. Korkuyorum bıçak batması gibi. Kasığımda değil tam tahmin sağ tarafı neden olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…