haahhabende merak edıyorum varsa bızı kurtarsın=))) canım ben bı yerde okudum hamılelıkre yukselıomus bu deger 100 lere falan ulasılıyoms
=)) naparsın merak ıste beklemek zor bıde senın ılk ay galıba daha sabrın tukenmemıstır.sana dıourm bak zaten eczacıyım yazmısın o erken gebelık testlerınden yap bı tane sonucu görhaahhakadınlar hep aynıyız ya ben de deli gibi araştırmaya başladım aynen senin de dediğin gibi git gide yükseliyormuş değer çünkü yumurtanın geliştiğini gösteriyormuş
tükenmedi ama sabırsızımdır=)) naparsın merak ıste beklemek zor bıde senın ılk ay galıba daha sabrın tukenmemıstır.sana dıourm bak zaten eczacıyım yazmısın o erken gebelık testlerınden yap bı tane sonucu gör
inşallaaahhh Allah'ım sen hayırlısını ver :) hepimiizz hamile kalalıımm :)))yap canım cıkar bıse yemeden ılk ıdrarınla yapman lazım banada umut olursun ıns
sooorrrmaamın ya ınsallah hastaneye bıle gıtmek ıstemıyorum artık herkes mı hamıle olur ya herkesın karnı burnunda
=)))) ofkı of merak edıyorm senn sonucunu yarın yap mutlakasooorrrmabütün hamilelerde bana mı gelir bütün kadınlar test mi alır yaa sinir oluyorum
ben de merak ediyoruuumm=)))) ofkı of merak edıyorm senn sonucunu yarın yap mutlaka
aa 10nda asagıdaymıs bızımde olasılıgımız var o zaamncanım ben hamıle kaldıgımda progesteronum 8 di. inşaallh hamılesndr
4 ve üstü olması yumurtladığımızın göstergesi oluyormuş da işte çatlaması ve döllenmesi mesele :) çatladığını da gördü doktorum da inşallah canım beniimm teşekkürler iyi dileklerin için Allah'ım hayırlısını versin :)canım ben hamıle kaldıgımda progesteronum 8 di. inşaallh hamılesndr
ya banada doktorum dedı bu deger senın yumurtanın gelısıp catladıgını gösterır dedı kı çatladıgınıda ultrasonla gördu ama döllenmesi muamma=)beklemedeyız ya4 ve üstü olması yumurtladığımızın göstergesi oluyormuş da işte çatlaması ve döllenmesi mesele :) çatladığını da gördü doktorum da inşallah canım beniimm teşekkürler iyi dileklerin için Allah'ım hayırlısını versin :)
4 ve altı olduğunda yumurtlama fonksiyonu olmayan yumurta olabiliyormuş yumurtladığımız.. doktorum öyle dedi.. o zaman da doktorlar yumurta geliştirici veriyor yani klomen..ya banada doktorum dedı bu deger senın yumurtanın gelısıp catladıgını gösterır dedı kı çatladıgınıda ultrasonla gördu ama döllenmesi muamma=)beklemedeyız ya
banada dedı sana hıc bıılac vermeme gerek yok cok ıyı degerın dedı ama sabırsız ben heemen olsun ıstıourm4 ve altı olduğunda yumurtlama fonksiyonu olmayan yumurta olabiliyormuş yumurtladığımız.. doktorum öyle dedi.. o zaman da doktorlar yumurta geliştirici veriyor yani klomen..
heh aynı benbanada dedı sana hıc bıılac vermeme gerek yok cok ıyı degerın dedı ama sabırsız ben heemen olsun ıstıourm
keşke ya keşke=))beklemek zor=)heh aynı beneşim diyor ki "sen istiyosun ki hemen hamile kal doğur büyüt" keşke öyle olsa
aaaahhh biz kadınlaaarrkeşke ya keşke=))beklemek zor=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?