Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik oluştuysa büyük ihtimal çıkar.Slm kizlar ocak 24 te asilama oldum ve yarin yani 2 subatta kan tahlili yaptiracagim cikar mi sonuc cok merak ediyorum
Dene bi şansını. Bazilarinda çıkıyor.Testi yaptirmadim henuz sali gunune kadar bekleyim diyorum varsa o zamana kanda cikar ama acaba simdi idrarda yapsam
Sonuc nedirBeya hcg bu zamana da kadar hep 1.20 cikiyordu bugun ki yaptirdigimda 0.69 cikti acaba deger yukselir mi bugun asilamadan sonraki 13.gun
Negatif sonuc kist olustu dogum kontrol hapi kullandim simdi adetin ikinci gunu yine tedaviye baslayacagizSonuc nedir
Rabbim gönlüne göre versin inşallah benimde bu ilk asilamam 5 senelik evliyim bugün 6.gun oldu sağ kasigimda ara rar batmalar oluyo bide şu gibi akıntı oluyo haftaya cuma kan testi vericem bende çok kafya takammaya calisiyorum çok heyecanlıyım aslında inşallah hayırlı haberler alırızbende buraya yazayım tekrar, bir liste olur elimizde en azından, ilk aşılamamın 9. günü ve bhcg 6.02 çıktı ben pek umutlu değilim ama perşembe tekrar baktırcam.
Hamilesinnnn gözün aydinnnnnnn tebrik ederimAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettimBende aşılama sonrası 11. gün kan testi yaptım sonuç 0.100 yani negatif bugün 16. günüm adet olmadım hiç umudum yok zaten ama bekliyorum işte
Adet olmadım canım 18. günümdeyim. Dün test yaptım idrar testi pozitif çıktı.Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim
Benimde bugün aşılama olduğum günden itibaren 10 gün 0.5 çıktıAdet olmadım canım 18. günümdeyim. Dün test yaptım idrar testi pozitif çıktı.
Seninki benimkinden de erkenmiş canım üzülmek için çok erken hala umut varBenimde bugün aşılama olduğum günden itibaren 10 gün 0.5 çıktı
Hic belirtim yok hamile gibi karnım sismis çok ayrıca çok arada kaşık ayrım varSeninki benimkinden de erkenmiş canım üzülmek için çok erken hala umut var