Progesteron değeri kaç olmalı?

Derinden0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
74
40
88
Yaklaşık 10 aydır denemelere rağmen çocuk sahibi olamadım. Öncesinde bir düşük yaşadım. Kısırlık bölümüne yönlendirdi doktor. 21.gün kan verdim progesteron değerim 7,4 çıktı. Gebe kalabilmek için düşük bir değer midir. Bazı sitelerde 5 üzeri yeterli bazılarında 10 üzeri yazıyor. Kafam karıştı kızlar. Bugün de regl ağrısıyla uyandım aşırı bir şişkinlik var. İlaçsız geçiremem regli, parol içtim aslında parol kesmezdi ama kesildi başlayamadan. Yoksa hamile olabilir miyim. Bu değere rağmen hamile olur muyum dersiniz? Kanı bu ay vermiştim

Merhabalar gebe kaldığınız mı acaba

Ovulasyon testi ve infolicombiyi araştırın isterseniz

Merhaba arkadaşlar, beş haftalık gibi hamilesin dedi doktor beta 1700 lerde , ama progesteron 6,2 çıktı , ultrasonda sadece kese görünüyor , bi hafta sonda tekrar gideceğim düşük riski var dedi ama ilaç da vermedi sağlıksız olabilir diye , yorum yapar mısınız

Benimde 6 haftalık hamileyken progestan seviyem düşüktü.doktorum hemen progestan fitil ve iğne verdi.iki hafta kullandıktan sonra değerim 60.0 oldu.doktorum iğneyi bıraktırdı.fitile devam ettirdi

Benimde 6 haftalık hamileyken progestan seviyem düşüktü.doktorum hemen progestan fitil ve iğne verdi.iki hafta kullandıktan sonra değerim 60.0 oldu.doktorum iğneyi bıraktırdı.fitile devam ettirdi
Yani doğum yaptınız mı bi problem yaşadınız mı . Çünkü ben bilmeden bu ay çok ilaç kullandım o yüzden doktor akışına bıraktı vermedi ilaç

Yani doğum yaptınız mı bi problem yaşadınız mı . Çünkü ben bilmeden bu ay çok ilaç kullandım o yüzden doktor akışına bıraktı vermedi ilaç
Daha 20 haftalık hamileyim.anlayamadim ilaç derken progestan dan mi bahsediyorsunuz.eger lekelenmeniz varsa ve progestan değeriniz hala bu şekilde düşükse progestan takviyesi almalısınız.

Daha 20 haftalık hamileyim.anlayamadim ilaç derken progestan dan mi bahsediyorsunuz.eger lekelenmeniz varsa ve progestan değeriniz hala bu şekilde düşükse progestan takviyesi almalısınız.
Merhaba gebeliğiniz ne durumda bende yeni öğrendim tüp bebekle hamile kaldım progestan 5.78 çıktı doktorum iğne başlattı fitilede devam ediyorum haftaya perşembe kontrolüm var düzeldimi değeriniz iğneyle

Merhaba ben üç ay progestan kullandım.sonra değerim düzelince doktorum bıraktırdı.suan 33 haftalık hamileyim.merak etmeyin iğne ve fitil ile değeriniz yükselir böylece düşük riskiniz azalir

Merhaba ben üç ay progestan kullandım.sonra değerim düzelince doktorum bıraktırdı.suan 33 haftalık hamileyim.merak etmeyin iğne ve fitil ile değeriniz yükselir böylece düşük riskiniz azalir
Yaaaa Allah binkere razı olsun çok teşekkür ederim cevabınız için maşallah siz neredeyse yolun sonuna gelmişsiniz Allahım inşallah banada nasip eder sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…